li1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A rany, co ci sie wyroilo? 328zl,ha, ha ha. Piechcia marzy o tym tysiaczku i go ma. http://www.dogomania.pl/threads/217676-Zakończony.-Dziękujemy-).-Czekamy-na-wpłaty.-REALIZUJE-MY-zamówione-ogłoszenia. http://www.dogomania.pl/threads/217857-MEGA-BAZARdla-wytrwałych-taniej-niż-w-lumpeksie-)-gt-koniec-25.11 jest ok 200zl http://www.dogomania.pl/threads/217572-Basik!-Do-18.11-zegar-chodzący-w-tył-czapki-szale-i-in.-KONIEC-ROZLICZAM! jest ok 170zl http://www.dogomania.pl/threads/218090-Piękne-różności-dla-Basika-i-Brego!!-Lampiony-biżuteria-i-inne.-Do-1.12-godz.20-00 jest ok 50zl http://www.dogomania.pl/threads/217769-*Pabianice-bazarek-z-PSIMI-AKCESORIAMI-na-leczenie-Basika-gt-koniec-25.11 jest ok 170zl http://allegro.pl/mix-terier-walijski-basik-wygral-drugie-zycie-i1965495822.html Do tego dochodzi wplata Bartka 150zl, Katarzyny? ok 20zl ?, wplaty innych, pozostalosci na koncie. Quote
piechcia15 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Li1 nie bądź śmieszna i nie rób ze mnie oszustki!! bo ci się to nie uda!! rozliczę się z bazarku kiedy będzie na to pora! mój jest jeszcze nie zakończony bo nie mam wszystkich wpłat i nie musze ci sie spowiadac kiedy to nastąpi. Jutro podlicze konto i wszystko tu napisze, nie bój się. A poza tym napisałam przecież ze pieniądze idą na konto Basika a nie na zachcianki Li1... Teraz między innymi muszę zapłacić za transport Basika, za karmę i nowy dt który ja sama załatwiłam. A potem pomyślę nad spłaceniem podejrzanej faktury... Quote
li1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Z bazarkow musisz sie rozliczyc jak najszybciej i oplacic fakture z SDGGW, bo na ten cel byly robione bazarki. Ja tez robilam zakupy na basikowych bazarkach, wiec oddaj forse za leczenie psa. Quote
majqa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='li1']Z bazarkow musisz sie rozliczyc jak najszybciej i oplacic fakture z SDGGW, bo na ten cel byly robione bazarki. Ja tez robilam zakupy na basikowych bazarkach, wiec oddaj forse za leczenie psa. No i widzisz, tu się mylisz, zacytuję ze swojego bazarku: "[FONT=Georgia]3. Cel bazarku - udźwignięcie finansowych potrzeb Basika, a tu głównie ciężaru kosztów diagnostyki, leczenia i pobytu w klinice." [/FONT]Ja nie robiłam bazarku na opłacenie faktury z...., udźwignięcie finansowych potrzeb ma znacznie szerszy zakres znaczeniowy niż tylko koszty diagnostyki, leczenia i pobytu w klinice. Quote
li1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jest chyba jeszcze rachunek za ostatnia wizyte w klinice Garncarza. Patrycja, czy mozesz wkleic? Quote
patrycja ostrowska Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Maiqa nie kompromituj się! Według ciebie cytuję " udźwignięcie finansowych potrzeb Basika , A TU GŁÓWNIE ciężaru kosztów diagnostyki, leczenia i pobytu w klinice"... znaczy..... że nie chcesz zapłacić z bazarku Basika ani grosza na fakturę za leczenie w klinice SGGW, która mu uratowała życie. Co za obłuda ! Jesteś oszustką!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='patrycja ostrowska']Maiqa nie kompromituj się! Według ciebie cytuję " udźwignięcie finansowych potrzeb Basika , A TU GŁÓWNIE ciężaru kosztów diagnostyki, leczenia i pobytu w klinice"... znaczy..... że nie chcesz zapłacić z bazarku Basika ani grosza na fakturę za leczenie w klinice SGGW, która mu uratowała życie. Co za obłuda ! Jesteś oszustką!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Czy Ciebie dziś nie przewiało??? Quote
li1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj majqa, czy zagrabilas z piechcia forse na leczenie Basika? Quote
majqa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='li1']Oj majqa, czy zagrabilas z piechcia forse na leczenie Basika? Że co proszę??? :-o :-o :-o To chyba nie jest Twój najlepszy dzień. Quote
modliszka84 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 haha majqa teraz się wydało skąd ta willa z basenem :D widzisz piechcia, tyle zarobiłaś a ciągle starym gruchotem jeździsz.. powinnaś już mieć na nową furę :D Quote
