Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bialasy są na kwarantannie od weekendu (14 dni) Suka i samiec.
Kurcze, jutro będę męczyć schron i weta bo nie dają mi one spokoju. Ewidentnie są zarobaczone, samiec wyglądał jak w ciąży, taaaaki wielki brzuch. Po za tym, jak widzicie na zdjęciu, samiec trzepie strasznie głową, ucho w tragicznym stanie.

Posted

Nie wiem czy pisze w dobrym temacie, ale spróbuje.

Moja znajoma jest bardzo dobrym fotografem ;) Specjalizuje sie co prawda w koniach, ale psiakom tez porobi super zdjęcia ;)

Dziewczyna jest na prawdę świetna i super sie z nia pracuje.

http://plfoto.com/155189/autor.html

http://www.maxmodels.pl/pinia.html

Chciałaby nam pomóc w obfoceniu psów.

Poszukuje więc jeszcze kogoś, kto zna schroniskowe klimaty i pomógłby nam to ogarnąć- przydałoby się wyjąć je z boksu.

Posted

co jeszcze ze schroniska - będą nowe wątki , ale w poniedziałek
2 długowłose onki są dalej - umówiłam je na sterylizacje - jedna ma zapalenie ucha druga świerzba .
136/10 ciemna ma swierzba - 16.02 sterylka

135/10 jasna - chore uszy hm...chyba 19.02 sterylka dwie są w schronisku od 19 stycznia.

Posted

Moje ślicznotki, które wypatrzyłam na forum owczarek! Mocno Wam kibicuję dziewczyny i bardzo się cieszę, że sterylka już wkrótce! Więc przynajmniej do rozmnażalni nie trafią... Jakie one mają słodkie pysie...:loveu:

Posted

Dogi argentyńskie są oba w izolatce po zabiegach sterylizacyjnych, długowłose onki pojechały w sobotę do domów. Niestety prawdopodobnie obie bez sterylek. W szczeniakarni siedzą dwa nowe ślepaczki, dziewczyna i chłopak. Mam ich zdjęcia to założymy wątki. Chłopaczek może i niewidomy, ale słuch ma super, bardzo kontaktowy, dupka do miziania i tyle. Dziewczynka też fajna. Oba już starsze. W 16 boksie siedzi niejaki Dropsik, którego właściciel poszedł do szpitala, ale pies jest do adopcji. Wkleję potem jego zdjęcie, niestety słabe , bo było robione od środka.

Posted

cholera, źle że bez sterylek...te onki poszły.. chociaż ktoś musi to potwierdzić bo mi się wydawało że były umawiane.. ale mogę się mylić, oni już tam mają dosyć ciachania i powoli się gubią i mechanicznie robią.. niestety...

Posted

W czwartek będę to dopytam. Jeszcze mi się przypomniała suńka : 14 lat, oddana niedawno . Babka dostała mieszkanie z urzędu czy jakoś tak i już pieska do nowego mieszkania ze sobą nie wzięła ..... no comments :( sunia jest w boskie 39 , ma numer 148/10 (na szyji 570). Dojdą do mnie zdjęcia i założę jej wątek.