Naklejka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Siema siostra! :evil_lol: A ja mam jeszcze jakieś zdjęcia Gai, tylko nieobrobione... Quote
Artemida Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 wygląda tu jak szczur :( https://lh5.googleusercontent.com/-6UTAg52KtZU/UN3ASrzx2iI/AAAAAAAAO3s/ctxJNR0dvew/s640/IMG_6898.jpg Quote
Naklejka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Artemida']wygląda tu jak szczur :( https://lh5.googleusercontent.com/-6UTAg52KtZU/UN3ASrzx2iI/AAAAAAAAO3s/ctxJNR0dvew/s640/IMG_6898.jpg To tylko opływowe kształty, by szybciej zwiać przed debilami :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 wyzdrowiejesz to idziemy na wspólny spacer? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Artemida Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 idziemy! :D tylko mam nadzieje ze nam się suki nie pozabijają xd Quote
Izabela124. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Super, że wróciłaś :) Spóźnione wszystkiego dobrego dla Gai :) Quote
angineuuka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Artemida']idziemy! :D tylko mam nadzieje ze nam się suki nie pozabijają xd[/QUOTE] nieee, no co ty :evil_lol: Quote
roadtonowhere Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Witamy! wpadamy z rewizytą! Gaja jest przeuroczą czekoladką. :D Ile ona ma cm w kłębie? :) Quote
Artemida Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Witam! :) ona ma jako tak z 31cm :D to jest mała paskuda:D Mam takie zdj z innymi psami wygląda tam jak szczur :( kiedyś wrzucę,będzie się z czego pośmiać :D Quote
roadtonowhere Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Artemida']Witam! :) ona ma jako tak z 31cm :D to jest mała paskuda:D Mam takie zdj z innymi psami wygląda tam jak szczur :( kiedyś wrzucę,będzie się z czego pośmiać :D[/QUOTE] No tak myślałam, bo wielkością jest podobna do mojego Czoko. :D Quote
Artemida Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 ooo to fajnie:D powiedz mi Ty swoją czekoladę masz z gliwic ?:D Ciekawe czy by się dogadali :)bo Gaja ma problem z akceptacja większych psów,a Twój?:) Quote
roadtonowhere Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Artemida']ooo to fajnie:D powiedz mi Ty swoją czekoladę masz z gliwic ?:D Ciekawe czy by się dogadali :)bo Gaja ma problem z akceptacja większych psów,a Twój?:)[/QUOTE] Nie nie mam mojej czekoladki z Gliwic :) Ale z tego co widzę mamy do siebie blisko. Będziecie może w Katowicach na wystawie? :) Czoko nie akceptuje większości psów, z suczkami bardziej się dogaduje. Myślę, że z Gają nie miał by problemu bo są na tym samie poziomie jeśli chodzi o wzrost ^^ Ale Czok lubi mi robić niespodzianki więc nie daje gwarancji, że na 100 % by ją polubił. :evil_lol: Quote
Artemida Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 A kiedy jest wystawa w Kato? teraz w ogóle tego nie ogarniam :( Gai z psami trochę przeszło.. Nawet jeśli bym jechała to raczej bez niej bo nie mogę jej stawiać w bardzo stresujących sytuacjach :( Quote
roadtonowhere Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Artemida']A kiedy jest wystawa w Kato? teraz w ogóle tego nie ogarniam :( Gai z psami trochę przeszło.. Nawet jeśli bym jechała to raczej bez niej bo nie mogę jej stawiać w bardzo stresujących sytuacjach :([/QUOTE] Jak się nie myle to od 15-17.03. Ja Czoka na wystawę też nie biorę. Maniek ma problem z większymi psami od siebie i czarnymi... po prostu ich nienawidzi. Quote
Artemida Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 mhm ok może będę ale jeszcze nie wiem którego dnia:) A Ty którego dnia będziesz? Gaja nie tyle że nie lubi psów ale ona ma coś w rodzaju padaczki i zauważyłam że jak jest w nowej stresującej sytuacji to jest duże prawdopodobieństwo że atak nastąpi :( Quote
roadtonowhere Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Artemida']mhm ok może będę ale jeszcze nie wiem którego dnia:) A Ty którego dnia będziesz? Gaja nie tyle że nie lubi psów ale ona ma coś w rodzaju padaczki i zauważyłam że jak jest w nowej stresującej sytuacji to jest duże prawdopodobieństwo że atak nastąpi :([/QUOTE] Ja też nie wiem, którego dnia bo umówiłam się tam z taką jedną dziewczyną i ona mnie poinformuje, którego dnia tam będzie. ^^ Bardzo przykro mi z powodu Gai :( Ale zauważyłam, że coraz więcej psów ma z tą nieszczęsną padaczką problemy... :shake: Quote
Artemida Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Ok to jakbyś miała jechać to daj mi znać :) Nic dziwnego w dużej mierze wina hodowców i PSEUDOhodowców...;( Quote
roadtonowhere Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Artemida']Ok to jakbyś miała jechać to daj mi znać :) Nic dziwnego w dużej mierze wina hodowców i PSEUDOhodowców...;([/QUOTE] Okej... ta informacja na pewno pojawi się niebawem na Czoka galerii. :) Quote
Artemida Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 ok to będę śledzić i oczywiście czekam na nowe zdj! :P Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 jakieś spotkanko widzę na wystawie w Kato :lol: Quote
Artemida Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 nom może się odbędzie :D Ja bym chciała jechać na czi <3 Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja raczej będę w pt. i sob. Czi są w niedzielę <3 Quote
Artemida Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 no więc trzeba pojechać w nd <3 zastanowię się nad sobotą jeszcze :D Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 w sobotę to na prawdę milusio spędzę czas na wystawie, ze znajomymi <3 aa w piątek jak pojadę to przede wszystkim na ring westie :lol: i dandie :loveu: Quote
Recommended Posts