Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Artemida napisał(a):
Ok jak coś to ja też coś w domu znajdę....mam nadzieję Beatka że tym razem uda się ją przekupić, bo to fałszywiec straszny :(

Kasia damy radę :D kto jak nie my :eviltong: albo chociaż Ty :cool3:

Posted

Beatka muszę jakoś chronić gości przed potworkiem :P
Gosipk wiesz co ona ma straszny charakterek,sama nie wie czego chce ,jest w stosunku do obcych fałszywa, nawet bardzo...

Posted

Tymuś hmm...Gaja się topi w śniegu , śnieg jej sięga aż po grzbiet,wchodzi w niego w sumie to wskakuje tylko jak musi załatwić "ciężką" sprawę :D no dobra też jak ja ją tam wciągnę to trochę pohasa po śniegu:evil_lol:

Posted

Artemida napisał(a):
Tymuś hmm...Gaja się topi w śniegu , śnieg jej sięga aż po grzbiet,wchodzi w niego w sumie to wskakuje tylko jak musi załatwić "ciężką" sprawę :D no dobra też jak ja ją tam wciągnę to trochę pohasa po śniegu:evil_lol:

Gaja w śniegu pewnie wygląda jak czekolada mleczna z bitą śmietaną :)

Posted

hahahah ciężko ją zobaczyć widać tylko ciemną kulkę jak się toczy, albo jak kulka podskakuje w powietrze :D
A zaraz zdj miłości Gai do Beatki i Beatki do gai:diabloti:

Posted

no to piękne spotkanie dziś było :loveu: Beatka nasze dzisiejsze rozmowy powinny być nagrywane hahahaha

o tak dała mi przysmak :loveu:

dam Ci nawet łapeczkę :)

a dam nawet głos :D

Posted

Gosipk też tak uważam :)
A cóż tyle się tej biologii naczytała szczególnie dział o protistach ją tak wymęczył :D...Ja się tak zastanawiam czy ona mi celowo nie przeszkadza...zawsze jak położę książki na łóżko to ona się na nich kładzie tak jakby mi chciała zabronić czytania ich haha :D

Posted

Artemida napisał(a):
Gosipk też tak uważam :)
A cóż tyle się tej biologii naczytała szczególnie dział o protistach ją tak wymęczył :D...Ja się tak zastanawiam czy ona mi celowo nie przeszkadza...zawsze jak położę książki na łóżko to ona się na nich kładzie tak jakby mi chciała zabronić czytania ich haha :D

Ona chce Ci powiedzieć: nie zajmuj się głupotami, tylko miziaj mnie po brzuchu ;) :D