Ulka18 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Wplacilam 20 zl na Basika. Wiecej nie moge, mamy sporo psow pod opieka. Quote
storozak Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 No dobra, wszyscy tu pitu, pitu o kasie a ja się pytam co u naszego ulubieńca!?!:mad: Quote
Olena84 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Olena84 napisał(a):prosze o numer konta, ale suma bedzie niewielka, to juz 3 prosba a ja niestety nie mam za duzo gotowki ostatnio:( przypominam sie Quote
BORYSboxer Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Olena84 napisał(a):przypominam sie W pierwszym poście są dane do przelewu....;) Quote
brzośka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ulka18 napisał(a):Wplacilam 20 zl na Basika. Wiecej nie moge, mamy sporo psow pod opieka. ja też tak... Quote
piechcia15 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 najmocniej przepraszam, ze tak późno, al ejuż wysyłam pw. Dopiero weszłam na dogo:( ehh na wszystko brakuje doby:( Basik wychodzi chyba jutro rano o ile nic sie nie zmieniło.Nie rozmawiałam dziś z Anią. przyszło sporo tych "małych" wpłat co dają bardzo fajną sumkę:) może podpowiecie mi jak rozliczać i gdzie zapisywać be bazarki cegiełkowe?chyba tu u Basika już będę zapisywała prawda?żeby nie zginąć:) te przelewy które w tytule mają tylko "Basik" traktuję jako zwykły przelew nie bazarkowy. zaraz zanotuje w 1 poście wpłaty jakie otrzymałam Quote
piechcia15 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 dwa dni cięzkiej pracy i mamy ponad 200zł:) jeszcze kilka takich dni i może uda się uzbierać kwotę:) a gdyby tak połączyć siły to będzie jeszcze lepiej:) Quote
Kocurek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Poslalam dzis skromne 4 euro:)ziarnko do ziarnka:)Trzymaj sie Basiku:) Quote
Agnieszka103 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Zaprosiła mnie piechcia15. Z mojej strony będzie skromna wpłata 10 zł Quote
storozak Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Co tam w Basikowym świecie słychać?? Jak się królewicz czuje?? Quote
piechcia15 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 (edited) chyba jednak jutro dopiero królewicz wraca. Bo lekarz ciągle jeszcze go obserwuje czy wszystko jest ok, bo nadal to trochę krwawiło. Słuchajcie pojawił się pomysł aby LeCoyotte zrobi portret psa, dla osoby która wylicytuje największa kwotę. Czy jest ktoś chętny aby zając się takim bazarkiem? Osoba wygrana będzie miała portret swojego psa. Albo loteria: zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/227622-PORTRET-WYLOSOWANY-)!-Czekamy-na-wernisaż-)/page18 kto umiałby coś takiego poprowadzić?bo ja kompletnie nie badam o co w tym chodzi:) Edited June 6, 2012 by piechcia15 Quote
storozak Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Ja to na bazarkach się znam, ale tylko jako kupujący:) Dodatkowo czerwiec mam wyjęty z życiorysu ze względu na pracę. Nie chce, żeby to wyglądało, że się tłumaczę, albo próbuję wykręcić! Chcę być w porządku w stosunku do Basia i do jego ukochanych Cioteczek:) A za mojego ulubieńca trzymam kciuki! Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Zaglądam do Basia, pamiętam o długu i postaram sie cos dorzucic - poki co jest u mnie krucho :( Quote
piechcia15 Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 hej ciotki umiałby ktoś zrobić i poprowadzić taka loterię jak pokazałam w tamtym bazarku?bo czas leci, a fajna sprawa. Myślę że z licytacji mniej by sie uzbierało Quote
stonka1125 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Podobno jest bardzo radosny i nikogo nie zjadł :) Quote
rita60 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 stonka1125 napisał(a):Podobno jest bardzo radosny i nikogo nie zjadł :) Grzeczny chłopczyk...przycupnę i poczekam na info. Quote
emilia2280 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 wspaniale. to moze czésc dlugu w lecznicy przepisac na Kastora? W ten sposób mozna "odebrac" czésc spadku, która przypadla Basiowi po Sonii vel Kostce: 189,39 zl dokladnie. Na té kwoté nalezy wypisac fakturé z danymi Fundacji, nie placic, my zrobimy przelew po otrzymaniu faktury pocztá. Wszystkie dane do faktury sá na stronie w moim banerku. Quote
BORYSboxer Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='piechcia15']chyba jednak jutro dopiero królewicz wraca. Bo lekarz ciągle jeszcze go obserwuje czy wszystko jest ok, bo nadal to trochę krwawiło. Słuchajcie pojawił się pomysł aby LeCoyotte zrobi portret psa, dla osoby która wylicytuje największa kwotę. Czy jest ktoś chętny aby zając się takim bazarkiem? Osoba wygrana będzie miała portret swojego psa. Albo loteria: zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/227622-PORTRET-WYLOSOWANY-)!-Czekamy-na-wernisaż-)/page18 kto umiałby coś takiego poprowadzić?bo ja kompletnie nie badam o co w tym chodzi:) A może by poprosić prowadzącą tamten bazarek żeby również dla Basia go poprowadziła...to jest faktycznie jakaś szansa na zebranie sporej gotówki... Quote
stonka1125 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Pudel w drodze do domu :):):) Będzie za 10 minut. Zwariował z radości jak usłyszał Roberta, skakał jak dzik, walnął się na plecy i radocha całym psem :) Sa zalecenia od weta ale wszystko napisze jak wróca bo jak zwykle spieprzał mi zasięg . Quote
storozak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 mordka moja kochana.... stęskniłam się za Basiem baaaaaaardzo! Quote
stonka1125 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 storozak napisał(a):mordka moja kochana.... stęskniłam się za Basiem baaaaaaardzo! :) Ojejuniu jaki wesolutki i uśmiechnięty, połaził obwąchał wszystkie kąty i poszedł spać. Nie musi jeść karmy specjalistycznej, dostał leki bo ma złe ph moczu i to wszystko wina tego ph. Będzie je brał dwa tygodnie i potem kontrola, będę musiała złowić Basiowy mocz. W zwiazku z tym że karma może byc ta co zwykle to i tak trzeba kupic bo Basik skończył swoją już pół miesiaca temu, chyba ze podnosimy cenę do normalnej i Basio je naszą. Mam ten kamień! Potem wstawię fotę. Quote
Recommended Posts