Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksiu najlepiej zadzwonić do schroniska i przez telefon z p.Lidką dogadac wszystko bezpośrednio - a Ty kiedy byś go dokładnie zabierała- a już widzę,że w sob.
Ja na razie w schronie nie będę- poki mam TZ w PL, ale cos takiego to przez telefon właśnie można obgadać i pewnie da się ustalić wszystko

Posted

zadzwoniłam do iwy 77, obiecała ,że zrobi wszystko co w jej mocy ,żeby pomóc.
Ja niestety nie mogę się zająć ta sprawą ,bo jutro przyjeżdża do mnie sunia na DT i muszę pomóc psu córki przypuszczalnie z nowotworem.

Posted

Koper zadzwoniłą do mnie babka, chce ONkowatego psa, do ogrodu i domu, raczej nieufnego do obcych, moze ją wypytasz i coś zaproponujesz? Nie moge wysłąc na PW masz zapchaną skrzynkę...
Tel do niej- 503 976 797 (potem wykasuję)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Koper zadzwoniłą do mnie babka, chce ONkowatego psa, do ogrodu i domu, raczej nieufnego do obcych, moze ją wypytasz i coś zaproponujesz? Nie moge wysłąc na PW masz zapchaną skrzynkę...
Tel do niej- 503 976 797 (potem wykasuję)[/QUOTE]
ok, telefon zapiszę, ale zadzwonię dopiero jutro, bo nie wiem jakie psy są na boksach aktualnie- w weekend na pewno coś się pozmieniało- a jak będę mieć jasność to pewnie się dogadam z kobitką ;)

Posted

Kopiuje moja odpowiedz z watku Dropsika, bo tam jej prawie nikt nie widzial, a np. on tez bardzo potrzebuje zdjec, ale przez kraty nieporobie sama.

Sluchajcie, ja moge pojechac do schronu w czwartek, i porobic kazdemu psu jakiemu potrzeba kupe zdjec, ale jezeli ktoras z was tez by tam byla, bo ja nieweim ktore psy, a i wyciagnac mi niedadza. Kto ma troszke czasu w ten dzien???????????

Posted

Reksiu miałaś dzwonic do mnie .... Ja przekazałam wszystko Poker ,będzie załatwione . Jak się nie uda psinki wcisnąć na jutro , to odstąpie dla Ciebie termin na 8 kwietnia , który mam zarezerwowany dla " moich " psów . Rozumiem ,że we czwartek będziesz w schronie i paszport załatwisz sama , tak ? Jesli potrzebujesz pomocy przy paszporcie dzwoń , chętnie pomogę ! ? Pamietaj ,że w sobotę nie ma mozliwości wystawienia paszportu !!!! , najlepiej od razu jak będziesz w czwartek u dr. Raka.

Posted

pisałam do Reksiu i podałam numer telefonu ,ale może już wybyła z dogo.Spróbuję ja rano złapać telefonicznie, bo wyjeżdża w drogę powrotną.

Posted

[quote name='LILUtosi']Zamówiłam też zawieszki, wysłałam maila i czekam na konto do wpłaty.

Przyjęłam, zapisałam, wysłałam ;)

Osoby, które zapłaciły - dzięki!:
Kikou
Iwa
Bros
Demi

Wpłacajcie proszę jak najszybciej - im szybciej zapłacicie, tym szybciej zamówię, tym szybciej będą :)

Aha - będę mieć małą nadwyżkę na koncie - pewnie kilka złotych za te zawieszki, bo zgłosiły się dodatkowe osoby, a za przesyłkę była obliczona stawka 0,74 zł na głowę. To co zostanie przeleję na małą Cookie bez odbytu, na jej jedzonko. Chyba nie ma obiekcji, żeby 30 groszy od każdego poszło na puchę dla małej ? ;)

Posted

[quote name='Korenia']Przyjęłam, zapisałam, wysłałam ;)

Osoby, które zapłaciły - dzięki!:
Kikou
Iwa
Bros
Demi

Wpłacajcie proszę jak najszybciej - im szybciej zapłacicie, tym szybciej zamówię, tym szybciej będą :)

Aha - będę mieć małą nadwyżkę na koncie - pewnie kilka złotych za te zawieszki, bo zgłosiły się dodatkowe osoby, a za przesyłkę była obliczona stawka 0,74 zł na głowę. To co zostanie przeleję na małą Cookie bez odbytu, na jej jedzonko. Chyba nie ma obiekcji, żeby 30 groszy od każdego poszło na puchę dla małej ? ;)

hihi, tu to sie interes kręci dla małej :D

Posted

Reksiu21 napisał(a):
Czarus juz po kastracji, paszport jest. dziekuje Iwonko, Poker :)

nie ma za co, bardzo się cieszę ,że chłopak pojedzie po nowe życie.Jest przesłodki, nic tylko chrupać.