Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 mam takie :) strasznie mi się podoba to zdj ma takie ładne szelki i w ogóle Gaje mi przypomina Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) wiem też mi się strasznie podoba ,dlatego je mam, rzadko zapisuję czyjeś psy na komputerze,ale Niunię musiałam mieć :loveu: (pomijając moich podopiecznych ze schroniska) :) Edited February 10, 2012 by Artemida Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Artemida napisał(a):wiem też mi się strasznie podoba ,dlatego je mam, rzadko zapisuję czyjeś psy na komputerze,ale Niunię musiałam mieć :loveu: (pomijając moich podopiecznych ze schroniska) :) Oj to jeszcze milej :loveu: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ah zasypali u mnie całą ulice solą ,Gaja po tym chodzić nie potrafi wywróciła się dziś dwa razy takie grudy soli tragedia....Będę musiała smarować jej czymś łapki.... Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Smaruj, sa takie specjalne kremy dla psiakow Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 na razie muszę kremem do rąk nic innego na razie nie mam, a jeszcze nie za bardzo mogę wychodzić z domu na dłuższe wypady np na miasto ;( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Naklejka Ja nic nie planuję, bo zawsze z planów nic nie wychodzi :mad: Ja sobie tylko marzę o tybetance... ale coś jej znaleźć nie umiem, za duże wymagania mam :evil_lol: Kasia, w marcu wystawa w Katowicach, jedziesz? Potem jest w Gliwicach :cool3: Hehehe, ja też;) To dobrze, tzn, że tybetanki nie są bezdomne;) chiłki są, ost dość często mam jakąś:roll: Ja też jadę na wystawę, ale będę obstawiać chiłki:loveu: Artemidko każdy z nas pewnie kupił kiedyś psiaka w ten sposób;) nie uczą w szkole, że to nie tędy droga;) Najważniejsze, że ma kochającą Pancię i ciepły dom:loveu: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 szkoda że na giełdach sprzedaj psy bez rodowodu i chore.....Eh to w takim razie ja się może jakoś urwę i też wpadnę na cziłki ^^ bardzo bym chciała Myślę że Gaja nie była dobrze traktowana u tego pseudowłaściciela na początku bardzo bała się ciemności i zasypiała tylko przy obecności człowieka.... Quote
Naklejka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, ja też;) To dobrze, tzn, że tybetanki nie są bezdomne;) chiłki są, ost dość często mam jakąś:roll: Ja też jadę na wystawę, ale będę obstawiać chiłki:loveu: Ja szukam rodowodowej, wystawowej suki, z odpowiednim rodowodem i genialnym eksterierem :P Artemida napisał(a):Eh to w takim razie ja się może jakoś urwę i też wpadnę na cziłki ^^ bardzo bym chciała. Zobacz w który dzień w Kato są cziłki.... Bo ja jadę w sobotę... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Naklejka napisał(a):Ja szukam rodowodowej, wystawowej suki, z odpowiednim rodowodem i genialnym eksterierem :P Zobacz w który dzień w Kato są cziłki.... Bo ja jadę w sobotę... No to poleciałam:splat: to życzę powodzenia;) Chiłki są w niedzielę:) Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) Postaram się na nie przyjechać :)Chiquita&DeeDee będziesz na tej wystawie? Edited February 10, 2012 by Artemida Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Będę, tylko nie wiem czy z maluchami czy bez;) bo z tego co pamiętam, to do Katowic nie bardzo chcą wpuszczać psiaki nie wystawiane.. Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Mhm mi się chyba też uda przyjechać więc może jakoś się spotkamy ? :) Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Artemida napisał(a):na razie muszę kremem do rąk nic innego na razie nie mam, a jeszcze nie za bardzo mogę wychodzić z domu na dłuższe wypady np na miasto ;( mozesz tez zamowic przez neta :) Quote
łamAga Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ja jak jest mega mróz i duzo sniegu to smaruje Neronowi i Qwendi poduszki łap wazeliną , bardzo fajnie rozgrzewa i nie marzna łapy a Qwendziuli az snieg sie topi pod łapami co nas bardzo cieszy bo ona ma siersc pod lapami i tworza jej sie kule sniegu co ja uraza i kuleje a tak snieg ladnie sie topi i latwo jej sie chodzi :loveu: Quote
Artemida Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Jakoś damy sobie radę :) A Gaja czeka na kolejny swój prezent:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='Artemida']Jakoś damy sobie radę :) A Gaja czeka na kolejny swój prezent:evil_lol: Jaki jaki ?? :lol: Quote
Artemida Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Takie szelki dla Gai odkupuję :) Quote
łamAga Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ale slodziutkie szeleczki :loveu::loveu::loveu::loveu: tez mam taki koc jak na zdjeciu ale poduszek do kompletu nie bylo :mad: Quote
Artemida Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 to jest koc osoby od której te szelki odkupuję :D Ostatnio coś mnie wzięło na kupowanie Gai prezentów:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Artemida napisał(a):to jest koc osoby od której te szelki odkupuję :D Ostatnio coś mnie wzięło na kupowanie Gai prezentów:evil_lol: Tak myslalam dlatego nie spytalam skad masz te podusie :evil_lol: Ja kiedys mialam manie kupowania Neronowi co chwila czegos nowego ale mama i Sebastian mnie za to " biją " :evil_lol: Quote
Artemida Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Moja mam też stwierdziła że jedne szelki Gai starczą ,ale ja chciałam jakieś we worek...:loveu: A teraz mam manie szukania na bazarkach ubranek ,marzy mi się taka derka ortalionowa...... Chociaż już jedno ubranko Gai zamówiłam teraz czekam aż przyjdzie :diabloti: Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Z ta wazelina to zdania sa podzielone z tego co czytalam. ja raz posmarowalam milce bo ma strasznie suche ale wlasnie wazelina moze przyciagac sol czy jakos tak, na dogomania mozna znlaesc watek o tym i wtedy jeszcz gorzej. Sherry dzis po raz pierwszy lapki podnosila i nie chciala isc, musial tz wziasc na rece :diabloti: Quote
Recommended Posts