Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia2000 napisał(a):
Wiedziałam, że wszystkim spodoba się Śnieźek a o Jumperze nikt nie wspomni:( Ja za to wolę Jumpiego-kochane zwyczajne czarne psisko:)

Mam to samo, nie wiem czemu :)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Wiedziałam, że wszystkim spodoba się Śnieźek a o Jumperze nikt nie wspomni:( Ja za to wolę Jumpiego-kochane zwyczajne czarne psisko:)

właśnie zerkam na swoje kochane kulawe czarne psisko i mocno trzymam kciuki za Jumpera i solidarnie za Śnieżka

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jak by mi któraś podrzuciła rtg to mogę podpytać dr Niedzielskiego jak on to widzi. Łapkę Mańka bardzo ładnie poskładał i Maniek uczy się jej używać. Ale też właśnie trzeba pamiętać, że pies który przez dłuższy czas nie uzywał łapki bo go bolała, może dalej obawiać się na niej stanąć i ma nawyk podnoszenia do góry. Sama operacja może nie wystarczyć, potrzebna jest rehabiloitacje i ćwiczenia.

Mogę w poniedziałek wybrać zdjęcia i je podrzucić. Na jaki czas mam je wypożyczyć?kiedy mogłabyś je skonsultować z lekarzem?

Posted

Jumper od dziś grzeje dooopke w domciu (szkoda tylko że to dt), tzn chciałabym żeby grzał bo jak na razie to upodobał sobie łazienke-leży na dywaniku:) Juz wiem, że boi się schodów-czeka mnie wnoszenie i znoszenie psiaka jak na razie, dopóki nie wzmocni pozostałych łap, a przytyło się chłopakowi w tej izolatce:) Za towarzyszki ma sunie rówieśniczkę i kotkę. Jak na razie to bardziej się zaprzyjaźnił z kotką niż z sunią, ale tragedii nie ma-jakoś się dotrą, a przynajmniej będziemy nad tym pracować:) Jak biedak trochę zaaklimatyzuje to planuje konsultacje u innego lekarza co by mieć pewność czy na pewno nic z tej łapy nie będzie. No i ogłaszanie trójłapcia co by szybko znalazł swój dożywotni domek:)

Posted

Poker napisał(a):
Ale Dżamper ma szczęście.
Z mojego bazarku jest dla chłopaków 120 zł .Co mam z nimi zrobić?

Myślę, że trzymać na lekarza :), albo przelać na konto Pat i ona rozliczy po wizycie u weta.

Posted

Jeśli chcecie przeznaczyć je na lekarza to proponuje trzymać:) Na koncie ma pieniądze od różnych ludzi na różne cele i już się powoli w tym gubie:( Chyba powinnam założyć nowe osobne konto tylko dla psiaków:)
A Jumper pogardził suchym, wtranżolił ryż z kurczakiem, przegryzł dentiksem i leży mi pod nogami. Oczywiście chodzi krok w krok ( na ile mu oczywiście suka pozwoli bo zazdrośnica z niej niezła:)), sęp z niego zawodowy jeśli chodzi o jedzenie, raz zaznaczył teren (dwa kolejny razy mu się nie udały-dobrze,że chłopak reaguje na "nie":)). Próbuje bawić się z kotką, z suką też chce, ale ona raz dla niego miła, innym razem kłapie zębami więc na razie chyba nici z zabawy:(