emilia2280 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='stonka1125']No i ledwo kilometr się oddali to już miałam telefon : "TERIERKA NIE WIDZIAŁAM !!!!" :) A nasz terier fajny jak cholera lubi gości, lubi tez bardzo co odkrywcze nie jest, powtarzalność sytuacji, on wie kiedy czesanie, kiedy zabawa i domaga się zdecydowanie spacerków, wie nawet kiedy zakraplamy oczko i wtedy się spina, jest niespokojny i chce gryźć, nienawidzi tego, nie skumał ze to co drugi dzień i mam wściekłego teriera codziennie koło 16:00 :evil_lol: Jezeli chodzi o jego wage to na pewno utył ale ja nie widzę jakiejś wielkiej różnicy, ale to normalne jak mam go codziennie, w końcu jak ja tyje to tez wydaje mi sie wszystko gra, aż nagle spodnie okazują sie jakby nie moje :razz: Nie ukrywam, ze jest cięższy i dobrze, ale on ma apetyt dużo większy od niego samego, zjadłby cały świat, je już trzy posiłki dziennie i to z wielkim apetytem:) hehe, fajny takie regularnie wsciekly terier hihi :p a jesli nie widzisz jak on tyje u Ciebie, to musisz tez mu zastosowac metodé spodniowá - zakladaj mu codziennie té samá paré i patrz czy sié dopina :) Quote
piechcia15 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 kurcze a już się wystraszyłam, bo jak tu wchodzę po całym dniu nieobecności i widzę całą stronę postów to myślę że znowu jest zadyma:) a tu same ohhyy i ahhyy:) no to ja też sobie "wzdechnę" i pozachwycam się nad Basikiem:) ale nie za bardzo aby mu sie w głowie nie poprzewracało.:):) Quote
majqa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 piechcia15 napisał(a):(...) no to ja też sobie "wzdechnę" i pozachwycam się nad Basikiem:) ale nie za bardzo aby mu sie w głowie nie poprzewracało.:):) Ooo, chyba za późno z tym nie poprzewracaniem, bo coś mi się widzi, że jest rozpuszczany jak dziadowski bicz. :-) Inna rzecz, że jakoś mnie to nie martwi. :-) Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mnie też nie...po tym co przeszedł należy się chłopakowi trochę " luksusu" na codzien:lol: Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 A poza tym... musimy być wyrozumiali, bo u Stonki to on też lekko nie ma :razz: więc jakoś musi dołożyć starań, by przetrwać. :shake: Na wątku Amica sama widziałam, co tam się wyprawia. Psy zmieniają się w oszalałe, goniące za sobą wampiry, istny amok. Ciekawe, co im Stonka dosypuje do żarełka. :roll: Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 majqa napisał(a):A poza tym... musimy być wyrozumiali, bo u Stonki to on też lekko nie ma :razz: więc jakoś musi dołożyć starań, by przetrwać. :shake: Na wątku Amica sama widziałam, co tam się wyprawia. Psy zmieniają się w oszalałe, goniące za sobą wampiry, istny amok. Ciekawe, co im Stonka dosypuje do żarełka. :roll: Ło matko,co ty piszesz:p Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='rita60']Ło matko,co ty piszesz:p Phi... seee sama wyciągnij wnioski i wnikliwie obejrzyj fotki... Co tam się wyprawia w pale się nie mieści... :-) http://www.dogomania.pl/threads/219736-Clevisia-porzucona-pod-szko%C5%82%C4%85-ma%C5%82a-sunia-zbiera-na-hotelik! Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 No widziałam...nawet z takiej malizny zrobią bestię:evil_lol:;) A ta mała slodka,moja krajanka,widziałam ją na stronie schroniska w temacie znalezione,ale nie wiedziałam,ze ma watek:roll: Quote
Onaa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Pozdrawiamy dt i Basika :). A nie czas już przypadkiem własnego domku szukać ? Quote
storozak Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Nowy domek... hmmmm no to musi być wyjątkowe miejsce... Quote
magdyska25 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Może "akcję ogłoszeniową" czas zacząć? Quote
