Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najmocniej przepraszam, ze tak późno, al ejuż wysyłam pw. Dopiero weszłam na dogo:( ehh na wszystko brakuje doby:(
Basik wychodzi chyba jutro rano o ile nic sie nie zmieniło.Nie rozmawiałam dziś z Anią.

przyszło sporo tych "małych" wpłat co dają bardzo fajną sumkę:)
może podpowiecie mi jak rozliczać i gdzie zapisywać be bazarki cegiełkowe?chyba tu u Basika już będę zapisywała prawda?żeby nie zginąć:)
te przelewy które w tytule mają tylko "Basik" traktuję jako zwykły przelew nie bazarkowy.

zaraz zanotuje w 1 poście wpłaty jakie otrzymałam

Posted (edited)

chyba jednak jutro dopiero królewicz wraca. Bo lekarz ciągle jeszcze go obserwuje czy wszystko jest ok, bo nadal to trochę krwawiło.

Słuchajcie pojawił się pomysł aby LeCoyotte zrobi portret psa, dla osoby która wylicytuje największa kwotę. Czy jest ktoś chętny aby zając się takim bazarkiem? Osoba wygrana będzie miała portret swojego psa. Albo loteria: zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/227622-PORTRET-WYLOSOWANY-)!-Czekamy-na-wernisaż-)/page18 kto umiałby coś takiego poprowadzić?bo ja kompletnie nie badam o co w tym chodzi:)

Edited by piechcia15
Posted

Ja to na bazarkach się znam, ale tylko jako kupujący:) Dodatkowo czerwiec mam wyjęty z życiorysu ze względu na pracę. Nie chce, żeby to wyglądało, że się tłumaczę, albo próbuję wykręcić! Chcę być w porządku w stosunku do Basia i do jego ukochanych Cioteczek:) A za mojego ulubieńca trzymam kciuki!

Posted

wspaniale. to moze czésc dlugu w lecznicy przepisac na Kastora? W ten sposób mozna "odebrac" czésc spadku, która przypadla Basiowi po Sonii vel Kostce: 189,39 zl dokladnie. Na té kwoté nalezy wypisac fakturé z danymi Fundacji, nie placic, my zrobimy przelew po otrzymaniu faktury pocztá. Wszystkie dane do faktury sá na stronie w moim banerku.

Posted

[quote name='piechcia15']chyba jednak jutro dopiero królewicz wraca. Bo lekarz ciągle jeszcze go obserwuje czy wszystko jest ok, bo nadal to trochę krwawiło.

Słuchajcie pojawił się pomysł aby LeCoyotte zrobi portret psa, dla osoby która wylicytuje największa kwotę. Czy jest ktoś chętny aby zając się takim bazarkiem? Osoba wygrana będzie miała portret swojego psa. Albo loteria: zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/227622-PORTRET-WYLOSOWANY-)!-Czekamy-na-wernisaż-)/page18 kto umiałby coś takiego poprowadzić?bo ja kompletnie nie badam o co w tym chodzi:)

A może by poprosić prowadzącą tamten bazarek żeby również dla Basia go poprowadziła...to jest faktycznie jakaś szansa na zebranie sporej gotówki...

Posted

Pudel w drodze do domu :):):) Będzie za 10 minut. Zwariował z radości jak usłyszał Roberta, skakał jak dzik, walnął się na plecy i radocha całym psem :) Sa zalecenia od weta ale wszystko napisze jak wróca bo jak zwykle spieprzał mi zasięg .

Posted

storozak napisał(a):
mordka moja kochana.... stęskniłam się za Basiem baaaaaaardzo!

:)
Ojejuniu jaki wesolutki i uśmiechnięty, połaził obwąchał wszystkie kąty i poszedł spać. Nie musi jeść karmy specjalistycznej, dostał leki bo ma złe ph moczu i to wszystko wina tego ph. Będzie je brał dwa tygodnie i potem kontrola, będę musiała złowić Basiowy mocz. W zwiazku z tym że karma może byc ta co zwykle to i tak trzeba kupic bo Basik skończył swoją już pół miesiaca temu, chyba ze podnosimy cenę do normalnej i Basio je naszą. Mam ten kamień! Potem wstawię fotę.