Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Ciocia Gosia
Posted

Dzień dobry strozak, dzien dobry wszystkim, dzień dobry Basiku!

Czytam wątek od początku i teraz to mi się tylko mordka cieszy, że już jest super u Ciebie, że lepiej się czujesz niż podczas podróży do Wawy. Trzymaj się chłopaku.

Posted

Cioteczki dzwonił do mnie pan zainteresowany Dodusiem - naszym tymczasowiczem ( pojechał do Igam do DS ) Zaproponowałam mu Basika - czy on jest już do adopcji?Pan miał teriera walijskiego ( odszedł w tym roku , miał 14 lat )zna się na tej rasie, nie ma ani kotów ani piesów.Czy możecie podać mi na PW do kogo ma pan zadzwonić w sprawie adopcji Basika? Obiecałam panu ,że wyślę namiary na osobę , która ma pod opieką Basika
Jezeli nie Basik to może macie psiaka w typie terier walijski i jest do adopcji?Psiak nie musi być bardzo młody może mieć więcej latek ( 8-10 )

Posted

W pierwszym poście jest kontakt do Piechci. O tym czy Basio może być już adoptowany powinna według mnie powiedzieć Stonka bo to u niej jest psiak i ona najlepiej wie w jakiej jest kondycji. Nie ukrywam, że to byłby piękny prezent dla nas wszystkich pod choinkę:)Basikowy ds:)

Posted

KateBono napisał(a):
Cioteczki dzwonił do mnie pan zainteresowany Dodusiem - naszym tymczasowiczem ( pojechał do Igam do DS ) Zaproponowałam mu Basika - czy on jest już do adopcji?Pan miał teriera walijskiego ( odszedł w tym roku , miał 14 lat )zna się na tej rasie, nie ma ani kotów ani piesów.Czy możecie podać mi na PW do kogo ma pan zadzwonić w sprawie adopcji Basika? Obiecałam panu ,że wyślę namiary na osobę , która ma pod opieką Basika
Jezeli nie Basik to może macie psiaka w typie terier walijski i jest do adopcji?Psiak nie musi być bardzo młody może mieć więcej latek ( 8-10 )

To by ten łobuz miał szczęście :)

Posted

można mu podesłać allegro Basika, tam jest wszystko napisane, podaj mi maila na pw to wyśle mu wszystko co trzeba. A on wie, że basik jest ślepy?

Selengo bardzo dziękujemy za allegro, doszła do mnie wpłata zaraz zanotuję w 1 poście.

Posted

majqa, specjalnie dla Ciebie dokumentacja fotograficzna do donosu :diabloti:

ale królik daje radę!

Basio nie odpuszcza, twardy zawodnik z niego

Po krótkiej walce królik wypada z gry, został odwieziony na sygnale do pobliskiej lecznicy, będzie żył....