Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o adopcje to chciałam adoptować jakiegoś psiaka, ale choroba lusi puki co mi nie pozwala. A jeśli chodzi o tego psiaka to chciałam mu wontek otworzyć i porobić ogłoszenia, bo na bardzo smutnego wygląda.

Posted

Akira są na pewno dwa psy (suki?) w typie amstafa. Na tym filmiku niestety nie rozpoznaję, który jest który. Jeden tak jak napisała Monia jest po lewej stronie zaraz obok benka. Drugi między boksami. Oba sa w osobnych boksach. I tylko tyle mogę napisać , że oba są bardzo szczekliwe, zwracają na siebie uwagę , gdy tylko się przechodzi obok. Ciężko stwierdzić czy wynika to z agresji czy chęci zwrócenia uwagi na siebie. Jutro nie dam rady iść do schronu, cały tydzień pracuję, jeśli będę mieć zmianę popołudniową to przejadę się i zapytam, ale o jakimś wyprowadzeniu to raczej mowy nie ma. Zapytam pana Wiktora o niego . Widzę , że jesteś z Wrocławia to możesz też się przejechać ;)

Posted

yuki napisał(a):
Akira są na pewno dwa psy (suki?) w typie amstafa. Na tym filmiku niestety nie rozpoznaję, który jest który. Jeden tak jak napisała Monia jest po lewej stronie zaraz obok benka. Drugi między boksami. Oba sa w osobnych boksach. I tylko tyle mogę napisać , że oba są bardzo szczekliwe, zwracają na siebie uwagę , gdy tylko się przechodzi obok. Ciężko stwierdzić czy wynika to z agresji czy chęci zwrócenia uwagi na siebie. Jutro nie dam rady iść do schronu, cały tydzień pracuję, jeśli będę mieć zmianę popołudniową to przejadę się i zapytam, ale o jakimś wyprowadzeniu to raczej mowy nie ma. Zapytam pana Wiktora o niego . Widzę , że jesteś z Wrocławia to możesz też się przejechać ;)

właśnie przejade się jutro najpóźniej pojutrze zobaczyć.

Posted

akira napisał(a):
Byłam dziś w schronisku i z tego co widziałam to jest tam tylko pies i suka ;/

Nie rozumiem ....Możesz rozwinąć

Posted

yuki napisał(a):
Nie rozumiem ....Możesz rozwinąć

Nom. W schronisku jest pies i suka w typie amstaffa. Oba są pręgowane z białymi wstawkami. Pies mnie obszczekał jak przechodziłam obok boksu (właśnie on jest obok tego moskiewskiego), a suczka jest pomiędzy boksami. Moim zdaniem wygląda na milutka. Nie szczeka tylko właśnie się bardzo łasi. I wygląda na sympatyczną.

Posted

ok, po prostu nie bardzo wiem dlaczego napisałaś, że w schronisku jest tylko pies i suka i do tego ta buźka ";/". No ale nic. Zastanawiasz się nad adopcją, pytałaś kogoś o tą sunie? Skąd jest , jak się znalazła, charakter itd?

Posted

[quote name='yuki']ok, po prostu nie bardzo wiem dlaczego napisałaś, że w schronisku jest tylko pies i suka i do tego ta buźka ";/". No ale nic. Zastanawiasz się nad adopcją, pytałaś kogoś o tą sunie? Skąd jest , jak się znalazła, charakter itd?

yuki,akira nie chce adoptowac ,chciala tylko watek zalozyc psiakowi..

Posted

[quote name='yuki']No masz rację Monika :p A wątek też dobrze byłoby założyć tak czy tak .

watek mozna zalozyc ,tylkoze trzeba wiecej o psie wiedziec.. i przede wszystkim czy jest kastrowany bo jak nie to bedzie mnostwo zapytan od psudo o niego.

Posted

takiego meila dostalam:

witam,

W środę zaadoptowałam piękną sunię (mieszaniec teriera i owczarka niemieckiego) - Bronię (949/09) z boksu 12.
Chciałam poinformować, że dziewczynka ma się świetnie - zamieszkała w domku z dużym ogrodem w Łomnicy (małej wiosce koło Wałbrzycha) i widać, że możliwość pobiegania po podwórku bardzo ją cieszy. Oprócz tego uwielbia się bawić, pieścić (najbardziej lubi głaskanie po brzuszku) i zawierać nowe znajomości ze wszystkim co się rusza :)

pozdrawiamy i dziękujemy pielęgniarzom i wolontariuszom za świetną opiekę

(Bronia była bardzo zadbana)

Aneta

Posted

Pytanie, czy ktoś się jutro wybiera do schronu i ma apart , bo zdjęcia psiakom potzrebne, a moje nie są najlepszej jakośći ??? chociaż godzinkę czasu ?