olalolaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Poznałam dzisiaj Śnieżka, śliczny psiaczek.. Quote
sunia2000 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Wiedziałam, że wszystkim spodoba się Śnieźek a o Jumperze nikt nie wspomni:( Ja za to wolę Jumpiego-kochane zwyczajne czarne psisko:) Quote
olalolaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jumpera nie widziałam niestety, a ogólnie mam słabość do takich skrzywdzonych fizycznie psiaczków.. Quote
Basia1244 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 sunia2000 napisał(a):Wiedziałam, że wszystkim spodoba się Śnieźek a o Jumperze nikt nie wspomni:( Ja za to wolę Jumpiego-kochane zwyczajne czarne psisko:) Mam to samo, nie wiem czemu :) Quote
Zosia123 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 A ten czarnuszek miał iść na DT chyba??? Robiłyśmy mu zdjęcia kiedyś razem, prawda? muszę pokopać w komputerze... Quote
rutta Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 sunia2000 napisał(a):Wiedziałam, że wszystkim spodoba się Śnieźek a o Jumperze nikt nie wspomni:( Ja za to wolę Jumpiego-kochane zwyczajne czarne psisko:) właśnie zerkam na swoje kochane kulawe czarne psisko i mocno trzymam kciuki za Jumpera i solidarnie za Śnieżka Quote
Poker Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Basia1244 napisał(a):Mam to samo, nie wiem czemu :) a dowodem na to jest kremowy Labek i Puśka :evil_lol: Quote
Basia1244 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Biszkopty to - 1. kompromis rodzinny :) - (zasadniczo pies moich chłopców), 2. wypadek przy pracy :D Quote
sunia2000 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 LILUtosi napisał(a):Długo siedzi w tej izolatce? Jak się dogaduje z innymi psami? Wykastrowany? Niewykastrowany niestety jest, a myslisz cos o nim?:) Quote
sunia2000 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 ulvhedinn napisał(a):Jak by mi któraś podrzuciła rtg to mogę podpytać dr Niedzielskiego jak on to widzi. Łapkę Mańka bardzo ładnie poskładał i Maniek uczy się jej używać. Ale też właśnie trzeba pamiętać, że pies który przez dłuższy czas nie uzywał łapki bo go bolała, może dalej obawiać się na niej stanąć i ma nawyk podnoszenia do góry. Sama operacja może nie wystarczyć, potrzebna jest rehabiloitacje i ćwiczenia. Mogę w poniedziałek wybrać zdjęcia i je podrzucić. Na jaki czas mam je wypożyczyć?kiedy mogłabyś je skonsultować z lekarzem? Quote
LILUtosi Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 sunia2000 napisał(a):Niewykastrowany niestety jest, a myslisz cos o nim?:) Myślę, ,myslę. Bida taka straszna z tymi ranami. Trzebaby to pielęgnować. Quote
Poker Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 bazarku mam na chłopaków 59 zł , zawsze coś. Na co je przeznaczymy ? Quote
Basia1244 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Na lekarza. ponieważ wiem, że dla czarnuszka szykuje się dt, to trzeba dt wspomóc na diagnostykę. Quote
sunia2000 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Jumper od dziś grzeje dooopke w domciu (szkoda tylko że to dt), tzn chciałabym żeby grzał bo jak na razie to upodobał sobie łazienke-leży na dywaniku:) Juz wiem, że boi się schodów-czeka mnie wnoszenie i znoszenie psiaka jak na razie, dopóki nie wzmocni pozostałych łap, a przytyło się chłopakowi w tej izolatce:) Za towarzyszki ma sunie rówieśniczkę i kotkę. Jak na razie to bardziej się zaprzyjaźnił z kotką niż z sunią, ale tragedii nie ma-jakoś się dotrą, a przynajmniej będziemy nad tym pracować:) Jak biedak trochę zaaklimatyzuje to planuje konsultacje u innego lekarza co by mieć pewność czy na pewno nic z tej łapy nie będzie. No i ogłaszanie trójłapcia co by szybko znalazł swój dożywotni domek:) Quote
terierfanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ooo, to widzę, że super DT mu się trafił ;) :multi: Quote
sunia2000 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 A zapomniałam-na 30.11 Jumper ma zaplanowany zabieg usuwania guza z karku, proszę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze:) Quote
Poker Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ale Dżamper ma szczęście. Z mojego bazarku jest dla chłopaków 120 zł .Co mam z nimi zrobić? Quote
Basia1244 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 terierfanka napisał(a):ooo, to widzę, że super DT mu się trafił ;) :multi: Najlepszy z możliwych :)! Quote
Basia1244 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Poker napisał(a):Ale Dżamper ma szczęście. Z mojego bazarku jest dla chłopaków 120 zł .Co mam z nimi zrobić? Myślę, że trzymać na lekarza :), albo przelać na konto Pat i ona rozliczy po wizycie u weta. Quote
sunia2000 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Jeśli chcecie przeznaczyć je na lekarza to proponuje trzymać:) Na koncie ma pieniądze od różnych ludzi na różne cele i już się powoli w tym gubie:( Chyba powinnam założyć nowe osobne konto tylko dla psiaków:) A Jumper pogardził suchym, wtranżolił ryż z kurczakiem, przegryzł dentiksem i leży mi pod nogami. Oczywiście chodzi krok w krok ( na ile mu oczywiście suka pozwoli bo zazdrośnica z niej niezła:)), sęp z niego zawodowy jeśli chodzi o jedzenie, raz zaznaczył teren (dwa kolejny razy mu się nie udały-dobrze,że chłopak reaguje na "nie":)). Próbuje bawić się z kotką, z suką też chce, ale ona raz dla niego miła, innym razem kłapie zębami więc na razie chyba nici z zabawy:( Quote
sunia2000 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Cioteczki jeszcze jeden trójłapek został bezdomny, może któraś chętna?:) Quote
olalolaa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ja chętna ale nie mam jak!! Dzisiaj to już sie na maxa zakochałam. Zaraz wrzucę foteczki Śnieżka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tarzanko :roll: :lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts