Uru Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 prosze tylko o krótkiego smsa lub jakies info na dogo,ze to akurat ona,jesli się znajdzie. ,moj numer 507 077 651/ chodzi mi o to zebym wiedziala czy ktos zadzwonil. ja bym mogla ale przeciez ja psa nie zidentyfikuje ;) Quote
nicky71 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Chudoby, gdzie zaginęła suczka i McDonald na Krakowskiej to dosłownie rzut beretem, więc jest nadzieja, że to ten piesek:) Quote
Uru Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 no tak to bardzo blisko ale czy ktoś już widział moją informacje i dzwonił do tych ludzi z ogloszenia?czy właściciele sa już poinformowani? dzizus nie mam do nikogo numeru tel. Quote
bros Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 heloooo czy ktos widzial/czytał ogłoszenie Uru ?????????????? Quote
Uru Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 rotek miała dzwonic do tych ludzi z ogłoszenia. takze czekamy na wiesci czy to nika! Quote
Uru Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 To była Nika. jest już w swoim domku!:) Quote
monika083 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 sluchajcie ,weszlam wlasnie na 1wsza strone tego watku i co .... Szafir(*)...Grafik..Chojrak i inne,ktorym juz domu nie szukamy.. !! Agnieszka(visenna ) aktualizowala watek ostatnio w styczniu! Co myslicie o zalozeniu nowego watku ? Yuki wraca na dogo i bedzie jezdzic do schronu ,moja siostra tez chce w ten sposob pomagac.Ja moge zalozyc nowy watek i aktualizowac go. Ale czekam na Wasze opinie. Quote
diuna_wro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Wszystkich zainteresowanych informuję, że wejście do schronu wyłącznie do 16:30 w dni robocze, i tylko do 15 w sob-nd Quote
kikou Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='monika083']sluchajcie ,weszlam wlasnie na 1wsza strone tego watku i co .... Szafir(*)...Grafik..Chojrak i inne,ktorym juz domu nie szukamy.. !! Agnieszka(visenna ) aktualizowala watek ostatnio w styczniu! Co myslicie o zalozeniu nowego watku ? Yuki wraca na dogo i bedzie jezdzic do schronu ,moja siostra tez chce w ten sposob pomagac.Ja moge zalozyc nowy watek i aktualizowac go. Ale czekam na Wasze opinie. niezły pomysł taka wrocławska skrzynka kontaktowa gdzie zaglądają wszystkie osoby z dolnośląskiego i na pierwszej stronie wszystkie sprawy, wątki i psiaki aktualnie potrzebujące pomocy.... Quote
monika083 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='kikou']niezły pomysł taka wrocławska skrzynka kontaktowa gdzie zaglądają wszystkie osoby z dolnośląskiego i na pierwszej stronie wszystkie sprawy, wątki i psiaki aktualnie potrzebujące pomocy.... ok ,to ja biore sie za taki watek informacyjny. Mozna tez wroclawska skarpete otworzyc,bo chyba nie ma takowej? Quote
monika083 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 zapraszam na wroclawski watek informacyjny: http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=15362881#post15362881 wklejajcie tam prosze linki do watkow ,ktorych tam nie wkleilam (chyba nie mam wszystkich w subskrypcjach) mile widziane sugestie. prosze tam wklejac tez nowe watki ,bede wszystko stale uzupelniac. Quote
Korenia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 monika083 napisał(a):ok ,to ja biore sie za taki watek informacyjny. Mozna tez wroclawska skarpete otworzyc,bo chyba nie ma takowej? Też byłoby super, ale... musi być osoba, która na bieżąco będzie aktualizowała stan konta, a nie tak jak np. Ulv :evil_lol: Czy jest ktoś kto podjąłby się tego? Quote
monika083 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ja moge zbierac i podam moje konto w 1wszym poscie tez. Quote
xmartix Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 o pięknie! bardzo fajnie, znowu pieski będą miały kontakt ze światem większy i szybciej będą do adopcji szły, bo Kikou i Iwa się "zajadą" same robiąc przy tym niebawem.. Quote
ulvhedinn Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Korenia napisał(a):Też byłoby super, ale... musi być osoba, która na bieżąco będzie aktualizowała stan konta, a nie tak jak np. Ulv :evil_lol: Czy jest ktoś kto podjąłby się tego? Wypchaj się. Aktualizuję- jak jest co aktualizować...... Quote
Poker Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ulvhedinn napisał(a):Wypchaj się. Aktualizuję- jak jest co aktualizować...... a nie można poprosić moda ,żeby wątek KRY przepisał na ULV i żeby zniknął straszny dług z tytułu ? Quote
Korenia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ulvhedinn napisał(a):Wypchaj się. Aktualizuję- jak jest co aktualizować...... Wzięłam i się wypchałam :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Korenia napisał(a):Wzięłam i się wypchałam :evil_lol: Czym? :cool3: I jak prosiek, mam nadzieje ze dobrze już? (sorki za offa).... Quote
Korenia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ulvhedinn napisał(a):Czym? :cool3: I jak prosiek, mam nadzieje ze dobrze już? (sorki za offa).... Trocinami :P (sprzątałam Grubemu) Wiluś już dobrze ;) Pierwsze bobki pokazały się rano (uffff). Budził się szybko, ale pijany był długo;) Ogolony w 1/4, szwy ze 4 cm. Wczoraj odkryłam dowody zbrodni - dolna warga była srebrna. Mam tylko nadzieję, że szwów nie zje. Quote
bros Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 przypominam o jutrzejszej akcji http://www.zerwijmylancuchy.pl/index.php Quote
GoskaGoska Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 bros nie pisz juz tutaj tylko na nowy wroclawski ogolnym wątku, przydaloby się w 1 poscie dac link do niego i napisac , ze powstal nowy-aktualny wątek Quote
bros Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 oki, wkleję i tam . Czyli temu wątkowi pozwalamy umrzeć śmiercią naturalną ? Quote
Recommended Posts