monika083 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 znalazlam : 2 psy zabiją na dniach Beza w zlym stanie PROSIMY o ZRZUTKĘ NA KARMĘ to to? Quote
monika083 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 zrobilam ,moze cos sie uzbiera kartki hand-made nr2 na karme dla chorej Bezy!!! rozumiem,ze na ta karme bedzie trzeba zbierac tez gdy Beza bedzie juz w DT? jaka to karma ? moze w Niemczech jest tansza ,to moglabym przywiezc jak bede na swieta. Quote
Slomka22 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Koperku pamietasz o mnie :) i o fotach Mikiego i Pongo? I ja oczywiscie z offem Pomoc dla Luli i jej szczeniaków (493054298) - Aukcje internetowe Allegro bo jak bym mogla inaczej ;) Quote
Koperek Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Slomka22']Koperku pamietasz o mnie :) i o fotach Mikiego i Pongo? I ja oczywiscie z offem Pomoc dla Luli i jej szczeniaków (493054298) - Aukcje internetowe Allegro bo jak bym mogla inaczej ;) Pamiętam, tyle że z Pongiem ostatnio się minęliśmy, bo ja poszłam na boksy zamiast podążyć śladami pana W.:evil_lol:, który udal się z nim do weta. I fotek nie posiadam. Może ktoś ma pomysły: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochane-rotulce-prosza-o-domki-tylko-do-wyboru-bo-kolor-jedyny-wroclaw-125949/ Quote
Negri Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 viverna napisał(a):no właśnie wiem, że tam jest, pytanie czy jest w schronisku, bo ostatnia aktualizacja na stronie Negri to 10.11 Laski postaram się ją jak najszybciej uaktualnić..... ale to wymaga całego dnia od 8 rano do 23/24 wolnego a ja ledwo ze wszystkim wyrabiam :shake: Quote
viverna Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Negri spoko, nie masz się co tłumaczyć, super, że Twoja stronka w ogóle jest, bo właśnie z niej dowiedziałam się o zwrocie suni do schronu :-( Ona już wcześniej była w schronie razem ze swoją siostrą i obie zostały adoptowane, a tu patrzę na Twą stronkę i w schronie znowu ona - "moja" Strzałka :-( Quote
kikou Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 przemiła Eska prosi o pomoc w szukaniu domku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/drogi-mikolaju-spraw-blagam-zebym-jutro-byla-prawdziwym-labradorem-126102/#post11345471 Quote
Koperek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Taka psinka potrzebuje pilnie tymczasu na okres pooperacyjny!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-wypadku-na-oczach-wlasciciela-komplikacje-z-lapa-poszukiw-dt-nawet-platny-wroclaw-125653/ Ciotki pomóżcie!!! Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Koperek']Taka psinka potrzebuje pilnie tymczasu na okres pooperacyjny!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-wypadku-na-oczach-wlasciciela-komplikacje-z-lapa-poszukiw-dt-nawet-platny-wroclaw-125653/ Ciotki pomóżcie!!! zrobie dla niego bazarek dzisiaj ...tyle narazie moge:placz: Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dziewczyny znalazlam takie ogloszenie: Zaadoptuje psa rasy buldog francuski,angielski lub owczarek niemiecki w wieku do 5lat.Warunek:pies musi byc ułożony,bez agresji do innych psów(mam juz suczke) i bez agresji do dzieci (mam 2 letnia corke) Ostatecznie kupie szczeniaka do 300zł.Na smsy nie odpowiadam Wrocław i okolice <LI class=i-individual _extended="true"> 509526417 moze macie jakies propozycje? Quote
Fredzia:) Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 buldogow jest troche ale nie proponuje bo szczeniak kosztuje 2000zl a ona chce za 300zl na samo leczenie czasem wiecej sie wydaje miesiecznie.Ale moze jakiegos owczarka ze schroniska. Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Fredzia:) napisał(a):buldogow jest troche ale nie proponuje bo szczeniak kosztuje 2000zl a ona chce za 300zl na samo leczenie czasem wiecej sie wydaje miesiecznie.Ale moze jakiegos owczarka ze schroniska. ale ten pies nie musi byc szczeniakiem , a sa jakies owczarki do 5 lat w schronie? robie zaraz jeszcze bazarki ,tylko niech mi sie bateria do aparatu zaladuje... mysle ,ze na karme dla Bezy i tego z polamana lapka? czy jest jakis bardziej potrzebujacy jeszcze?? Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='GoskaGoska']1. Kamra Bezy, 2. operacja polamanego ( ale jeszcze nie wiadomo ile trzeba będzie więc jak masz więcej rzeczy na bazarki to moze poczekaj , bo jak sie okaze ze potrzeba 1000tys :placz: to trzebą będzie bardzo dużoooo bazarkow na jeden cel . 3 Rudzika Pani oddaje :angryy: moze 3 tyg byl w domu :mad:i teraz znow hotel :placz: zrobilam na Beze super nowa ,sztruksowa marynarka,szalik i torba na karme dla Bezuni,do 15.12 to zrobie pol na pol jeden ,(Rudzik i z polamana nozka) czy ten biedak polamany nie ma imienia? Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 1. Kamra Bezy, 2. operacja polamanego ( ale jeszcze nie wiadomo ile trzeba będzie więc jak masz więcej rzeczy na bazarki to moze poczekaj , bo jak sie okaze ze potrzeba 1000tys :placz: to trzebą będzie bardzo dużoooo bazarkow na jeden cel . 3 Rudzika Pani oddaje :angryy: moze 3 tyg byl w domu :mad:i teraz znow hotel :placz: Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 na Bidulka i Rudzika... Ozdoby Retro i Inne Roznosci Do Domu,na Rudzika i operacje zlamanej lapki!!do 15.12 Quote
