Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zaglądam do Basia, mamy jakieś wieści??
Wpłaciłam pieniążki na Basika - w tym miesiącu gratisowo 20 zł więcej:) To się jeszcze zapytam o stan finansowy przystojniaka - jak stoimy z kasą??
No i jeszcze się zapytam o wydarzenie Basika na fb?? Bo on chyba nie ma, albo ja już coś przekręciłam... Co prawda nie znam się na tym specjalnie, ale może coś bym spróbowała zadziałać...

Edited by storozak
Posted

ja nie robie wydarzeń na fb bo chyba nie umiem ich prowadzić i każde wydarzenie bardzo szybko umiera.

link do rozliczenia finansowego Basika jest w 1 poście, można wszystko zobaczyć.

Sytuacja finansowa jest bardzo zła. Nie mamy na hotel i od przyszłego miesiąca nie wiem co będzie???nikt nie będzie trzymał go za darmo więc co z nim zrobić??? schronisko?? :( nikt prócz ciebie Ewo nie wpłaca ani grosza a ja nie mam juz siły robić co miesiąc bazarków :(

Posted

Basik w schronisku nie przeżyje - nie oszukujmy się, z jego agresją w stosunku do innych psów - nie ma szans. Trzeba być dobrej myśli!!! Ja się postaram zrobić wydarzenie na fb zobaczymy co z tego wyjdzie:) buziaki dla Basia i głowa do góry - będzie dobrze:)

Posted

słuchajcie !!! miałam dziś telefon w sprawie Basika :D:D to jakiś przełom w sprawie :) no niestety z adopcji nic nie będzie, bo Basik musiałby zaakceptować szczura w klatce a podejrzewam że jako terier z krwi i kości nie podołałby takiej trudnej miłości:) no i pani nie wiedzieć czemu nosi psa po schodach bo sąsiedzi mają agresora za drzwiami:) a tego chyba też Basiorek by nie polubił :)
ale był telefon a to juz coś! jak usłyszałam w telefonie imię Basik to se myślę "o kim ona mówi" :)

Posted

WOW!!! Piechcia a Pani dzwoniła z ogłoszenia? Bo ja się zastanawiałam, czy Basik ma jeszcze aktywne ogłoszenia i czy nie trzeba mu kupić:) hihihi Basio i szczur w klatce w jednym domu to dopiero byłaby wojna!

Posted

[quote name='piechcia15']słuchajcie !!! miałam dziś telefon w sprawie Basika :D:D to jakiś przełom w sprawie :) no niestety z adopcji nic nie będzie, bo Basik musiałby zaakceptować szczura w klatce a podejrzewam że jako terier z krwi i kości nie podołałby takiej trudnej miłości:) no i pani nie wiedzieć czemu nosi psa po schodach bo sąsiedzi mają agresora za drzwiami:) a tego chyba też Basiorek by nie polubił :)
ale był telefon a to juz coś! jak usłyszałam w telefonie imię Basik to se myślę "o kim ona mówi" :)[/QUOTE]
Może wreszcie coś drgnie...