sunia2000 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='Nikaragua']i co????? znalazłaś???? Dzięki dobrej duszyczce mam chwilowo lokum, gdzie jestem z całą ferajną:) Mam teraz więcej czasu (tj.nie mam noża na gardle:)) na szukanie czegoś, więc jestem dobrej myśli:) A tymczasem zdjęcia Księciunia - troszkę utytego:) A tak Księciunio chowa się przed hukiem:( Quote
rutta Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Księciunio dobrze wygląda :) Cieszę się, że nie musieliście się z nim rozstawać! Quote
sunia2000 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 rutta napisał(a):Księciunio dobrze wygląda :) Cieszę się, że nie musieliście się z nim rozstawać! Ja jakoś bym to pewnie przebolała, gdyby znalazł się fajny domek z ogródkiem dla Księciunia. Ale nie wiem jak Sunia - jak widzę jak po kilka razy dziennie dają sobie całuski (nigdy nie mam tel przy sobie żeby to uwiecznić:() i się tulą to myślę, że chyba lepsze mieszkanie pod mostem niż ich rozłąka:) Quote
Recommended Posts