Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

wiem też mi się strasznie podoba ,dlatego je mam, rzadko zapisuję czyjeś psy na komputerze,ale Niunię musiałam mieć :loveu: (pomijając moich podopiecznych ze schroniska) :)

Edited by Artemida
Posted

Artemida napisał(a):
wiem też mi się strasznie podoba ,dlatego je mam, rzadko zapisuję czyjeś psy na komputerze,ale Niunię musiałam mieć :loveu: (pomijając moich podopiecznych ze schroniska) :)

Oj to jeszcze milej :loveu:

Posted

Ah zasypali u mnie całą ulice solą ,Gaja po tym chodzić nie potrafi wywróciła się dziś dwa razy takie grudy soli tragedia....Będę musiała smarować jej czymś łapki....

Posted

Naklejka
Ja nic nie planuję, bo zawsze z planów nic nie wychodzi :mad:
Ja sobie tylko marzę o tybetance... ale coś jej znaleźć nie umiem, za duże wymagania mam :evil_lol:
Kasia, w marcu wystawa w Katowicach, jedziesz? Potem jest w Gliwicach :cool3:

Hehehe, ja też;)
To dobrze, tzn, że tybetanki nie są bezdomne;) chiłki są, ost dość często mam jakąś:roll:
Ja też jadę na wystawę, ale będę obstawiać chiłki:loveu:

Artemidko każdy z nas pewnie kupił kiedyś psiaka w ten sposób;) nie uczą w szkole, że to nie tędy droga;)
Najważniejsze, że ma kochającą Pancię i ciepły dom:loveu:

Posted

szkoda że na giełdach sprzedaj psy bez rodowodu i chore.....Eh to w takim razie ja się może jakoś urwę i też wpadnę na cziłki ^^ bardzo bym chciała
Myślę że Gaja nie była dobrze traktowana u tego pseudowłaściciela na początku bardzo bała się ciemności i zasypiała tylko przy obecności człowieka....

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hehehe, ja też;)
To dobrze, tzn, że tybetanki nie są bezdomne;) chiłki są, ost dość często mam jakąś:roll:
Ja też jadę na wystawę, ale będę obstawiać chiłki:loveu:

Ja szukam rodowodowej, wystawowej suki, z odpowiednim rodowodem i genialnym eksterierem :P

Artemida napisał(a):
Eh to w takim razie ja się może jakoś urwę i też wpadnę na cziłki ^^ bardzo bym chciała.

Zobacz w który dzień w Kato są cziłki.... Bo ja jadę w sobotę...

Posted

Naklejka napisał(a):
Ja szukam rodowodowej, wystawowej suki, z odpowiednim rodowodem i genialnym eksterierem :P

Zobacz w który dzień w Kato są cziłki.... Bo ja jadę w sobotę...

No to poleciałam:splat: to życzę powodzenia;)

Chiłki są w niedzielę:)

Posted

Artemida napisał(a):
na razie muszę kremem do rąk nic innego na razie nie mam, a jeszcze nie za bardzo mogę wychodzić z domu na dłuższe wypady np na miasto ;(

mozesz tez zamowic przez neta :)

Posted

Ja jak jest mega mróz i duzo sniegu to smaruje Neronowi i Qwendi poduszki łap wazeliną , bardzo fajnie rozgrzewa i nie marzna łapy a Qwendziuli az snieg sie topi pod łapami co nas bardzo cieszy bo ona ma siersc pod lapami i tworza jej sie kule sniegu co ja uraza i kuleje a tak snieg ladnie sie topi i latwo jej sie chodzi :loveu:

Posted

Artemida napisał(a):
to jest koc osoby od której te szelki odkupuję :D
Ostatnio coś mnie wzięło na kupowanie Gai prezentów:evil_lol:

Tak myslalam dlatego nie spytalam skad masz te podusie :evil_lol:

Ja kiedys mialam manie kupowania Neronowi co chwila czegos nowego ale mama i Sebastian mnie za to " biją " :evil_lol:

Posted

Moja mam też stwierdziła że jedne szelki Gai starczą ,ale ja chciałam jakieś we worek...:loveu: A teraz mam manie szukania na bazarkach ubranek ,marzy mi się taka derka ortalionowa......
Chociaż już jedno ubranko Gai zamówiłam teraz czekam aż przyjdzie :diabloti:

Posted

Z ta wazelina to zdania sa podzielone z tego co czytalam. ja raz posmarowalam milce bo ma strasznie suche ale wlasnie wazelina moze przyciagac sol czy jakos tak, na dogomania mozna znlaesc watek o tym i wtedy jeszcz gorzej.

Sherry dzis po raz pierwszy lapki podnosila i nie chciala isc, musial tz wziasc na rece :diabloti: