Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

ja też zaglądam. Z tego co wiem to Basio zmienił miejscówkę na boksy wewnętrzny.
zaczyna mnie martwić sytuacja finansowa Basika :( nie ma ani grosza a coś na rychłą adopcję się nie zapowiada :(

Posted

to ja stonka!
nie mam hasła na dogo a padł mój komp i nie mam tez hasła do konta pocztowego na neostradzie i doopa, przypomniało mi się. że kiedyś mój małżonek sobie konto założył to korzystam...
Piechcia mnie morduje żebym Wam coś napisała ale co???? jest bez zmian, Bibi czeka i czeka, zrobię mu nowe fotki ale nie wiem jak jeszcze bardziej go rozreklamować, nie mam pojęcia, jest fajnym, młodym radosnym psem, jak jest z człowiekiem to szaleje ze szczęścia, strasznie mi go żal, nie wiem co dalej, nie mam pojęcia jak mu pomóc. On jest zupełnie niekłopotliwy, pięknie chodzi na smyczy, potrzebuje ruchu i własnego człowieka. Widać na fotkach ze to śliczny pies, nie wiem dlaczego tak ciężko mu to idzie, nie wiem dlaczego ludzie boją się ślepych psów, nie mam pojęcia jak znaleźć dla niego dom....

Posted

Kochające domy, które rozumieją że ślepy pies nie jest problemem przeważanie mają już jakiegoś zwierzaka. Konfliktowość Basia w stosunku do innych zwierzów jest większym problemem niż jego kalectwo. Kolejną kwestią są finanse Basika...Kiedyś pisałyśmy o bazarku portretowym, może warto wrócić do tego pomysłu?

Posted

tak, ale teraz gdzieś tu widziałam bazarek portretowy lecoyotte więc nie sądzę aby chciał jednocześnie dwa robić ;( a innego tak utalentowanego człowieka nie znam :(

finanse mnie przerażają :(

• 2 weeks later...