majqa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Piechciu, na wątku bazarku na Basika, który robiłam, pojawił się następujący wpis: [quote name='Viris']Bazarek nie jest jeszcze rozliczony, z tego co widzę pieniądze trafiły na razie do kolejnej osoby - a nie zostały spożytkowane na konkretne potrzeby psa. Nie ma przynajmniej takiej informacji, tam gdzie być powinna. Zatem bazarek nie może zostać przeniesiony do Archiwum. Proszę nie wprowadzać w błąd tytułem wątku. Gdy użytkownik który otrzymał pieniądze, spożytkuje je na to co zostało określone celem bazarku i poprze to odpowiednim dokumentem wtedy bazarek zostanie rozliczony i usunięty. Tym samym zmieniłam tytuł i czekam aż wydasz zebrane pieniądze i je udokumentujesz. Quote
agaga21 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='li1']Oj majqa, czy zagrabilas z piechcia forse na leczenie Basika? no proszę ! majqa, nie podejrzewałabym cię o zagrabianbie...no chyba że własnego ogródka ;) li1 TE TWOJE TEKSTY SĄ ŻENUJĄCE! JESTEŚ BEZCZELNĄ PROSTACZKĄ I CHAMICĄ! a ja jestem w szoku co tu się dzieje. Quote
li1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [QUOTE=majqa;1813138......Tym samym zmieniłam tytuł i czekam aż wydasz zebrane pieniądze i je udokumentujesz. A wydac mozna jedynie na zaplacenie rachunki z SGGW za leczenie Basika, tak wiec umowcie sie z Patrycja. Quote
majqa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='li1']A wydac mozna jedynie na zaplacenie rachunki z SGGW za leczenie Basika, tak wiec umowcie sie z Patrycja.[/QUOTE] Lub na każdą inną rzecz, wynikłą z potrzeb Basika, związanych z finansami, a którą da się udokumentować. Quote
modliszka84 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Pieniądze zgromadzone na bazarku majqi został już wydane - np. na opłacenie faktury z Puławskiej oraz na transport psa z Pabianic do Warszawy. Za swoje decyzje li1, zapłać sama. Quote
majqa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 To ja tylko poproszę o pokierowanie mną, jakie mam wstawić potwierdzenie na bazarku. Quote
Sharpa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Przepraszam, ale czytając ten temat mam mały zawrót głowy. Wzajemne animozje zepchnęły na margines istotę sprawy. Quote
li1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Na fecebooku jest rozliczenie pieniedzy, ktore wplynely na konto piechci. Czy bylo wiecej wplat? Oto wpis z facebooku: "Błagam o pomoc dla kolejnego psa. Basik trafił do schroniska po wypadku. Po miesiącu gdy go zabraliśmy do kliniki w warszawie był skrajnie odwodniony, zagłodzony, zaawansowana jaskra, 3x większe ciśnienie w oku:( Był tak wyniszczony, że wzięliśmy go za starego psa, a w ...rzeczywistości ma ok 6 lat !!! Basik był już na konsultacji u dr Garncarza (okulista). Stwierdzono jaskrę. Dostał leki. Teraz tydzień czasu walczono o jego życie w klinice, cały czas przebywał pod kroplówkami, miał robione badania krwi, USG. Pojawiło się kilka niepokojących ataków padaczkowych, ale na szczęście nie wróciły. Zaczął już normalnie jeść regularne małe posiłki, bo brzuch nadal jest obkurczony. Na początku wymiotował wszystko co zjadł, ale teraz jest już dobrze. dziś 18.11 Basika wypisano z kliniki. Pozostał mega rachunek do uregulowania, ale kwoty jeszcze nie znamy. Nie pozwólmy mu odejść. On jest naprawdę przerażony, żaden pies nie zasługuje na takie życie. Pilnie szukamy DT!!! Odległość nie jest problemem, znajdzie się transport. Chwilowo przebywa w mieszkaniu Lidki i są wyznaczone dyżury opiekunek, ale taki plan mamy tylko do 15.12 a potem ....nic zero planu... BŁAGAM ZNAJDŹMY MU JAKIŚ DT BARDZO POTRZEBUJEMY PIENIĘDZY NA UREGULOWANIE RACHUNKO U LECZNICY, UTRZYMANIE PSA I DALSZE KONSULTACJE, neurolog, okulista. kontakt: Agnieszka 793 046 770 (po godz 18 ) adopcje.psy@gmail.com Magda 692 48 65 65 piechcia15@poczta.onet.pl wątek na dogomanii, gdzie jest więcej informacji i zdjęć: http://www.dogomania.pl/threads/217294-Staruszek-mix-terier-ze-zmasakrowanym-okiem!