Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prosze tylko o krótkiego smsa lub jakies info na dogo,ze to akurat ona,jesli się znajdzie. ,moj numer 507 077 651/ chodzi mi o to zebym wiedziala czy ktos zadzwonil. ja bym mogla ale przeciez ja psa nie zidentyfikuje ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak to bardzo blisko ale czy ktoś już widział moją informacje i dzwonił do tych ludzi z ogloszenia?czy właściciele sa już poinformowani? dzizus nie mam do nikogo numeru tel.

Posted

sluchajcie ,weszlam wlasnie na 1wsza strone tego watku i co .... Szafir(*)...Grafik..Chojrak i inne,ktorym juz domu nie szukamy.. !! Agnieszka(visenna ) aktualizowala watek ostatnio w styczniu! Co myslicie o zalozeniu nowego watku ? Yuki wraca na dogo i bedzie jezdzic do schronu ,moja siostra tez chce w ten sposob pomagac.Ja moge zalozyc nowy watek i aktualizowac go. Ale czekam na Wasze opinie.

Posted

[quote name='monika083']sluchajcie ,weszlam wlasnie na 1wsza strone tego watku i co .... Szafir(*)...Grafik..Chojrak i inne,ktorym juz domu nie szukamy.. !! Agnieszka(visenna ) aktualizowala watek ostatnio w styczniu! Co myslicie o zalozeniu nowego watku ? Yuki wraca na dogo i bedzie jezdzic do schronu ,moja siostra tez chce w ten sposob pomagac.Ja moge zalozyc nowy watek i aktualizowac go. Ale czekam na Wasze opinie.

niezły pomysł

taka wrocławska skrzynka kontaktowa
gdzie zaglądają wszystkie osoby z dolnośląskiego i na pierwszej stronie wszystkie sprawy, wątki i psiaki aktualnie potrzebujące pomocy....

Posted

[quote name='kikou']niezły pomysł

taka wrocławska skrzynka kontaktowa
gdzie zaglądają wszystkie osoby z dolnośląskiego i na pierwszej stronie wszystkie sprawy, wątki i psiaki aktualnie potrzebujące pomocy....

ok ,to ja biore sie za taki watek informacyjny. Mozna tez wroclawska skarpete otworzyc,bo chyba nie ma takowej?

Posted

monika083 napisał(a):
ok ,to ja biore sie za taki watek informacyjny. Mozna tez wroclawska skarpete otworzyc,bo chyba nie ma takowej?

Też byłoby super, ale... musi być osoba, która na bieżąco będzie aktualizowała stan konta, a nie tak jak np. Ulv :evil_lol:
Czy jest ktoś kto podjąłby się tego?

Posted

o pięknie! bardzo fajnie, znowu pieski będą miały kontakt ze światem większy i szybciej będą do adopcji szły, bo Kikou i Iwa się "zajadą" same robiąc przy tym niebawem..

Posted

Korenia napisał(a):
Też byłoby super, ale... musi być osoba, która na bieżąco będzie aktualizowała stan konta, a nie tak jak np. Ulv :evil_lol:
Czy jest ktoś kto podjąłby się tego?

Wypchaj się. Aktualizuję- jak jest co aktualizować......

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Wypchaj się. Aktualizuję- jak jest co aktualizować......

a nie można poprosić moda ,żeby wątek KRY przepisał na ULV i żeby zniknął straszny dług z tytułu ?

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Czym? :cool3:

I jak prosiek, mam nadzieje ze dobrze już? (sorki za offa)....

Trocinami :P (sprzątałam Grubemu)

Wiluś już dobrze ;) Pierwsze bobki pokazały się rano (uffff). Budził się szybko, ale pijany był długo;) Ogolony w 1/4, szwy ze 4 cm. Wczoraj odkryłam dowody zbrodni - dolna warga była srebrna. Mam tylko nadzieję, że szwów nie zje.