Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kikou']Dziewczyny czy któraś z Was jest w stanie znaleźć wątek Iwy dotyczący stareńkiej Figi (ja próbowałam ale niestety nie dałam rady), jej Pani jest w stanie krytycznym,
więc dla maleńkiej pozostaje tylko schronisko, w którym nie ma najmniejszych szans....
potrzebne dt, ds
potrzebne ogłoszenia na wczoraj :( :(

http://www.dogomania.pl/threads/146501-Wrocław.Ofiara-emigracji.Suczka-Figa-dwoma-łapami-już-w-schronie.Pomocy! to ?

Posted

xmartix napisał(a):
to kto może podejść do schronu i porobić zdjęcia psiakom?? to wtedy ogłosi się pieski i szybciej znajdą dom...
bo sytuacja nieciekawa naprawdę :(

Iwona ma troche zdiec, od przyszłego tygodnia moglaby nam przesyłac, zeby robic watki i ogłoszenia, szczególnie wsrod samców jest masakra, duzo tych takich niby trudnych... bardzo szybko moga sie zaczac znowu uspienia

Posted

kikou napisał(a):
Iwona ma troche zdiec, od przyszłego tygodnia moglaby nam przesyłac, zeby robic watki i ogłoszenia, szczególnie wsrod samców jest masakra, duzo tych takich niby trudnych... bardzo szybko moga sie zaczac znowu uspienia

to ja chętnie pozakładam watki i ogłoszę pieski
napiszę do Iwy maila

Posted

Witam, Mnie chyba jeszcze na tym wątku nie było :oops:
Nie mam możliwości pojechania i zrobienia zdjęć ( mam teraz 2 małe szczyle na DT), ale mogę pomóc w inny sposób.
Jeśli np. są potrzebne pieniądze na DT, mogę zrobić bazarek.
Mogę też zakładać wątki i ogłaszać

Posted

Erica napisał(a):
Witam, Mnie chyba jeszcze na tym wątku nie było :oops:
Nie mam możliwości pojechania i zrobienia zdjęć ( mam teraz 2 małe szczyle na DT), ale mogę pomóc w inny sposób.
Jeśli np. są potrzebne pieniądze na DT, mogę zrobić bazarek.
Mogę też zakładać wątki i ogłaszać

to wspaniale, zaraz spróbujemy sie zorganizować, ja tez mam kilka zdięć, jak dam rade coś wstawie dzisiaj wieczorkiem

Posted

co do boksera miał na szczęście chipa , ulżyło mi bardzo , bo o 2 w nocy z nim nawet musiałam lecieć na siku :mad: jak mi buty osikał :diabloti:po 4h bycia w domu, no ale najważniejsze , ze się znalazła właścicielka - a on ponoć notorycznie ucieka - pani go nawet wykastrowała i dlatego też chipa się dorobił, ale najważniejsze, ze już znów w domu. Mam nadzieję, ze choć na parę miesięcy wyczerpałam limit w znajdowaniu psów :roll:

Posted

POTRZEBA MI (OSOBISTYCH!!!) WOLONTARIUSZY DO WYPROWADZANIA NA SPACERY SZCZENIAKÓW Z BOKSÓW I ICH SOCJALIZACJI!

Ja się zajmuję dorosłymi, ale rąk i czasu mi już nie wystarcza na dzieciaczki :( :( :(

KTO CHĘTNY DO POMOCY???

...dziczeją tam, lękliwe się robią, dotyk znają sporadycznie, zero obycia...

Posted

[quote name='Koperek'][U][COLOR=red]

[B]KTO CHĘTNY DO POMOCY???

...dziczeją tam, lękliwe się robią, dotyk znają sporadycznie, zero obycia...

Oj, żeby tak sam dojazd do schronu nie zabierał 2.5h :-(

Posted

[quote name='xmartix']chodzi o weekendy?

Nie tylko o weekendy, ale chociaż I TO byłoby jakimś rozwiązaniem, skoro na razie nie ma żadnego! :)

Tak- z Basią już jestem umówiona na wtorek. Jeżeli ktoś jeszcze chce wiedzieć co i jak to zapraszam do schronu. Mój nr 605095144 :) Praca ciężka i w dodatku za darmo, ale troszkę naszego życia możemy poświęcić- tymbardziej, że one krócej od nas przebywają na tym łez padole ;)