Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basik nie może mieszkać z żadnymi zwierzetami. Mamy tutaj Rolkę która miała cieczkę i to kudłate indywiduum się na nią rzuciło! Na sukę z cieczką. Byłam w szoku, raszta chłopaków chociaz wykastrowani to tańcowali koło jej drzwi jak dziki a ten łobuz się na nią rzucił.

Posted

piechcia15 napisał(a):
ehh chyba już brak mi słów nad tych kudłatym przypadkiem:) marzę o domu dla niego:(

To tak jak ja..... może jakieś czary odprawić, albo co......

Posted

storozak napisał(a):
To tak jak ja..... może jakieś czary odprawić, albo co......

Jakbym siebie czytała z innego wątku. Ciężko coś poradzić. Psów w podobnej sytuacji jak Basio masa.

Posted

Ja to Was dziewczyny podziwiam, za to wszystko co dla psiaków robicie. Mnie czasami ogarnia taka bezsilność, że aż szkoda gadać.... A co do Basia to wiem, że będzie ciężko z domem. Zwierzolubni, którzy mogliby go adoptować już jakieś zwierzory mają....

Posted

Bingo z mojego podpisu dobił już niemal do 2 lat w hoteliku i pewno tam już pozostanie (ze względu na jego charakter i stan zdrowia), a o cud - miód i orzeszki Misia ogłaszanego lawinowo na różną, tekstowo modłę, ni jednego, choćby wnerwiającego tel. nie było. Ja po blisko roku hotelikowania dwóch psiaków, w tym orce finansowej, choć na szczęście i przy cudzej pomocy, zacisnęłam zęby i... psiule są już u mnie. Było to już szaleństwo ale i wyjścia nie było innego. Basiowi życzę jednak, by się nie zasiedział, a domek wreszcie zechciał wyjść z cienia. ;-)

Posted

U nas bez zmian, Basik nadal kudłaty, morduje piłkę, jest teraz więcej na dworze, wczoraj robił ze mną zdjęcia robakom i kwiatkom, jest radosny i uśmiechnięty, jak wyłapie koty z dworu to go wypuszczę i trochę fotek Wam wrzucę bo widze że tęsknicie za świrkiem :)