Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):
żebyśmy coś mogły zrobić musisz podać coś dokładniej, nr boksu, numer psa na szyi, cokolwiek dookreślającego, jaki duży, jak umaszczony, musimy coś wiedzieć więcej....

łaciaty, średniej wielkosci, moja wymarzona sunia pod 6, to on trochę w glębi, po przeciwnej. tylko raz tam bylam, póżniej wyjechalam, to nawet nie wiem, jak sprawdzić. ale postaram się za tydzień :-(

Posted

dziewczyny ,a ktoras z Was pamieta mojego brunusia jak byl w schronie ?
od sierpnia do grudnia 07 byl w schronie,jestem ciekawa jak on tam byl,dopiero jak go adoptowalismy to stalam sie ''aktywna na dogo ''(niestety wczesniej w ogole nie znalam tego portalu)

...wizyty poadopcyjnej sie chyba juz nie doczekamy:eviltong: to niech ciotki widza chociaz jaki z niego szczesciarz:loveu:

Posted

Mam pytanie do osób bywających we wrocławskim schronisku. Ostatnio w jakiejś gazecie czytałam o suni (taka chyba jamnikowata, brązowa), wyrzuconej przez okno. O ile dobrze pamiętam, trafiła właśnie tutaj. W jakim jest stanie? Czy ma może wątek?
Pytam, bo jak zobaczyłam zdjęcie i tytuł ("Suczka wyrzucona przez okno" czy jakoś tak), to po prostu takie oczy :crazyeye: i myśl " Matko, co z Sambą?!". Dopiero jak doczytałam, że to we Wrocławiu i przyjrzałam się zdjęciu, okazało się, że to nie moja była tymczasowiczka, tylko jakaś bida bardzo do niej podobna... Przez to podobieństwo zapadła mi na serce, bo Samba to było samo psie serducho :roll: Więc jeżeli ktoś by mógł mi coś o niej napisać, to byłabym bardzo wdzięczna.

Posted

xmartix napisał(a):
dziewczyny kojarzycie jakąs małego kudłatego pieska lub suczkę u nas w schronie? bo mam Pana z rodziną ze Śląska co ds chcą dać

takie znalazlam:
1,5 raku, pies, niewielki. Bardzo pogodny, energiczny i przyjazny pies. Kocha ludzi i zabawę. Wspaniały pies towarzysz.
327/09

2324/06

Berli - 3 lata, pies, niewielki. Jest bardzo nieufny i ostrożny. Zdobycie jego zaufania wymaga czasu i cierpliwości. Nie jest to pies dla "początkujących". Czeka na nowy dom już 2 lata :(

2104/08

1,5 roku, pies, mieszaniec yorka. Nieufny wobec obcych. Wymaga cierpliwego i spokojnego opiekuna, który zdobędzie jego zaufanie.

988-09
Wenek
</B>8 lat, mały.
Był znaleziony.
Pocieszny, trochę zabawny mały pieseczek.
Miły, posłuszny, chętny do wspólnych zabaw
.
Uroczy pies rodzinny.

Posted

Ten yorkowaty o nr.2104/08 jak trafił do Schroniska wyglądał ślicznie o pięknym długim lśniącym włosie dokładnie takim jak mają yorki , no cóż pobyt w takim miejscu jak widać zrobił swoje :shake::shake: bardzo pilnie potrzebuje domu

Posted

Bella1 napisał(a):
Ten yorkowaty o nr.2104/08 jak trafił do Schroniska wyglądał ślicznie o pięknym długim lśniącym włosie dokładnie takim jak mają yorki , no cóż pobyt w takim miejscu jak widać zrobił swoje :shake::shake: bardzo pilnie potrzebuje domu

Czyli biedak nadal w schronie..trzeba go pooglaszac,moze mu watek zalozyc? zrobie mu allegro i pooglaszam.

Posted

a ta sunia jeszcze w schronie :

897/09

2 lata, suka, owczarek niemiecki. Bardzo przyjazna i miła suka. Właścicielowi bardzo oddana. Lubi szczekać. Dobrze będzie się czuła w domu z ogrodem.

dostalam zapytanie o psa duzego,nie musi byc szczeniak ,wlasciwie to w sprawie collie (ktora dzisiaj pojechala do domu pisali),czyli moze byc starszy psiak ,wlasnie onkowaty lub collik,

dom z ogrodem ,sa dwa niewielkie psy i kot ,niedawno odszedl 3 pies ze starosci,jest 5 dzieci w domu ,ale najmlodsze ma 8 lat czyli tez nie takie tyci ,mieszkaja w strzelcach opolskich

Posted

GoskaGoska napisał(a):
suchaj jak chcą starszego
to nie proponuj im 2latka, bo takich co chcą starszego to jak na lekarstwo

wiesz mja podalam link do strony kingi i odrazu o tego onka pytali ,

a Kole pokazalam ale chyba nie bardzo sie spodobal,

Posted

ta starsza to nie wiem szczerze mowiac czy by sie nadawala ,te dzieciaki chca takiego do zabaw,szalenstw tez ,no i sa dwa inne psy a ta sunia starsza to raczej spokoju na starosc potrzebuje,