Slomka22 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 monika083 napisał(a):Dziewczyny znalazlam takie ogloszenie: Zaadoptuje psa rasy buldog francuski,angielski lub owczarek niemiecki w wieku do 5lat.Warunek:pies musi byc ułożony,bez agresji do innych psów(mam juz suczke) i bez agresji do dzieci (mam 2 letnia corke) Ostatecznie kupie szczeniaka do 300zł.Na smsy nie odpowiadam Wrocław i okolice <LI class=i-individual _extended="true"> 509526417 moze macie jakies propozycje? A moze by Nadie z mojego podpisu Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Slomka22 napisał(a):A moze by Nadie z mojego podpisu nie otwiera mi sie banerek suni.. Dziewczyny to juz Wy dzwoncie jak cos bo stad na stacjonarne mam za darmo a na komorki bardzo drogo, Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 WIECIE moze ktos adpotowal SOnie - ona byla dlugo w schronie i ciekawe czy faktycznie ją ktos adoptowal: 497-08 Sonia 7 lat, dość duża, a właściwie długa. Oddana przez paskudnego właściciela, który adoptował ją 4 lata temu ze Schroniska. Znudziła się. Jest spokojna, mądra i bardzo sympatyczna. Świetnie nadaje się do domu z ogrodem 2. wiec , ze Roma ktora zostala uspiona, jest zapisana jako adoptowana :angryy: chyba przez psie anioly jest adoptowana Quote
Koperek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja pierdzielę Goska, coś się z moją glową dzieje!!! Zupełnie zapomnialam o Sonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::-( Muszę sobie zapisać, bo znów mi umknie... A dlaczego Rudzika pani oddaje- co się stało- tak w skrócie?? Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 znaczy Sonia na stronie schroniska jest w dziale adpotowanych psow czyli jako adoptowana, tylko, ze Roma tez tam jest a przeciez Roma domku nie zdązyła mieć :-( . Rudzik - Pani ponoc dostala propozycje pracy zagranicą i 10 czy 16 grudnia leci zagranicę. Mozesz poczytac na jego wątku, bo się ta Pani tam odezwała :shake:. Martwi mnie, ze Beza dalej będzie w schronie liczyłam ze jednak to nastąpi jutro :-( Quote
Koperek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Goska dzień, czy dwa dla Bezy to nie różnica- uwierz ;) A pani Rudzika nieodpowiedzialna i tyle na ten temat!:angryy: JAK MOŻNA!:angryy: Chyba lepiej, żebym tam nie wchodzila, bo się nie opanuję od napisania komentarza!:cool1: Quote
Fredzia:) Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja narazie odpadam jestem bez pracy i finansow:( Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 wiesz co Koperku to ja ci proponuję wejdz tam rano - zamiast kawy dla podniesienia cisnienie polecam poczytac. Biedna Pani - na wyjazd wydaje wszystko, ze nawet nie moze oddac NAM kosztow transportu , A JUZ DAC COKOLKWIE NA HOTELIKI ZAPOMNIJ. SZLAG MNIE TRAFIA - JAK GO NIE ODBIERZEMY, WEZNIE GO ODDA DO SCHRONISKA - NIC NIE MA CO PONIEJ JEZDZI BO JESZCZE NA ULICĘ GO WYWALI ALBO USPI U WETA, POCZEKAJMY AZ PIES BĘDZIE BEZPIECZNY. NO WLASNIE DZIEWCZNYKI POTRZEBNA POMOC BY MOC RATOWAC RUDZIKA: JAK KTOŚ MA MOCNE NERWY TO PROSZĘ: http://www.dogomania.pl/forum/f28/znowu-na-bruku-pomocy-rudzik-ze-slabym-serduszkiem-116722/ - POTRZEBNA BAZARKI , TRANSPORT ZE SZCZECINA DO KLUCZBORKA (WOJ OPOLSKIE) WPLATY COMIESIĘCZNE, WPŁATY JEDNORAZOWE WSZYSTKO CO MOZE POMOC!!!! Quote
viverna Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 taki optymistyczny offik o którym pewnie wiecie, ale miło przeczytać w gazecie ;) http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,6012749,Schronisko_marzen_powstanie_na_Oso bowicach.html Quote
Koperek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='viverna']taki optymistyczny offik o którym pewnie wiecie, ale miło przeczytać w gazecie ;) http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,6012749,Schronisko_marzen_powstanie_na_Oso bowicach.html viverna poczytać milo, tyle że to nierealistyczna bajka- jak co roku opisywana w prasie:p Chyba nie dożyję tego momentu, jak powstanie coś lepszego niż jest teraz na Skarbowców:shake: Quote
Recommended Posts