Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stonka1125']No i ledwo kilometr się oddali to już miałam telefon : "TERIERKA NIE WIDZIAŁAM !!!!" :)
A nasz terier fajny jak cholera lubi gości, lubi tez bardzo co odkrywcze nie jest, powtarzalność sytuacji, on wie kiedy czesanie, kiedy zabawa i domaga się zdecydowanie spacerków, wie nawet kiedy zakraplamy oczko i wtedy się spina, jest niespokojny i chce gryźć, nienawidzi tego, nie skumał ze to co drugi dzień i mam wściekłego teriera codziennie koło 16:00 :evil_lol: Jezeli chodzi o jego wage to na pewno utył ale ja nie widzę jakiejś wielkiej różnicy, ale to normalne jak mam go codziennie, w końcu jak ja tyje to tez wydaje mi sie wszystko gra, aż nagle spodnie okazują sie jakby nie moje :razz: Nie ukrywam, ze jest cięższy i dobrze, ale on ma apetyt dużo większy od niego samego, zjadłby cały świat, je już trzy posiłki dziennie i to z wielkim apetytem:)

hehe, fajny takie regularnie wsciekly terier hihi :p

a jesli nie widzisz jak on tyje u Ciebie, to musisz tez mu zastosowac metodé spodniowá - zakladaj mu codziennie té samá paré i patrz czy sié dopina :)

Posted

kurcze a już się wystraszyłam, bo jak tu wchodzę po całym dniu nieobecności i widzę całą stronę postów to myślę że znowu jest zadyma:) a tu same ohhyy i ahhyy:)

no to ja też sobie "wzdechnę" i pozachwycam się nad Basikiem:) ale nie za bardzo aby mu sie w głowie nie poprzewracało.:):)

Posted

piechcia15 napisał(a):
(...) no to ja też sobie "wzdechnę" i pozachwycam się nad Basikiem:) ale nie za bardzo aby mu sie w głowie nie poprzewracało.:):)

Ooo, chyba za późno z tym nie poprzewracaniem, bo coś mi się widzi, że jest rozpuszczany jak dziadowski bicz. :-)
Inna rzecz, że jakoś mnie to nie martwi. :-)

Posted

A poza tym... musimy być wyrozumiali, bo u Stonki to on też lekko nie ma :razz: więc jakoś musi dołożyć starań, by przetrwać. :shake: Na wątku Amica sama widziałam, co tam się wyprawia. Psy zmieniają się w oszalałe, goniące za sobą wampiry, istny amok. Ciekawe, co im Stonka dosypuje do żarełka. :roll:

Posted

majqa napisał(a):
A poza tym... musimy być wyrozumiali, bo u Stonki to on też lekko nie ma :razz: więc jakoś musi dołożyć starań, by przetrwać. :shake: Na wątku Amica sama widziałam, co tam się wyprawia. Psy zmieniają się w oszalałe, goniące za sobą wampiry, istny amok. Ciekawe, co im Stonka dosypuje do żarełka. :roll:

Ło matko,co ty piszesz:p

Posted

No widziałam...nawet z takiej malizny zrobią bestię:evil_lol:;)
A ta mała slodka,moja krajanka,widziałam ją na stronie schroniska w temacie znalezione,ale nie wiedziałam,ze ma watek:roll:

Posted

U nas pada śnieg, Basko już pobrykał po śnieżku i był bardzo zadowolony. Jest już w lepszej formie i dzisiaj pójdziemy do lasu, on chyba zwariuje od tych zapachów :) Według Basia można budzik nastawiać, codziennie 8:45 Basio jest gotowy do wyjścia i głośno daje znać o swoich potrzebach. Domku można szukać, myślę że gdzieś jest ta Basiowa przystań i tylko czeka żeby go odnaleźć. Będzie bardzo wdzięcznym towarzyszem życia :)
A my dzisiaj znowu będziemy zamęczać psy. No jakoś człowiek się musi na wsi rozerwać :diabloti:

Posted

stonka1125 napisał(a):
(...) A my dzisiaj znowu będziemy zamęczać psy. No jakoś człowiek się musi na wsi rozerwać :diabloti:

Oooo, proszę bardzo! Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, co się wyrabia w tym przybytku zwierzęcego szaleństwa? :look3: :nerwy:

Posted

Jaki cudny dzień dzisiaj mamy :):):):) Moja Werka ze schroniska w Krotoszynie została adoptowana, stareńka, przestraszona i bez szans, mój ryjek cudny (mam ja w avatarku). Adoptowała ja Kamila, wolontariuszka ze schroniska. KOCHAM JĄ!!!!

Posted

Smyku napisał(a):
Basiku chyba zrobię u Was nalot jako grupa interwencyjna .
Z Poznania mam do Was rzut beretem .

OOO tak!! Jedź, rób nalot i wycałuj wszystkie kudłate mordki:)

Posted

storozak napisał(a):
OOO tak!! Jedź, rób nalot i wycałuj wszystkie kudłate mordki:)

Koniecznie, koniecznie, beret też weź. :-)

Gratuluję Stonko wyadoptowania Werki. :-) Ubóstwiam psie staruszki...

Posted

Smyku napisał(a):
Basiku chyba zrobię u Was nalot jako grupa interwencyjna .
Z Poznania mam do Was rzut beretem .

Smyku serdecznie zapraszamy! Ja tu tak troszkę dziczeje bo prawie cały czas sama z psami, niedługo zacznę szczekać :evil_lol:

Posted

Kochany Basiku jak się masz? tak bym chciała zobaczyć cię na żywo:roll: a nie tylko na zdjęciach i filmikach:shake: trochę daleko ode mnie do ciebie. Myślami i sercem jestem przy Tobie piesku:loveu:. Bardzo się cieszę,że jesteś w dobrych rękach.UKŁONY STONKO.

Posted

A ja uzbrajam się w cierpliwość i czekam na relację z dzisiejszego Basikowego dzionka. Jeszcze raz podkreślę, że cierpliwie, bo wyobrażam sobie Stonkowy Młyn. :-)

Posted

Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek
Zadeklarowano kupienie 70 cegiełek
Realnie zapłacono za 69 cegiełki
Na moje konto wpłynęło 357 zł
w tym 12 zł za zdjęcia w formie papierowej (4 x 3 zł dopłaty na zdjęcia i znaczki)
koszt wystawienia aukcji 26 zł (niestety allegro podniosło ceny)
prowizja allegro 17,50 zł (prowizję też podnieśli do 5%)

357 - 12 - 26 - 17,50 = 301,50 zł

Poproszę o numer konta