Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gaja urodziła się w styczniu 2006r. Jest typowym psem kanapowym . Jest nieufna. Potrafi być małym agresorem :) ale są też jej pozytywy ,kocha się pieścić ,pociesza mnie , w miarę się słucha :diabloti: ogólnie jest przeeeee kochana <3 No i oczywiście jej królestwem są wszelkiego rodzaju łóżka :p

A oto i ona :) :

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoko ja jeszcze dodam z dzisiejszego spaceru z Salsą i Boskiem :D

Jesienne ^^

Nie ma to jak całe wyjście do parku ,przeleżeć u pani na kolanach xD

Bosek i Gaja i kawałek Salsy :)

Posted

Justyna foty robiła? ;)
Kup jej kubraczek, albo sama uszyj! albo zróbmy to razem :D masz może starą kurtkę do zniszczenia? :lol:
ej, net mi tak zamula, że zaraz minie szlak trafi i AQQ mi się wysypało do tego.... :roll:

Posted

Tak Justyna, kubraczek może jej kupię muszę się jeszcze zastanowić, szyć na pewno tego nie będę bo mogę kupić xD Mam nadzieję że zimą ją jakoś na dwór wyciągnę ;/

Posted

Beaaatka myślę że z czasem będzie lepiej , wy się bardzo krótko znacie, ale będziemy widywać się częściej to na pewno poskutkuje dobrą relacją :)
tak Aneta na Ciebie reaguje inaczej.

Posted

przyłapana na porannym wylegiwaniu się :loveu:

Zaczęła się już lenić...eh to jest chyba najgorsze co może być;/ wszędzie sierść... W tym roku dość późno zaczęła się lenić, może to znak że śnieg spadnie później hahahaha.