Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie zainteresowani jakims malym psiakiem ,typu York ,moze Felix..Moze Rufi?

kontakt po godz 14:00 pod nr. 666 070 556

moze ktoras moglaby sie z nimi skontaktowac ,ewentualnie umowic na spotkanie w schronie

Posted

[quote name='monika083']ludzie zainteresowani jakims malym psiakiem ,typu York ,moze Felix..Moze Rufi?

kontakt po godz 14:00 pod nr. 666 070 556

moze ktoras moglaby sie z nimi skontaktowac ,ewentualnie umowic na spotkanie w schronie

Monika a czy ty dostalas maila od nich?
Jesli tak to napisz do niech i wyslij im zdjécia tych dwóch piesków - bo typ york to bardzo ogolnie. Obawiam sié, ze oni poprostu szukajá yorkowatego maluszka i np Felix bedzie za duzy, a drugi za mało yorkowaty, dlatego najlepiej napisz do niech i niech zobaczá napierw zdjécia i krótkie opisy, a jesli im sié którys spodoba, to podasz im nr telefonu do której dziewczyny.Jesli sá psiaka - to zadzwonią oni.
A tak zadna z nas nie ma na tyle czasu by jechac z Panstwem tylko by oni sobie pooglądali pieski. Jesli się zdecydują na któregoś to zupełnie co innego. A tak jesli nie mają upatrzonego psiaka, to za bardzo nie wiem czy czy ktos z nimi pojedzie by im towarzyszyc.
Moze tez im podesłac link do psiakow ze str Negri:
schronisko1

poza tym naprawdę dobre domki same tez sie trochę angazują, wiec trzeba się przekonac :)

Niech napiszá gdzie piesek mialby mieszkac , z kim , czy sá w domu zwierzéta

Posted

przepraszam, że tak tu się wkradam i robię off-topa ale potrzebuję pilnie awaryjnego tymczasu na 2 dni dla świnki morskiej (od niedzieli po południu do wtorku również po południu). Przywiezie ją z Poznania do Wrocławia Ajula, która ma zabrać ze sobą z wrocławskiego schroniska psiaka z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiaczek-ze-zle-zrosnieta-lapka-dt-na-cito-133011/ . We wtorek po południu zabierze ją ze sobą Masienka w dalszą trasę- do Katowic skąd świneczkę odbiorę. Ale żeby tak się stało jest potrzebny ktoś kto na te 2 dni przygarnie do siebie świnkę, albo chociaż może wypożyczyć Vivernie klatkę i poidełko... Może ktoś z Was jest w stanie pomóc? Tylko jest jeden problem- ten ktoś, jeśli przygarnie do siebie świnkę, będzie musiał pojechać po nią do Ajuli (czyli np. do schroniska), a później zawieźć w miejsce, które wyznaczy Masienka bo niestety obie nie znają zbyt dobrze Wrocławia... W razie czego zwrócę koszty tego jeżdżenia w tą i z powrotem i pobytu świnki :)

Posted

Gadałam z Masienka- niestety Viverna kończy we wtorek pracę o 17, a to za późno dla Masienki :roll: właśnie chciałam napisać że odwołuję "alarm" bo podjadę chyba jednak w niedzielę po tą świnkę pociągiem do Wrocławia :roll: jednak czasem najprostsze rozwiązanie jest najlepsze ;)

Posted

Ktoś w końcu dodzwonił się do tych ludzi którzy szukają yorkowatego psiaka? Jak nie to dajcie mi znać to ja zadzwonię. Będę w schronisku jutro z xmarti i yuki, w poniedziałek i w ogóle w tygodniu więc mogę się z nimi umówić, jeśli jest taka potrzeba :)

Posted

tuska nie wiem czy czytalas co pisalam, ale dobrze jest jak ludzie sami wykonujá telefony, bo jak majá wszytsko pod nos podstawione to nie bardzo wychodzi :shake:
najwyzej wyslij im sms ze swoim nr - zeby do ciebie zadzwonili

Posted

Nie ma za co przepraszac, ale jak ludzie daja swoj nr tylko zeby do nich zadzwonic - to jakos sceptycznie jestem nastawiona - ale to nie jest powiedziane- jednak uważam, ze jak dostają telefon do kontaktu to już powinni się wyślić na telefon.

Posted

dziewczyny,wzielam na dt mojej mamie taka malunia 1,5 roczna sunie ,jest kochana tylko mi mojego bruna zaczepia i troche,dziewczyny prosze o pomoc w oglaszaniu malej,Yuki ma jej fotki,
Yuki moglabys zrobic jej watek?

Posted

Wypatrzyłam na stronie wrocławskiego schroniska miśkowatego 3 letniego psa. Ma nr 414/08.
Oto link do niego schronisko 3
Chyba zwariowałam, ale czy ktoś może mi powiedzieć, co to za pies.
I Czy o wogóle jeszcze jest w schronisku?

Posted

a czemu Bączku zwariowałas ??
Ja kiedys robiłam mu ogłoszenia- i napisała kobieta , ze to pies jej sasiądki - ze ona jej powie, ze jest w schrosniku. Pozniej kobieta napisała , ze na jego właścicielce nie zrobiło wrażenia, ze pies w schronisku no i oczywiście po niego nie przyjechała :shake:.
Ten psiak nigdy nie był szczęśliwy. Jesli chcesz wiedzieć czy jest dalej to zadzwon do schroniska i podaj jego nr schrosnikowy to ci powiedzą