Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY!!!!!

Iwa77:On jest w 16 -stce , stan jego jest bardzo zły.
Nie je , nie pije prawie wcale i ledwo może ustać na nogach ,samodzielnie iść prawie nie może -taki jest słaby.Leży praktycznie tylko bez ruchu na tym słońcu i nie reaguje na nic.Rokowania są chyba nie za ciekawe z tego co widać, ale poczekajmy... Oby to nie był początek powolnej agonii!
Bardzo smutny widok , rozwala serce ...
Niewiele mogłam zrobić więc poprosiłam dr. Raka aby go przebadał - jutro rano ma mieć komplet badań zrobiony - i ewentualnie jakoś wzmocnił .
Wynieśliśmy go z Robertem do zdjęć, ale aby go nie męczyć tylko przed boks.

POMOC POTRZEBNA NA SUPER SZYBKO !!!!!!
Wrocław - stary, głuchy, pospolity, bezdomny - pomocy - DT na cito.

Posted

Miałam tel w sprawie tego pieska. Pani bardzo się jego losem przejęła i zobowiązała się wspomóc finansowo, niestety nie może dać mu tymczasu ponieważ ma 2 psy. Na początku nie wiedziałam o jakiego pieska chodzi, teraz widzę.... :(

Posted

Dokad Karo trafila?
Bo ten piesek obok to chyba podenko ibizenco,a one w pl popularne nie sa..ja kiedys sie takim w stuttgarcie opiekowalam(na spacerze dzieci pytaly sie mnie czy to jest sarna:))

Posted

hey wiecie coś może na temat tego pieska co na ty filmiku widziałam. Podobny jest do amstaffa troche. taki pręgowany z białym krawatem. to suka jest?