Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
monika moze lepiej daj jakieś dziewczynie - będzie do chodzenia na spacery, czy w trasy, bo tak to pozniej wolontariuszki muszą same załatwiać

a ok ,nie wiedzialam jak bedzie lepiej ,jasne,to przed wyjazdem sie z jakas cioteczka umowie,

Posted

Monika moge ja to wziąć :evil_lol: W końcu może odebrałabym reszte rzeczy od Ciebie :evil_lol:Akurat w sierpniu powinnam być ;) Bo tak, to jutro wyjeżdżam i wracam w sierpniu :)

Posted

Korenia napisał(a):
Monika moge ja to wziąć :evil_lol: W końcu może odebrałabym reszte rzeczy od Ciebie :evil_lol:Akurat w sierpniu powinnam być ;) Bo tak, to jutro wyjeżdżam i wracam w sierpniu :)

dobrze Renatko,jesli sama w sierpniu nie bede we wrocku to wysle te rzeczy przez jakas firme transportowa(poczta sie nie oplaca) bezposrednio do Ciebie:)

Posted

monika083 napisał(a):
dobrze Renatko,jesli sama w sierpniu nie bede we wrocku to wysle te rzeczy przez jakas firme transportowa(poczta sie nie oplaca) bezposrednio do Ciebie:)

Okey :) To jeszcze się zgadamy :)

Posted

a tak wogole to w szczeniakarni są prawie same malutkie pieski w tym jakis niewidomy :shake: , a na izolatce tez jakies staruszki :shake: i jeszcze jest taki maluszek mlodziutki , dwa dobki, colli co się nie pokazał :shake: i tak by można wymieniać

Posted

dziewczyny,moze ta sunie podeslac ciotkom ob bernardynow,
czy ona jest po sterylce ?? zeby tylko jakis pseudo jej nie wypatrzyl:mad:
962/09

1 rok, suka, duża, bernardyn. Została znaleziona. Bardzo miła, łagodna i wylewna. Nie wykazuje agresji. Odstraszy złodzieja wielkością :)

Posted

w schronisku to ciotki benokowe powinny się zając inny psem : dla mnie bardziej wygłąda na benia - w karcie ma moskiewski strózujący - ma 3 lat - chudy, w ma tylne łapki sztywne pozniej juz jak dam radę wkleję jego foty

Posted

Bella1 napisał(a):
Ta roczna sunia została adoptowana w poniedziałek

super:loveu: mam nadzieje ,ze sie suni jakis dobry domek trafil.
Szkoda ,ze schronisko nie przeprowadza takich poadopcyjnych ,niezapowiedzianych kontrolii:roll:

Posted

ta sunia jest jeszcze w schronie ?

897/09

2 lata

2 lata, suka, owczarek niemiecki. Bardzo przyjazna i miła suka. Właścicielowi bardzo oddana. Lubi szczekać. Dobrze będzie się czuła w domu z ogrodem.

jakis gosciu napisal mi na gg w jej sprawie ,ale jest az z Pily,

Posted

odpisalas?
ma być transport 2 sierpnia z Wro do Poznania i odwrotnie (nie wiem czy chcą wieźć jeszcze jednego psa ale jakaś tam możliwość jest) może by do Poznania podjechał
no i domek koniecznie trzeba sprawdzić moim zdaniem

Posted

xmartix napisał(a):
odpisalas?
ma być transport 2 sierpnia z Wro do Poznania i odwrotnie (nie wiem czy chcą wieźć jeszcze jednego psa ale jakaś tam możliwość jest) może by do Poznania podjechał
no i domek koniecznie trzeba sprawdzić moim zdaniem

zaraz mu to napisze ,oczywiscie wizyta przedadopcyjna wskazana!

Posted

[quote name='monika083']ta sunia jest jeszcze w schronie ?

897/09

2 lata

2 lata, suka, owczarek niemiecki. Bardzo przyjazna i miła suka. Właścicielowi bardzo oddana. Lubi szczekać. Dobrze będzie się czuła w domu z ogrodem.

jakis gosciu napisal mi na gg w jej sprawie ,ale jest az z Pily,
Jest. Mam duuużo fot i chcę jej wątek założyć ;)