stonka1125 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 U nas pada śnieg, Basko już pobrykał po śnieżku i był bardzo zadowolony. Jest już w lepszej formie i dzisiaj pójdziemy do lasu, on chyba zwariuje od tych zapachów :) Według Basia można budzik nastawiać, codziennie 8:45 Basio jest gotowy do wyjścia i głośno daje znać o swoich potrzebach. Domku można szukać, myślę że gdzieś jest ta Basiowa przystań i tylko czeka żeby go odnaleźć. Będzie bardzo wdzięcznym towarzyszem życia :) A my dzisiaj znowu będziemy zamęczać psy. No jakoś człowiek się musi na wsi rozerwać :diabloti: Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 stonka1125 napisał(a): (...) A my dzisiaj znowu będziemy zamęczać psy. No jakoś człowiek się musi na wsi rozerwać :diabloti: Oooo, proszę bardzo! Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, co się wyrabia w tym przybytku zwierzęcego szaleństwa? :look3: :nerwy: Quote
stonka1125 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jaki cudny dzień dzisiaj mamy :):):):) Moja Werka ze schroniska w Krotoszynie została adoptowana, stareńka, przestraszona i bez szans, mój ryjek cudny (mam ja w avatarku). Adoptowała ja Kamila, wolontariuszka ze schroniska. KOCHAM JĄ!!!! Quote
Smyku Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Basiku chyba zrobię u Was nalot jako grupa interwencyjna . Z Poznania mam do Was rzut beretem . Quote
storozak Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Smyku napisał(a):Basiku chyba zrobię u Was nalot jako grupa interwencyjna . Z Poznania mam do Was rzut beretem . OOO tak!! Jedź, rób nalot i wycałuj wszystkie kudłate mordki:) Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 storozak napisał(a):OOO tak!! Jedź, rób nalot i wycałuj wszystkie kudłate mordki:) Koniecznie, koniecznie, beret też weź. :-) Gratuluję Stonko wyadoptowania Werki. :-) Ubóstwiam psie staruszki... Quote
stonka1125 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Smyku napisał(a):Basiku chyba zrobię u Was nalot jako grupa interwencyjna . Z Poznania mam do Was rzut beretem . Smyku serdecznie zapraszamy! Ja tu tak troszkę dziczeje bo prawie cały czas sama z psami, niedługo zacznę szczekać :evil_lol: Quote
Smyku Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Stonko niech tylko białe cóś przestanie padać . Quote
himba Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kochany Basiku jak się masz? tak bym chciała zobaczyć cię na żywo:roll: a nie tylko na zdjęciach i filmikach:shake: trochę daleko ode mnie do ciebie. Myślami i sercem jestem przy Tobie piesku:loveu:. Bardzo się cieszę,że jesteś w dobrych rękach.UKŁONY STONKO. Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 A ja uzbrajam się w cierpliwość i czekam na relację z dzisiejszego Basikowego dzionka. Jeszcze raz podkreślę, że cierpliwie, bo wyobrażam sobie Stonkowy Młyn. :-) Quote
Selenga Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek Zadeklarowano kupienie 70 cegiełek Realnie zapłacono za 69 cegiełki Na moje konto wpłynęło 357 zł w tym 12 zł za zdjęcia w formie papierowej (4 x 3 zł dopłaty na zdjęcia i znaczki) koszt wystawienia aukcji 26 zł (niestety allegro podniosło ceny) prowizja allegro 17,50 zł (prowizję też podnieśli do 5%) 357 - 12 - 26 - 17,50 = 301,50 zł Poproszę o numer konta Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='piechcia15'](...) nr konta: 37 1140 2004 0000 3902 6530 4732 Piechowska Magda Pabianice 95-200 tytuł "Basik" (...) Oto numer konta. :-) Quote
Selenga Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dzięki - jakoś nie przyszło mi do głowy, że prywatny numer konta może być publicznie dostępny... Pieniądze przelane: przelew Quote
Recommended Posts