-G%C5%82uchy-i-%C5%9Blepy-czeka-na-%C5%9Bmier%C4%87!!-POMOCY!/page2 chętnych do pomocy w leczeniu prosimy o wpłaty na nasze psie konto: Pabianicka Skarpeta nr konta: 37 1140 2004 0000 3902 6530 4732 Piechowska Magda Pabianice 95-200 tytuł "TERIER" musicie nam zaufać że te pieniążki będą dla seniora, mogę obiecać, ze postaram się pokazywać paragony z lecznicy:) BASIKA POD OPIEKĘ WZIĘŁA FUNDACJA MIKROPSY. WSZYSTKIE PIENIĄDZE JAKIE DO NAS WPŁYNĄ ZOSTANĄ PRZELANE NA KONTO FUNDACJI. wpłaty: 20zl Iwona Helena B. 8.11 30 zl Anna Teresa W. 9.11 45,83zł Ewa R. 10.11 20zł Lidia K-S 10.11 56,86 Anna Maria P. 10.11 20zł Kasia K. 10.11 10zł majqa 17.11 40zł Justyna D. 17.11 25zł Małgorzata S. 18.11 razem: 267,69 " Quote
rita60 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='li1']Oj majqa, czy zagrabilas z piechcia forse na leczenie Basika?[/QUOTE] li1 po co to robisz,to nie jest fajne:shake: Quote
Viris Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Bardzo proszę wszystkich o spokój. Nie jest to co prawda mój dział, ale w związku ze zgłoszeniami z bazarków muszę ten temat przeczytać. Quote
patrycja ostrowska Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Maiqa, nie rozumiesz tego co napisał Viris czy cię przewiało ? Gdy użytkownik który otrzymał pieniądze, spożytkuje je na to co zostało określone celem bazarku i poprze to odpowiednim dokumentem wtedy bazarek zostanie rozliczony i usunięty. Cel bazarku - opłacenie bieżących potrzeb Basika. Bieżącą potrzebą Basika jest spłata jego zadłużenia na 900 zł w klinice SGGW oraz zapłata za wizytę Basika u okulisty dr .Garncarza. Tę wizytę ja opłaciłam, bo gdybym musiała czekać na pieniądze od was, to Basik nigdy nie poszedłby do lekarza !!! Chyba, że macie jakieś inne dokumenty związane z opłatami za Basika !!! Hotel na razie odpada , bo go opłaca Li1. A może coś wymyślicie, przekłamiecie no dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Modliszka, widać, że nie jesteś w temacie, coś ci się daty spłat pomieszały Quote
majqa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='patrycja ostrowska']Maiqa, nie rozumiesz tego co napisał Viris czy cię przewiało ? (...) A może coś wymyślicie, przekłamiecie no dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (...) [/QUOTE] Nie zmieniaj płci Viris, to mało eleganckie. ;-) Przekłamiecie? Kolejny zarzut? Quote
li1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 A wracajac do Basika, jak sie chlopak czuje? Quote
modliszka84 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 li1 jesteś żałosna. jeśli tacy ludzie jak ty zajmują się psami to ja współczuję tym psom. jesteś kobieto niezrównoważona psychicznie i powinnaś się leczyć - a może już to robisz, jesli tak to zmień lekarza. myślisz że nas zgnoisz teraz, szukając afer! oj mylisz się, grubo się mylisz... bo to ty pokazałaś się ze swojej najciekawszej strony. I mam prośbę do moderatora by nie usuwać postów li1 - bo to bardzo ciekawe, do jakiego poziomu można się znizyć. a jednocześnie przestroga dla innych którzy uwierzą w dobroduszne gadki niejakiej lidii. poza tym po co tu wklejasz wpisy z facebooka, czytać nie umiesz?! - piechcia wyraźnie napisala że szczegółowe rozliczenie zrobi jutro. Bo nikt nie ma tyle wolnego czasu zeby non stop siedzieć przy kompie. Quote
li1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wpisy piechci z facebooku: "dziś 18.11 Basika wypisano z kliniki. Pozostał mega rachunek do uregulowania, ale kwoty jeszcze nie znamy......... BARDZO POTRZEBUJEMY PIENIĘDZY NA UREGULOWANIE RACHUNKO U LECZNICY......... chętnych do pomocy w leczeniu prosimy o wpłaty na nasze psie konto: Pabianicka Skarpeta nr konta: 37 1140 2004 0000 3902 6530 4732 Piechowska Magda Pabianice 95-200 tytuł "TERIER" musicie nam zaufać że te pieniążki będą dla seniora, mogę obiecać, ze postaram się pokazywać paragony z lecznicy " Paragony sa, wiec wez forse basika, ktora masz na koncie, piechcia, i zaplac rachunek z SGGW. Bo obiecywalas, ze to zrobisz i o zaufanie prosilas. Quote
Recommended Posts