Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisałam maila do Garncarza czy będzie w Poznaniu a jak nie to umówimy sie w warszawie, tylko trzeba poszukac transportu z Jarocina lib Poznania.Bo inne miejscowości to zbędny koszt.Ciężko to będzie połączyć logistycznie ale trudno musimy dać radę.Zobaczymy

Guest Ciocia Gosia
Posted

[quote name='majqa']A obiecujesz dać jeszcze perwersyjnego klapsa?[/QUOTE]

Hahahahahaha! Jakie zboczki! Dobrze, że Basik czytać nie umie :P

Posted

[quote name='Małgorzata Gulczyńska']Hahahahahaha! Jakie zboczki! Dobrze, że Basik czytać nie umie :P[/QUOTE]
A jak umie...to dopiero ma ubaw.
Witam wszystkich w piatek trzynastego:razz:

Posted

[quote name='rita60'](...) Witam wszystkich w piatek trzynastego:razz:[/QUOTE]
Ooo, mnie przytkało... to już nic dziwnego, że od chwili, gdy wstałam wsio idzie nie tak. ;-)

Posted

doszły nowe wpłaty i bardzo dziękujemy:)
macie jakis pomysł jeszcze na skuteczna adopcję?bo mamy trochę kasy mozna by mu zrobić coś płatnego?może jakaś gazeta?może Mój Pies lub Przyjaciel Pies?

Posted

Czy jest już tekst ?
Pytam bo mam zrobić ten pakiecik ogłoszeń, a troche mniej bywam na dogomanii i nie chcę przegapić ,
więc dajcie znać czy już robić !

Jeśli idzie o gazety to lepiej chyba dać do Dziennika Zachodniego, czy do Wyborczej, ze zdjęciem oczywiście.

Posted

To może zrobić z tym starym tekstem, tylko troszkę go zmienić ? Stan psiaka zmienił się już. Ale jeśli lepiej z nowym tekstem , czyli już po badaniach, to będę czekać.

Posted

Nożesz jasny gwint nie mogłam sie zalogować, az mnie juz szlag trafiał.
Basik żyje i wsuwa za trzech. Nie wiem gdzie on to mieści ale mieści i jeszcze domaga się więcej. Badania będą dopiero 23 stycznia ale myslę ze ten okrojony tekst jest ok. Niczego więcej nie wymyślę bo wszystko to swięta prawda a i weny brak bo mam trochę papierzysk do pouzupełniania i muszę pozamykać parę spraw. Odkryłam pare lesnych fotek Basia w aparacie, koło wieczorka powrzucam:)

Posted

Super, że udało Ci się przedrzeć przez "zasieki logowania". :-)
Czekamy spokojniutko na fotki. Cudne, że Basikowi apetyt dopisuje, widać smaczek mu się rozbujał. :-)