taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 A na zdjeciach wyglada na calkiem inna :loveu: Quote
Artemida Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 hahahaha bo zdjęcia ją maskują ,jakby wyglądała tak jaki ma charakter to nikt by tutaj nie wchodził:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dzień dobry, jak tam śniegowa kraina się Wam podoba?;) A ja myślę, że na prawdę Gaja jest bardzo kochana:D hehehehe Quote
Artemida Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 no właśnie nie podoba :( ja już chcę wiosnę :loveu: Znaczy się ona jest tylko kochana jak komuś zaufa i się go nie boi a nie wielu osobom zaufała..... Quote
Artemida Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) Gosiapk witamy w galerii :D TAk i zgodzę się z tym co napisałaś :D Edited February 16, 2012 by Artemida Quote
Gosiapk Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Artemida napisał(a):Gosiapk witamy w galerii :D TAk i zgodzę się z tym co napisałaś :D Witaj :) Też się jej boisz? ;) :D Quote
Artemida Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ja nie, ale inni tak...ona potrafi pokazać swoje... Quote
Beatkaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Szykuj się Gaja !!! :loveu::loveu: Coś jej przywiozę ... ;) Quote
Artemida Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ok jak coś to ja też coś w domu znajdę....mam nadzieję Beatka że tym razem uda się ją przekupić, bo to fałszywiec straszny :( Quote
Gosiapk Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Artemida napisał(a):Ja nie, ale inni tak...ona potrafi pokazać swoje... Czyli dziewczyna z charakterem... żeby nie powiedzieć z charakterkiem :) Quote
Beatkaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Artemida napisał(a):Ok jak coś to ja też coś w domu znajdę....mam nadzieję Beatka że tym razem uda się ją przekupić, bo to fałszywiec straszny :( Kasia damy radę :D kto jak nie my :eviltong: albo chociaż Ty :cool3: Quote
Artemida Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Beatka muszę jakoś chronić gości przed potworkiem :P Gosipk wiesz co ona ma straszny charakterek,sama nie wie czego chce ,jest w stosunku do obcych fałszywa, nawet bardzo... Quote
tymuś Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 jak tam u Was Kasiu spacerki wyglądają w takim śniegu to twojego kurdupla chyba w ogóle nie widać:evil_lol: Quote
Artemida Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Tymuś hmm...Gaja się topi w śniegu , śnieg jej sięga aż po grzbiet,wchodzi w niego w sumie to wskakuje tylko jak musi załatwić "ciężką" sprawę :D no dobra też jak ja ją tam wciągnę to trochę pohasa po śniegu:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Artemida napisał(a):Tymuś hmm...Gaja się topi w śniegu , śnieg jej sięga aż po grzbiet,wchodzi w niego w sumie to wskakuje tylko jak musi załatwić "ciężką" sprawę :D no dobra też jak ja ją tam wciągnę to trochę pohasa po śniegu:evil_lol: Gaja w śniegu pewnie wygląda jak czekolada mleczna z bitą śmietaną :) Quote
Artemida Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 hahahah ciężko ją zobaczyć widać tylko ciemną kulkę jak się toczy, albo jak kulka podskakuje w powietrze :D A zaraz zdj miłości Gai do Beatki i Beatki do gai:diabloti: Quote
Naklejka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:, mały Gajulec w schronisku http://psitulmnie.pl/galeria.php?pid=2927 Quote
Artemida Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Zaczynam dostrzegać różnicę, ale i tak podobny :p Quote
Artemida Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 no to piękne spotkanie dziś było :loveu: Beatka nasze dzisiejsze rozmowy powinny być nagrywane hahahaha o tak dała mi przysmak :loveu: dam Ci nawet łapeczkę :) a dam nawet głos :D Quote
Artemida Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 To teraz jeszcze zdj ze środy, jak Gaja kocha przeszkadzać mi w uczeniu się , a może ona też chce nabyć jakąś wiedzę?! :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ale ona ładna, tj. Gaja (choć ciocia Beatka też) :) Ale Gaję zmęczyło czytanie Biologii ;) Quote
Artemida Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Gosipk też tak uważam :) A cóż tyle się tej biologii naczytała szczególnie dział o protistach ją tak wymęczył :D...Ja się tak zastanawiam czy ona mi celowo nie przeszkadza...zawsze jak położę książki na łóżko to ona się na nich kładzie tak jakby mi chciała zabronić czytania ich haha :D Quote
Gosiapk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Artemida napisał(a):Gosipk też tak uważam :) A cóż tyle się tej biologii naczytała szczególnie dział o protistach ją tak wymęczył :D...Ja się tak zastanawiam czy ona mi celowo nie przeszkadza...zawsze jak położę książki na łóżko to ona się na nich kładzie tak jakby mi chciała zabronić czytania ich haha :D Ona chce Ci powiedzieć: nie zajmuj się głupotami, tylko miziaj mnie po brzuchu ;) :D Quote
Artemida Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Gosiapk możliwe :D ale jak cały dzień przy mnie przeleży albo mi na kolanach to chyba jej wystarczy , a może ja mam psa specjalnej troski hahaha Quote
Recommended Posts