Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszę na waszym watku bo może wy pomożecie:( Jesteście wolontariuszkami we Wrocławiu?? Pilni epotrzebna pomoc. Nasz psiak przebywający w DT uciekł i znaleźli NIBY jego,ale okazało się że Bruno to nie Bruno i teraz trzeba pilnie znaleźć dla duplikatu DT lub DS ponieważ jest bardzo silny i energiczny i opiekunka nie daje sobie z nim rady i dziś już dwa razy się przewróciła:( może któraś z was lub ktoś inny mógłby chociaż pomagac chwilowo przy spacerach? lub znacie jakiś wolny DT bez zwierząt bo on nie toleruje:( błagam o pomoc:(!!! jeśli nie to za dzień lub dwa pies wylonduje u was w schronisku:( a tam pozagryzają się nawzajem...:(

http://www.dogomania.pl/threads/148465-strach-przed-ludA-mi-i-trauma-maA-y-Bruno-UCIEKA-Z-DT-WROCA-AW-POMA-A-CIE-SZUKAAE?p=13613262#post13613262

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jest sporo.
A jeden z psów jest niesamowity ;) Widziałam go tylko przelotem, ale wywołał na mnie niesamowite wrażenie :loveu:[/QUOTE]
Który - może ten biało czarny, z takim śmiesznym pyskiem, czy ten z posturą czołgu? :cool3:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Który - może ten biało czarny, z takim śmiesznym pyskiem, czy ten z posturą czołgu? :cool3:[/QUOTE]
Dokladnie ten czołgista robi takie wrażenie, że można nasrać w gacie :P :P :P

Posted

[quote name='LILUtosi']A ja mam foty wszystkich. ;-). Tylko pogoda była marna. Czołgistą nazywacie tego w izolatce?? Miał trzecią powiekę. Zaraz się biorę za foty.[/QUOTE]

Dzięki kochana.
A w ogóle to ja grzecznie czekam na list od Ciebie. :lol:

Posted

[COLOR=DarkGreen][COLOR=Black]Przepraszam za off..[/COLOR]

Dzisiaj mój tz zgarnął z ruchliwej ulicy (pod Wroclawiem) potrąconą sunię ok. 10 kg.
Psiak jest wystraszony. Zawiózł do weta - ci zszyli ranę, ale jest jeszcze problem z miednicą.
Szukam DOMU TYMCZASOWEGO dla suni.
Ja nie podejmę się tymczasu, nie mam możliwości fizycznej.
Jeśli nie znajdzie się dom, to sunia od weta trafi do hucla.[/COLOR]
[B]PROSZĘ, jeśli ktoś może pomóc. BŁAGAM.
Pokrywamy koszty leczenia.[/B]