Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']JAMNICZKA - i jej watek : http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wystraszona-jaminczka-jej-corki-wroclaw-146863/#post12994450

wlasnie dostala maila jakies ze zdj pewnie od Ciebie - ciotka duzo zdjęci mi kudlacza wyslalas - ale cos go malo widac :)

Mało widać, mało widać :cool3:. No bo w klatce siedzi i na wolność wyjść chce, to się do tych drzwi przykleja, a że małe to i za nich nie widać. Dzisiejsze tez nie za dobre bedą, zaraz zreanimuje aparat, to pooglądam, co tam dzisiaj się udało zrobić.

Posted

Jak już pisałam, bateria mi siadła w aparacie, i nie zdążyłam obfocic nawet tych spisanych. Jeszcze do tego normalnie byłam w pracy i musiałam lecieć do Kłodzka. Zawsze nosze zapasową baterię, ale tym razem nie wiem gdzie się podziała. W poniedziałek lub moze jeszcze w niedziele moge coś pofocić.

Posted

Jakaś Pani z Wrocławia napisała że chce adoptować Pirata bez nogi z Warki. Z wiązku z tym że Pirat nie nadaje sie do mieszkania, poprosiłam dziewczyny o namiar do Pani. Już napisałam do niej maila. Możemy jej zaproponować któregoś z naszych podopiecznych. Pani napisała:

- wiadomo, że pies najlepiej czuje się na dworze, ale ja mieszkam w mieszkaniu (na parterze), w dodatku jednopokojowym z chłopakiem. Ja studiuję, chłopak pracuje, więc w przypadku gdyby Pirat zamieszkał z nami przez kilka godzin w ciągu dnia byłby sam w mieszkaniu. Oboje z chłopakiem uwielbamy psy, chciałabym móc pomóc Piratowi, zaopiekować się nim, ale nie wiem po prostu czy warunki, jakie jestem w stanie mu
zapewnić byłyby wystarczające.

- ze względu na niewielkie mieszkanko nie chcę brać w pełni sprawnego psa, bo taki zapewne ma większe potrzeby ruchu, natomiast Piratowi może wystarczyłyby "zwykłe" spacery.
.
Czekam na odpowiedź od Pani, może uda się zaproponować naszego psiaka. Dzisiaj będę w schronie to postaram się obfocić box 16. Mam dwie baterie :evil_lol:

Posted

to niech Pani weznie starszego psa - to mu wystraszą spacery, bo mlody kaleki tez potrzebuje sporo ruhzu, nawet jak nie ma łapy.
Moze niech Pani weznie spokojną Figę, zachowuje czystość i prawie jest w schronisku: SPOKOJNA DOMOWA SUNIA- RÓWNIEZ DO KOTÓW SZUKA DOMU PILNE! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław Fidze wystarczą spacery a spokojnie moze pożyć jeszcze 10lat.

wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wroclaw-ofiara-emigracji-suczka-figa-dwoma-lapami-juz-w-schronie-pomocy-146501/

Posted

GoskaGoska napisał(a):
KTORY ONEK ten gryziony? jesli tak to wiem i ma relacje na gg na zywo z pierwszych chwil:loveu: domek mu 'zalatwil' mix kaukaza :lol:

Napisz jak tam w domku. Poznałam dzisiaj włascicieli Onka, myslę że bedzie dobrze.

Posted

Pamiętacie Wzdętka?nie mogę odnaleźć jego wątku.
Otóż obecnie Zenek ma sie bardzo dobrze, no może poza tym ,że dość łatwo się męczy i ciągle charczy.Był badany i serducho ma sfatygowane, dostaje leki.A charczenie:roll:, podobno już tak ma i nie przeszkadza mu to.
Jest kochany i on tez kocha swoją pańcię.Ma super domek.