wiska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 boże jakie piękne psinki. . . :( piesek mieszkalby w bloku,ale jak już pisałam, miałby dużo ruchu. Dziewczyna ma 16lat , mieszka z rodzicami którzy też chcą się zaangażować w opiekę nad psinka :) zadzwonie jeszcze do mojej kuzynki która jest wolontariuszka we wro schronie i chyba pójdziemy z ta rodzina do sch poprostu pomoc im w wyborze, ale chce jeszcze poszukać jej jakiegoś wybranka na dogo :) generalnie wymogi co do psa są takie jak opisałam w poprzednim poście. Pokaże jej potem te pieski przedstawione przez ciebie ,,goska,, Quote
GoskaGoska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 1244/08 2,5 roku, suczka, niewielka. Miła, grzeczna i spokojna suka. szuka kontaktu z człowiekiem. Typowy kanapowiec. 495/08 3 lata, suczka, niewielka. Bardzo energiczna, zwariowana i skora do zabaw. Potrzebuje dużo ruchu. Przyjazna i urocza. 540/09 Rex - 3 lata, pies, malutki. Trafił do schroniska po śmierci właściciela. Miły, grzeczny, spokojny, domowy pies. Quote
GoskaGoska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 838/08 1,5 roku, pies, niewielki. Został znaleziony. Widać, że czuje sie w schronisku bardzo niepewnie. Miły, spokojny i karny pies. Właścicielowi odda całe serce. 1253/08 1 rok, suczka, malutka, wysterylizowana. Jest bardzo przestraszona i nieufna. Trzeba zdobyć jej zaufanie i nauczyć podstawowych psich zachowań. Wymaga spokojnego, cierpliwego i doświadczonego opiekuna 575/08 1,5 roku, pies, niewielki. Pies boi się kontaktu z człowiekiem. Nie przejawia żadnej agresji. Nowy właściciel będzie musiał się wykazać cierpliwością by oswoić i nawiązać więź z psem. 960/08 2 lata, pies, malutki. Został znaleziony. Miły, grzeczny i spokojny, Na początku znajomości zachowuje dystans. 327/09 1,5 raku, pies, niewielki. Bardzo pogodny, energiczny i przyjazny pies. Kocha ludzi i zabawę. Wspaniały pies towarzysz. Quote
wiska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 boże jakie piękne psinki. . . :( piesek mieszkalby w bloku,ale jak już pisałam, miałby dużo ruchu. Dziewczyna ma 16lat , mieszka z rodzicami którzy też chcą się zaangażować w opiekę nad psinka :) zadzwonie jeszcze do mojej kuzynki która jest wolontariuszka we wro schronie i chyba pójdziemy z ta rodzina do sch poprostu pomoc im w wyborze, ale chce jeszcze poszukać jej jakiegoś wybranka na dogo :) generalnie wymogi co do psa są takie jak opisałam w poprzednim poście. Pokaże jej potem te pieski przedstawione przez ciebie ,,goska,, Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 w boksie nr 39 jest suka idealna - szalenie temperamentna, sredniej wielkosci, czarna z bialymi odmianami.Potrzebuje duzo ruchu, jest pogodna i mila.Niech dziewczyna ja zobaczy. ;) Quote
monika083 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 wiska,a moze Chojraczek-taki mily chlopak,podgryzany przez psy w boksie-pilnie dom potrzebny:( 1,5 roku, średni, zwartej budowy. Był oddany przez właściciela jako szczeniak. Był bardzo zalękniony. Brakuje mu pewności siebie. Potrzebuje nareszcie spokojnego domu i dobrego opiekuna. Jest przyjazny i bardzo sympatyczny - kiedy już nabierze zaufania. Nr schroniskowy: 2166-07. Quote
wiska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 przekaze jej info o wszystkich pieskach o ktorych mowicie ,poprosze ja tez zeby sie zarejestrowala na dogo i sobie poczytala ten temat :). Tylko nie jestem pewna czy ona poradzi sobie z nadmiernie lekliwym psem ktory potrzebuje duzo pracy nad socjalizacja...(to bedzie jej pierwszy pies). No ,ale pooglada zdj,poczta o psinkach i zobaczymy ktory jej sie spodoba ;) Quote
Koperek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='wiska']przekaze jej info o wszystkich pieskach o ktorych mowicie ,poprosze ja tez zeby sie zarejestrowala na dogo i sobie poczytala ten temat :). Tylko nie jestem pewna czy ona poradzi sobie z nadmiernie lekliwym psem ktory potrzebuje duzo pracy nad socjalizacja...(to bedzie jej pierwszy pies). No ,ale pooglada zdj,poczta o psinkach i zobaczymy ktory jej sie spodoba ;) wiska Chojraczek nie jest absolutnie "nadmiernie lękliwy"! Do takiego typu trochę mu daleko ;) On po prostu nie pamięta, jak to jest żyć z człowiekiem, mieszkać razem z nim, wychodzić na spacery i być głaskanym...:-( Dla niego to będzie odkrywanie tych pięknych rzeczy, przy których Twoja koleżanka mu z pewnością pomoże! Quote
Koperek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ciotki zapraszam do pomocy! http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudny-duzy-dzieciak-czeka-na-pomoc-nie-zmarnujmy-go-wroclaw-138052/#post12308010 Quote
