Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pralinka94 napisał(a):
i ma w papierach, ze ugryzł człowieka...

to mu pewno nie pomoże... ale 3mam kciuki, jeżeli przyszłym właścicielom nie będzie to przeszkadzało - to domek na całe życie zapewniony...

Posted

Biedny Drago...nic o tym nie wiedziałam:( On niestety już od jakiegoś czasu był cięty na większość psów...dlatego wybieg w jego przypadku to rzeczywiście średnio dobry pomysł:(
Myślę, że to, że ugryzł człowieka nie wynika z agresji do ludzi!!! zaatakował psa i pewnie nawet nie zauważył kiedy ugryzł człowieka....Biedaczek:(
Mam nadzieje, że domek po niego przyjedzie..tak mi go szkoda, bo to super psiak!

Posted

Myślę, że to nie tak, że nie wyjdzie. Tylko musi przejść obserwację (przepisy...), 2 tygodnie. A potem pewnie znowu będzie wychodził. Choć mam nadzieję, że się uda i pojedzie do nowego domu :).

Posted

Drago nie ugryzł mnie bo tak chciał, tylko podczas walki z innym psem pociągnełam go za obroze i był tak naładowany, ze odwrócił się i mnie chapnął... niestety P.Ania powiedziała, ze wycofuje go z wolontariatu... ale jako, ze on mnie ugryzł, to będe próbowała ją przekonać... P.Ania wie, ze to z winy wolontariuszki, nie psa. Nawet miałam później do siebie pretensje, ze w ogóle poszłam opatrzyć tą rękę, ale nie dało rady inaczej, krew się lała, a nie miałam apteczki przy sobie...
Mam nadzieję, ze Drago jednak pójdzie do domu...

Posted

Kończąc dyskusję, osobiście uważam, że jeżeli już mamy mówić o winnych, to jest to kilka osób, z tym, że istotnie Paula akurat do nich nie należy.
Droga saphiro, byłabyś łaskawa nie ciskać na prawo i lewo oskarżeń i umoralniających tekstów (nie pierwszy raz Ci się to zdarza), bo nie do końca chyba wiesz o co chodziło i tu przyzwoitość nakazuje zachować milczenie. Z mojej perspektywy - psujesz tylko atmosferę w grupie. Nota bene - rzeczywiście ciekawe jest, że inne psy, które gryzą i ludzi, i inne psy - wychodzą. W tej konkretnej sytuacji był to Roki.

A wszystkich ciekawskich powiadamiam - Drago znalazł kochający dom.

Posted

Wspaniałe wieści, brawo Drago :multi::multi::multi: :roll:

A co do nieporozumień, myślę, że wszyscy jesteśmy tu dla psiaków, i to jest najważniejsze :) Jesteśmy tylko ludźmi, każdy popełnia jakieś błędy, ale dla dobra piesków myślę, że wszystkie te błędy można wybaczyć i puścić w zapomnienie :)

Posted

Ano właśnie!

aeriel napisał(a):
Wspaniałe wieści, brawo Drago :multi::multi::multi: :roll:

A co do nieporozumień, myślę, że wszyscy jesteśmy tu dla psiaków, i to jest najważniejsze :) Jesteśmy tylko ludźmi, każdy popełnia jakieś błędy, ale dla dobra piesków myślę, że wszystkie te błędy można wybaczyć i puścić w zapomnienie :)

Posted

Droga Olgo, nie będę zaśmiecać wątku Drago, ale jestem wolontariuszem dłużej niż ty i w porównaniu do ciebie szanuję zasady wprowadzone w schronisku i nie wprowadzam złej atmosfery... co do oskarżeń to ty zaczęłaś począwszy od bazarku oskarżając Marzenę na forum grupy, niesłusznie- odtąd cię chyba boli, że napisałam to co myślę i tyle na wątku
jak masz mi coś do powiedzenia to nie przez monitor, ale w schronisku (bo jakoś nigdy nie miałaś mi nic do powiedzenia prosto w twarz)

Pozdrawiam wszystkich
Drago powodzenia w nowym domu:)!

Posted

No miałaś nie zaśmiecać, a zaśmiecasz. O bazarku dawno zapomniałam i to nie ja się zaczęłam wrzucać dwuznaczne teksty na ten, czy inny wątek. Ale co do tamtej sprawy - jak się coś robi za pieniądze, to powinno się to robić porządnie i bez szkody dla klienta - vide bezpieczeństwo w sieci. Co do rozmowy twarzą w twarz - mogę zadać dokładnie to samo pytanie. Dziewczyno, ile ty masz lat?! I bardzo Cię proszę o następną odpowiedź w realu.

Posted

No ja się baaaardzo cieszę! No i cieszę się, że z Tobą wszystko w porządku :) Niedługo dostanę zdjęcia, to wrzucę na grupę.

pralinka94 napisał(a):
Dziewczyny, trzeba się cieszyć, ze Drago w nowym domu! To jest najwazniejsze i bardzo się z tego powodu cieszę! :multi: