kikou Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 LILUtosi napisał(a):Link mi się nie otwiera. zmieniłam, teraz powinien sie otworzyć Quote
jolkablaszczyk Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a wiec przedstawiam Nadię:loveu::loveu: w pociagu do Rybnika Quote
monika083 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ojej jaka bidulka w tym schronie ..dobrze ,ze ja wzielas,czy ona jest u Ciebie na tymczasie czy na stale? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 No i super! taki zwykly kundelek , pewnie by dlugo w schronie siedziala.. gdyby nie zbawienie w Twojej osobie. Gratujacje, dzieki!!! Quote
GoskaGoska Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 zapraszam na nowy watek- to jest jeszcze psie dziecko - a juz tyle ma za sobá - siedzi w izolatce :( Duzy szczeniak po wypadku + problemy ze stawami -kto go ze chce ratowac i dac dom? - Dogomania Forum Quote
Korenia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wrocław nie śpi ;) Głosujemy na Magdę - Ulvhedinn! http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Quote
Florentynka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zapraszam na wątek zbiorczy psów typu "parówa". Jeśli są takie w waszym schronisku - wrzucajcie je z krótkim opisem, zdjęciami i linkiem do wątku ( jeśli jest). Mamy nadzieję, że wyłowienie paróweczek i zgromadzenie w jednym miejscu ułatwi szukanie im domów http://www.dogomania.pl/forum/f28/parowki-parowy-paroweczki-watek-zbiorczy-sie-robi-173391/ Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 dodałam Bubę :loveu: Quote
bros Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 WROCŁAW 2 młodziutkie sunie - CZAS UCIEKA :( - Dogomania Forum Quote
Korenia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [SIZE="6"]Przypominam o głosowaniu na Ulv!! Ankieta będzie zamknięta jutro, a Magda przegrywa kilkoma głosami :-( http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Quote
demi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Korenia']Przypominam o głosowaniu na Ulv!! Ankieta będzie zamknięta jutro, a Magda przegrywa kilkoma głosami :-( http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ zagłosowałam, narazie ulv prowadzi :p Quote
bros Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 głosujemy od 16 listopada, głosy oddane teraz, bez ankiety są nieważne !!!!!!!!!!!!!!!! mozna sie wpisać a od 16 trzeba oddać właściwy głos w ankiecie !!!!!!! Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 bros cos ci się troszeczkę pomieszało , to co daje Korenia to głosowanie na dogo- na kogo ma glosować dogomania :evil_lol: i ta co wygra jest kandydyatem dogomanii i całe miau i dogo ma głosować po 16 na krakvecie. ALe własnie ustala się kto to ma byc narazie poprzez glosowanie Quote
bros Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 GoskaGoska napisał(a):bros cos ci się troszeczkę pomieszało , to co daje Korenia to głosowanie na dogo- na kogo ma glosować dogomania :evil_lol: i ta co wygra jest kandydyatem dogomanii i całe miau i dogo ma głosować po 16 na krakvecie. ALe własnie ustala się kto to ma byc narazie poprzez glosowanie oki :oops: nie wiedziałam ze takie są reguły - ja od razu wpisałam kandydature Magdy - nie wiedziałam ze jest to połączone z dogo - PRZEPRASZAM Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ale zaglosowałas na dogoankiecie ?;)zeby ulv nie przegrala Quote
monika083 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziewczyny ,moja kolezanka robi bardzo ladne fotki ..obrabia je pozniej fajnie w fotoshopie.Myslicie ,ze takie ''profesjonalne'' fotki naszych Biduli moglyby sie przydac.Ja sobie tak mysle- interesujaca fotka (np na allegro=wieksza ogladalnosc=wieksza szansa na dom) Co Wy na to ? Kolezanka bardzo chce jakos pomoc,pracuje caly tydzien ,ale weekendy ma wolne ,moglaby sie umowic z ktoras z Was w schronie na sesyjke. Quote
LILUtosi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Agnieszka(Visenna) masz skrzynkę zapchaną?? Quote
LILUtosi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziewczyny dzisiaj z interwencji przywieźli psiaka, który został strasznie pogryziony. Pies wygląda na zadbanego, może komuś uciekł. Może się ktoś po niego zgłosi, ale tak myślę może jakieś darmowe ogłoszenia mu zrobić, jak myślicie?? Taki był kochany w trakcie zabiegu bez znieczulenia. Znalazłam go w klatce w schronie w morzu krwi. Okazało się że rano miał zabieg, ale później wszystko to rozwalił. Dobrze że go wypatrzyłam. Od razu z Ulv wyciągnęłyśmy go na stół. W takim stanie lepiej jakby dochodził w domu do siebie. Ta duża rana jest nie do zszycia, jest taki kawał wyrwany, a z jajeczek została miazga. Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 no to ciekawe czy będą o niego walczyć :roll:, bo w takim stanie to często się kończy eutanazją :-( Quote
MagYa^^ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ueee.. to tylko (dla niektórych aż) kawal skory na nodze - żelowe okłady 3-4 tyg. i pies jak nowy. ..jamnik..czyżby zadzior? Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 no tylko w schronisku tego nie widzę - jesli to trzeba mu wątek założyc i szukać kogoś kto się zlituje Quote
LILUtosi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To dzisiejsza sprawa, może ktoś się po niego jutro zgłosi. Jeśli nie, to trzeba będzie myśleć. Quote
QQk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Korenia']Przypominam o głosowaniu na Ulv!! Ankieta będzie zamknięta jutro, a Magda przegrywa kilkoma głosami :-( http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Głosowałem, na teraz wygrywa Quote
monika083 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jejku jak on musi cierpiec... oglosilam go na gumtree. Quote
Recommended Posts