Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wątku maksia odezwał się taki Pan:

[quote name='Roberto']Szukam psa dla mojej babci. MIeszka we Wroclawiu, calym zyciem byla dla niej sunia-mieszanka wyzla. Odkad odeszla, babcia bala sie brac psa, ze wzgledu na swoje lata. Dzis udalo mi sie ja przekonac do wziecia staruszka. Myslicie, ze Mojzesz by sie nadal...? Jakiej jest wielkosci? Babcia jest swiadoma, ze pies moze dlugo nie pozyc, szczerze piszac, to jest dla niej zaleta... Bardzo sie boi co bedzie z psem po jej smierci.[/QUOTE]

Może warto jakiegoś staruszka zaproponować?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kikou']może warto byłoby wybrać się do Pani na wizytę aby dokladnie zbadać potrzeby i [B]możliwości[/B], wtedy łatwiej byłoby "dobrać" psiego staruszka[/QUOTE]

Bardzo dobry pomysł, tym bardziej, ze zabytków do adopcji nam nie brakuje- od zupełnie antycznych, do całkiem żwawych (chociazby Lalka u mnie).

P.S. Kasiu, plastry dla Kubusia obiecała Mysza :)

Posted

nowy bazarek na 2 wrocławskie sierotki:

(przeważnie obróżki + kilka zabawek, smyczy...)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192253-OBROŻE-małe-i-duże-nowe-i-używane..ale-wszystkie-TANIE!!na-Maksa-i-Balbine-do-19-bm?p=15319587#post15319587[/URL]

Posted

dziś na ulicy Jabłecznej koleżanka znalazła sukę Husky, bez obrozy bez smyczy, koleżanka ma w domu niemowlę i owczarka który usiłuje dziewczynę dosiadać, jest klopot jade zabrac sunie do schronu. Moj numer. 503 74 99 92. Najpierw sprawdzę czy ma chipa. Lecę - ODNALAZŁYŚMY z Uru wlaściciela , szkoda pisać :roll: fajna sunia , niefajny człowiek :angryy:

Posted

DZIEWCZYNY BŁAGAM O POMOC!!!!!!

od ok miesiąca jest w płatnym dt stary piesek Maks, na miejscu okazało sie że psiak ma przegniłą szczęke i żuchwe, miał niezwykle skomplikowany zabieg za 1300 zł, potrzebny jest natychmiast drugi etap za ok. 500 zł oraz póżniej jeszcze trzeci, kwoty są powalające.... rozpaczliwie potrzebujemy pomocy, każda złotówka(bazarek, cokolwiek) na wagę złota=życia

http://www.dogomania.pl/threads/189591-pan-umarł...-Maksio-w-dt-SKOMPLIKOWANY-ZABIEG-SZCZĘKI-KOSZMARNY-DŁUG-W-LECZNICY!!!/page27?p=15335159

Posted

przed chwilą dostałam wiadomość że z nowego domu uciekła NIKA

sunia ma chipa ale ze względu na to że jest jeszcze na okresie aklimatyzacyjnym nigdzie jej nie rejestrowałam...zrobię to jutro z samego rana
sunia ma na sobie czarną obrożę z różową nakładką z napisem "Jestem oznakowany mikroczipem nr tel..., www.safe-anima.eu"nakładkę widać z daleka jest jaskraworóżowa.

właściciele dzwonili zapłakani, nie wiedzą co robić
gdyby sunia trafiła do schroniska, miejcie ją na uwadze

Posted

pamiętam że na dworzec szliśmy z jamnikiem, robert pokazywał mi w którą stronę pojedziemy z niką..wydawało się rzut kamieniem....
nika wychodziła z właścicielami na wieczorny spacer i gdzieś im zwiała

Posted

ul.Chudoby jest u zbiegu Krakowskiej , Kościuszki i Traugutta.Ulv mieszka od strony pl.Legionów. Ale oczy trzeba mieć szeroko otwarte, nigdy nie wiadomo dokąd psa poniesie.

Posted

diuna_wro napisał(a):
podobno tel w schronie nie działa, poprosiłam TZ'a żeby podszedł do schronu i zadzwonił do mnie i dał słuchawkę komuś z biura. Za godzinę będę miała info.

a schron jest juz przeniesiony?

Posted

do schroniska dziś do godz. 16:30 taka suczka nie trafiła. Dopóki się nie znajdzie będę codziennie monitorować stan nowo przybyłych.
Zostawiłam tam swój nr tel, jakby co - mieszkam 5 min od schronu, odbiorę ją i dam znać.

Ile lat ma Nika?

Posted

[quote name='rotek_']przed chwilą dostałam wiadomość że z nowego domu uciekła NIKA

sunia ma chipa ale ze względu na to że jest jeszcze na okresie aklimatyzacyjnym nigdzie jej nie rejestrowałam...zrobię to jutro z samego rana
sunia ma na sobie czarną obrożę z różową nakładką z napisem "Jestem oznakowany mikroczipem nr tel..., www.safe-anima.eu"nakładkę widać z daleka jest jaskraworóżowa.

właściciele dzwonili zapłakani, nie wiedzą co robić
gdyby sunia trafiła do schroniska, miejcie ją na uwadze

widzialam dzisiaj ogloszenie ze znaleziono suczke. z fotografi wynikało mi jakby to była nika. ogloszenie wisialo na niskich łąkach. znaleziono ją kolo mcdonalda na krakowskiejo ile się nie myle. na ogloszeniu byl numer do kontaktu. juz podaje 600 712 800. prosze niech ktos poinformuje właścicieli kto ma blizszy kontakt.