Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Slomka22']Koperku pamietasz o mnie :) i o fotach Mikiego i Pongo?

I ja oczywiscie z offem Pomoc dla Luli i jej szczeniaków (493054298) - Aukcje internetowe Allegro bo jak bym mogla inaczej ;)
Pamiętam, tyle że z Pongiem ostatnio się minęliśmy, bo ja poszłam na boksy zamiast podążyć śladami pana W.:evil_lol:, który udal się z nim do weta. I fotek nie posiadam.

Może ktoś ma pomysły:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochane-rotulce-prosza-o-domki-tylko-do-wyboru-bo-kolor-jedyny-wroclaw-125949/

Posted

viverna napisał(a):
no właśnie wiem, że tam jest, pytanie czy jest w schronisku, bo ostatnia aktualizacja na stronie Negri to 10.11

Laski postaram się ją jak najszybciej uaktualnić..... ale to wymaga całego dnia od 8 rano do 23/24 wolnego a ja ledwo ze wszystkim wyrabiam :shake:

Posted

Negri spoko, nie masz się co tłumaczyć, super, że Twoja stronka w ogóle jest, bo właśnie z niej dowiedziałam się o zwrocie suni do schronu :-( Ona już wcześniej była w schronie razem ze swoją siostrą i obie zostały adoptowane, a tu patrzę na Twą stronkę i w schronie znowu ona - "moja" Strzałka :-(

Posted

Dziewczyny znalazlam takie ogloszenie:

Zaadoptuje psa rasy buldog francuski,angielski lub owczarek niemiecki w wieku do 5lat.Warunek:pies musi byc ułożony,bez agresji do innych psów(mam juz suczke) i bez agresji do dzieci (mam 2 letnia corke)
Ostatecznie kupie szczeniaka do 300zł.Na smsy nie odpowiadam
Wrocław i okolice

<LI class=i-individual _extended="true">
  • 509526417

moze macie jakies propozycje?

Posted

buldogow jest troche ale nie proponuje bo szczeniak kosztuje 2000zl a ona chce za 300zl na samo leczenie czasem wiecej sie wydaje miesiecznie.Ale moze jakiegos owczarka ze schroniska.

Posted

Fredzia:) napisał(a):
buldogow jest troche ale nie proponuje bo szczeniak kosztuje 2000zl a ona chce za 300zl na samo leczenie czasem wiecej sie wydaje miesiecznie.Ale moze jakiegos owczarka ze schroniska.

ale ten pies nie musi byc szczeniakiem ,
a sa jakies owczarki do 5 lat w schronie?

robie zaraz jeszcze bazarki ,tylko niech mi sie bateria do aparatu zaladuje...
mysle ,ze na karme dla Bezy i tego z polamana lapka? czy jest jakis bardziej potrzebujacy jeszcze??

Posted

[quote name='GoskaGoska']1. Kamra Bezy, 2. operacja polamanego ( ale jeszcze nie wiadomo ile trzeba będzie więc jak masz więcej rzeczy na bazarki to moze poczekaj , bo jak sie okaze ze potrzeba 1000tys :placz: to trzebą będzie bardzo dużoooo bazarkow na jeden cel . 3 Rudzika Pani oddaje :angryy: moze 3 tyg byl w domu :mad:i teraz znow hotel :placz:

zrobilam na Beze
super nowa ,sztruksowa marynarka,szalik i torba na karme dla Bezuni,do 15.12

to zrobie pol na pol jeden ,(Rudzik i z polamana nozka)

czy ten biedak polamany nie ma imienia?

Posted

1. Kamra Bezy, 2. operacja polamanego ( ale jeszcze nie wiadomo ile trzeba będzie więc jak masz więcej rzeczy na bazarki to moze poczekaj , bo jak sie okaze ze potrzeba 1000tys :placz: to trzebą będzie bardzo dużoooo bazarkow na jeden cel . 3 Rudzika Pani oddaje :angryy: moze 3 tyg byl w domu :mad:i teraz znow hotel :placz:

Posted

monika083 napisał(a):
Dziewczyny znalazlam takie ogloszenie:

Zaadoptuje psa rasy buldog francuski,angielski lub owczarek niemiecki w wieku do 5lat.Warunek:pies musi byc ułożony,bez agresji do innych psów(mam juz suczke) i bez agresji do dzieci (mam 2 letnia corke)
Ostatecznie kupie szczeniaka do 300zł.Na smsy nie odpowiadam
Wrocław i okolice

• <LI class=i-individual _extended="true">
  • 509526417
moze macie jakies propozycje?

A moze by Nadie z mojego podpisu

Posted

WIECIE moze ktos adpotowal SOnie - ona byla dlugo w schronie i ciekawe czy faktycznie ją ktos adoptowal:
497-08
Sonia
7 lat, dość duża, a właściwie długa.
Oddana przez paskudnego właściciela, który adoptował ją 4 lata temu ze Schroniska. Znudziła się.
Jest spokojna, mądra i bardzo sympatyczna.
Świetnie nadaje się do domu z ogrodem

2. wiec , ze Roma ktora zostala uspiona, jest zapisana jako adoptowana :angryy: chyba przez psie anioly jest adoptowana

Posted

Ja pierdzielę Goska, coś się z moją glową dzieje!!! Zupełnie zapomnialam o Sonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::-( Muszę sobie zapisać, bo znów mi umknie...

A dlaczego Rudzika pani oddaje- co się stało- tak w skrócie??

Posted

znaczy Sonia na stronie schroniska jest w dziale adpotowanych psow czyli jako adoptowana, tylko, ze Roma tez tam jest a przeciez Roma domku nie zdązyła mieć :-( .
Rudzik - Pani ponoc dostala propozycje pracy zagranicą i 10 czy 16 grudnia leci zagranicę. Mozesz poczytac na jego wątku, bo się ta Pani tam odezwała :shake:.
Martwi mnie, ze Beza dalej będzie w schronie liczyłam ze jednak to nastąpi jutro :-(

Posted

Goska dzień, czy dwa dla Bezy to nie różnica- uwierz ;)

A pani Rudzika nieodpowiedzialna i tyle na ten temat!:angryy: JAK MOŻNA!:angryy: Chyba lepiej, żebym tam nie wchodzila, bo się nie opanuję od napisania komentarza!:cool1:

Posted

wiesz co Koperku to ja ci proponuję wejdz tam rano - zamiast kawy dla podniesienia cisnienie polecam poczytac. Biedna Pani - na wyjazd wydaje wszystko, ze nawet nie moze oddac NAM kosztow transportu , A JUZ DAC COKOLKWIE NA HOTELIKI ZAPOMNIJ.
SZLAG MNIE TRAFIA - JAK GO NIE ODBIERZEMY, WEZNIE GO ODDA DO SCHRONISKA - NIC NIE MA CO PONIEJ JEZDZI BO JESZCZE NA ULICĘ GO WYWALI ALBO USPI U WETA, POCZEKAJMY AZ PIES BĘDZIE BEZPIECZNY.

NO WLASNIE DZIEWCZNYKI POTRZEBNA POMOC BY MOC RATOWAC RUDZIKA:
JAK KTOŚ MA MOCNE NERWY TO PROSZĘ:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/znowu-na-bruku-pomocy-rudzik-ze-slabym-serduszkiem-116722/ - POTRZEBNA BAZARKI , TRANSPORT ZE SZCZECINA DO KLUCZBORKA (WOJ OPOLSKIE) WPLATY COMIESIĘCZNE, WPŁATY JEDNORAZOWE WSZYSTKO CO MOZE POMOC!!!!