Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Artemida']Witam! :)
ona ma jako tak z 31cm :D to jest mała paskuda:D
Mam takie zdj z innymi psami wygląda tam jak szczur :( kiedyś wrzucę,będzie się z czego pośmiać :D[/QUOTE]

No tak myślałam, bo wielkością jest podobna do mojego Czoko. :D

Posted

[quote name='Artemida']ooo to fajnie:D powiedz mi Ty swoją czekoladę masz z gliwic ?:D
Ciekawe czy by się dogadali :)bo Gaja ma problem z akceptacja większych psów,a Twój?:)[/QUOTE]

Nie nie mam mojej czekoladki z Gliwic :) Ale z tego co widzę mamy do siebie blisko. Będziecie może w Katowicach na wystawie? :)
Czoko nie akceptuje większości psów, z suczkami bardziej się dogaduje. Myślę, że z Gają nie miał by problemu bo są na tym samie poziomie jeśli chodzi o wzrost ^^ Ale Czok lubi mi robić niespodzianki więc nie daje gwarancji, że na 100 % by ją polubił. :evil_lol:

Posted

A kiedy jest wystawa w Kato? teraz w ogóle tego nie ogarniam :( Gai z psami trochę przeszło.. Nawet jeśli bym jechała to raczej bez niej bo nie mogę jej stawiać w bardzo stresujących sytuacjach :(

Posted

[quote name='Artemida']A kiedy jest wystawa w Kato? teraz w ogóle tego nie ogarniam :( Gai z psami trochę przeszło.. Nawet jeśli bym jechała to raczej bez niej bo nie mogę jej stawiać w bardzo stresujących sytuacjach :([/QUOTE]

Jak się nie myle to od 15-17.03. Ja Czoka na wystawę też nie biorę.
Maniek ma problem z większymi psami od siebie i czarnymi... po prostu ich nienawidzi.

Posted

mhm ok może będę ale jeszcze nie wiem którego dnia:) A Ty którego dnia będziesz?
Gaja nie tyle że nie lubi psów ale ona ma coś w rodzaju padaczki i zauważyłam że jak jest w nowej stresującej sytuacji to jest duże prawdopodobieństwo że atak nastąpi :(

Posted

[quote name='Artemida']mhm ok może będę ale jeszcze nie wiem którego dnia:) A Ty którego dnia będziesz?
Gaja nie tyle że nie lubi psów ale ona ma coś w rodzaju padaczki i zauważyłam że jak jest w nowej stresującej sytuacji to jest duże prawdopodobieństwo że atak nastąpi :([/QUOTE]

Ja też nie wiem, którego dnia bo umówiłam się tam z taką jedną dziewczyną i ona mnie poinformuje, którego dnia tam będzie. ^^
Bardzo przykro mi z powodu Gai :( Ale zauważyłam, że coraz więcej psów ma z tą nieszczęsną padaczką problemy... :shake:

Posted

[quote name='Artemida']Ok to jakbyś miała jechać to daj mi znać :)
Nic dziwnego w dużej mierze wina hodowców i PSEUDOhodowców...;([/QUOTE]

Okej... ta informacja na pewno pojawi się niebawem na Czoka galerii. :)