Edi100 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wrocławskie łapeczki też chcą mieć ciepełko w domku:( Quote
Edi100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Wrocławskie sierotki też chcą grzać kosteczki w domku:( Quote
Koperek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Edi dzięki wielkie za wytrwałość!!!:loveu: FANTA, wielka, przepiękna suczka, o grubym futrze; idealnie odnajdująca się w warunkach zewnętrznych i budzie; świetnie stróżująca; dogaduje się świetnie i jedynie z samcami, dlatego siedzi z nimi w boksie; skoczna- niskie/dogodne ogrodzenia przeskakuje, dlatego też wrócila z nieudanej adopcji:-(; natomiast ze schroniska jakoś nie ucieka, co oznacza, że potrzebuje tylko PORZĄDNEGO, wysokiego ogrodzenia; bardzo miła, przefajna; po prostu WIELKA BABA O CHARAKTERZE TYPOWEGO SAMCA!:lol: !!!PRZEPIĘKNA!!! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bdcabec5438e9101.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f4a84fe142113f9.html Quote
Koperek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ALBO TRZEJ MUSZKIETEROWIE: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8846ad28ec037599.html Wszystkie trzy pieski to chłopaczki, łagodne, wesołe, śliczne! Ten pośrodku to taki krótkowlosy collie- chyba 5 razy trafiał do schroniska i był adoptowany:placz: Trafia do bardzo nieodpowiedzialnych ludzi, a jest tak życzliwym, uwielbiającym kontakt z człowiekiem psiakiem,więc dlaczego ma takiego pecha........?:-(:-(:-( Quote
Koperek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dwa posty wyżej wspaniałe pieski! ...może kogoś zainteresuje któryś z nich?:roll: Quote
Beata J. Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 halo Wrocław. Mam dom dla szczeniaka ON. Może byc mix ale koniecznie szczeniak. Dom 30km od Wrocławia , z ogrodem i 2 małych dzieci Quote
Koperek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jutro będę w schronie to się dowiem, czy takowy jest do adopcji!;) A mlody (taki kilkumiesięczny) też może być, czy odpada?? Quote
Beata J. Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Koperku bardzo dziekuję za szybką reakcję :lol: To moja koleżanka z pracy poszukuje. Właśnie wprowadziła się do nowego domu z duuuuuuużym ogrodem. Upiera się przy szczeniaku ze względu na małe dzieci 4latka i 8 m-cy. Chce w całości wziąć odpowiedzialność również za wychowanie psiaka. Myślę że taki kilkumiesięczny może być, ale na wszelki wypadek jutro zapytam dokładnie. Quote
Koperek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ok. A tak po prawdzie to może ja po prostu poszukam jakiegoś łagodnego- najwyżej później będziemy negocjować, co??:evil_lol::evil_lol: A jeśli to nie jakaś wielka tajemnica to napisz mi na PW, gdzie to jest te "30 km od Wrocławia"- moze w moich okolicach- bo ja też poza Wrockiem ;)... Quote
MagYa^^ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 No dobry wieczor Wroclaw! Jak to mowia "obce chwalicie, swego nie znacie".. Mam nadzieje, ze nie wywali mi tego watki i bede mogla monitorowac co sie dzieje. Pozdrawiam Quote
Negri Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Aga z 1 postu tylko Kuba nie ma jeszcze domku. Może czasu uaktualnić :evil_lol: Quote
Negri Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Facet był głuchoniemy nigdy psa nie wychowywał i już sobie po prostu nie radził... Quote
MagYa^^ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 a dlaczego taki piekny psiak do tej pory nie znalazl domu? czyzby ludzie nie podejmowali sie adopcji foxa? Quote
Negri Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Bo w ogóle prawie nie ma adopcji.... jak idą to szczeniaki:-( Quote
MagYa^^ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 to kiepsko, to piekny psiak. czy wroclawskie psiaki bywaja oglaszane na allegro? Quote
Negri Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Obecnie ogłoszenia ma : Saga, Colins, Figa i młodziak biało-czekoladowy. Quote
MagYa^^ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Wroclaw przypomina o swoich pieknych psiskach! Quote
Edi100 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 MagYa^^ napisał(a):Wroclaw przypomina o swoich pieknych psiskach! One też czekają:( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Musze ten watek zaktualizowac jak bede miala dluzsza, wolna chwile.Jak narazie jest centralnie nieaktualny :eviltong: Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Musze ten watek zaktualizowac jak bede miala dluzsza, wolna chwile.Jak narazie jest centralnie nieaktualny :eviltong: no to raz dwa do roboty :mad: bo jak nie to my CI czas zorganizujemy :diabloti: ;) Quote
bellatriks Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Figa - 1 rok, suczka, duża, wysterylizowana. Przyjazna, kontaktowa i otwarta. Kocha ludzi. Boi się zostawać sama w domu. Potrzebuje dużo ruchu. Czy ta sunia jest jeszcze w schronisku? Czy ma wątek na Dogo? Dowiedziałam się o niej z forum border collie. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Z tego co wiem Figa zostala wyadoptowana. aktualizacja pierwszej strony. wiecej: http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/glowna.htm Quote
bellatriks Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Z tego co wiem Figa zostala wyadoptowana. aktualizacja pierwszej strony. wiecej: http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/glowna.htm I to jest informacja na 100%? :multi: Quote
Recommended Posts