Koperek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Następny "rasowiec" do adopcji! http://www.dogomania.pl/forum/f28/wpanialy-chlopak-akity-amerykanskiej-poszukuje-milosnikow-rasy-wroclaw-138056/ Quote
wiska Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 dziewczyna niestety jest nadal niezdecydowana. Teraz rodzice wyskoczyli jej z pomysłem kupna boksera. Naszczescie ma mnie i mojego fisia na punkcie r=r. . . Ale może pojedzie z rodzicami do schronu w ten weekend to pojadę z nimi i im pomogę wybrać uwzględniając wasze propozycje psinek :) Quote
monika083 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 wiska napisał(a):dziewczyna niestety jest nadal niezdecydowana. Teraz rodzice wyskoczyli jej z pomysłem kupna boksera. Naszczescie ma mnie i mojego fisia na punkcie r=r. . . Ale może pojedzie z rodzicami do schronu w ten weekend to pojadę z nimi i im pomogę wybrać uwzględniając wasze propozycje psinek :) rozumiem ,ze boksera szczeniaka?? to 1,5 godziny dziennie raczej nie wytarczy,poza tym boksery sa wieksze niz 50 cm. Quote
Koperek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Następny bossski:), aczkolwiek znów do wychowania psiaczek- zapraszam cioteczki! http://www.dogomania.pl/forum/f28/roczny-mix-welsch-corgi-pieknis-wariatuncio-wroclaw-138209/#post12320091 Quote
GoskaGoska Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 do wszytskich wroclawianek : jest dom, jest transport tylko nie ma kto przygotowac suni: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ksiezniczka-prosi-o-pomoc-w-transporcie-z-wroclawia-do-bydgoszczy-134823/#post12327664 Quote
xmartix Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 OSTRZESZÓW potrzeba zrobić wizytę przedadopcyjną w Ostrzeszowie.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebna-wizyta-przedadopcyjna-w-ostrzeszowie-blagamy-o-pomoc-133898/ pomóżcie Quote
malawaszka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 PILNE potrzebny DT albo DS dla szczeniaka w okolicy Wrocławia - maluszek podrzucony do bloku - szkoda, żeby zmarnował się w schronisku :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebny-dom-tymczasowy-dla-szczeniaka-wroc-138683/#post12358170 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Koper i inni znajomi - mam nowy nr : 512 370 018 , tamten wykasujcie. Quote
Poker Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Koper i inni znajomi - mam nowy nr : 512 370 018 , tamten wykasujcie. ale dobrze, dla mnie taniej :evil_lol: Quote
Korenia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Poker napisał(a):ale dobrze, dla mnie taniej :evil_lol: A dla mnie nie :mad::angryy: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 :lol::lol::lol::lol: jutro jestem umówiona z dwoma osobami chętnymi na adopcję pieska - jedna zainteresowana Rianą, druga 9 letnim mixem Wilczarza Irlandzkiego (oba pieski mają wątki) Quote
Koperek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):jutro jestem umówiona z dwoma osobami- druga 9 letnim mixem Wilczarza Irlandzkiego (oba pieski mają wątki) Napisz mi proszę coś o tej osobie na pw! Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 patrze sobie na Negri stronie i widzá paré pieskow, który moze warto założyć wątek , moze coś więcej o nich wiecie : 1941/08 5 lat, pies, mieszaniec owczarka kaukaskiego. Trafił do schroniska bardzo chudy. Obecnie przybrał na masie i czeka na nowy dom. Jest troszkę nieufny. Po przełamaniu pierwszych lodów staje sie bardzo miłym i oddanym psem. nr2 763/09 14 lat, pies, średni. Miły, spokojny staruszek. Potrzebuje dużo ciepła i spokoju 535/09 12 lat, pies, średniej wielkości. Miły, układny i kontaktowy pies. Czasem lubi poszczekać. Wspaniały towarzysz. . Quote
Slomka22 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pozwole sobie wkleic [quote name='giselle4']Kąty wroclawskie,Wroclaw i okolice....:mad::crazyeye::crazyeye: komu uciekł pies sliczny i wielki podhalan ma na szyjce obroze z numerkiemW-W107schronisko wroclaw został dzisiaj przywieziony z interwencji prosze ciotki dajcie dalej info ja nie wiem nawet do kogo pisac i kto jego adoptował S.O.S TEL.-664 315 852 Quote
Koperek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 schronisko powinno dojść do właściciela- tymbardziej, że ma numerek ewidencyjny :roflt: Quote
Slomka22 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 GoskaGoska napisał(a):ale on w Dzierzoniowie wyládowal, a nie we Wroclawiu dlatego sié dziwczyny pytajá na dzierzoniowskim wátku no i dobrze, ze Gosia czuwasz bo ja nie pomyslalam zeby to dodac Oj Koperku prosze tu sie nie pokladac ze smiechu :mad: - moglabys jak bedziesz w schronie wspomniec o tym psiaku... Quote
Recommended Posts