Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani mowla, że na mikruska jest juz kolejka chetnych więc nie ma co mu wątku robić boje sie tylko, że ktoś wezmie i bedzie rozmnażał nic juz sie nie poradzi na to chcialam wzias zuzie i to samo było.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to nic nie da się na to poradzić? nie można go najpierw wykastrować, a potem dawać w schronie do adopcji? skoro kolejka chętnych to poczekają.... szkoda pieska... a przede wszystkim przyszłych piesków

Posted

[quote name='xmartix']wiecie, wczoraj w schronie tyle przeżyć, że szok.
byłam obczaić po boksach dla panienek małych i wszytsko szczekało na mnie, ale ona....

nic!! zero szczekania, tylko usiadła i się patrzyła:placz:ale mnie urzekła! i ten jej uśmiech na pyszczku, jakby coś chciała powiedzieć

W tym momencie mała jedzie do domu:multi:Martama z pania jechały po jamnisia kacperka z mojego watk on znalazl domek i zabrały ta oto psinke tez juz troche sie nasiedziała biedaczka.

Posted

hej dzwonilam dzis do schronu i Tinki (2369/06) tam juz nie ma - mam nadzieje, ze poszla do adopcji, ale takie rzeczy to dziewczyny udzielajace sie w schronie moga sprawdzic bomi przez tel. nie powiedza. Mam nadzieje, ze moje zle przeczucia to tylko zle przeczucia.

Posted

Poslalam ogloszenia od gazet
[FONT=Times New Roman]DROPS [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Średni 4 letni pies, który nie ma szczęścia. Czeka w schronisku na odpowiedzialnego właściciela. Jest łagodnym i wesołym psem, i odwdzięczy się wielką miłością do końca swoich dni. Kontakt: 0792 333 938 (nr 1349)[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

[FONT=Times New Roman]NIUSIO [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Maleńki, zaniedbany psiak przebywa w schronisku. Potrzebuje natychmiast domu tymczasowego, żeby mógł dojść do siebie. Pies obecnie dostaje antybiotyk, ale warunki schroniskowe nie sprzyjają jego leczeniu. Pomóż mu wygrać z chorobą. Zadzwoń! 0 792 333 938 lub napisz [/FONT][FONT=Times New Roman]info@sewo-life.com[/FONT]

[FONT=Times New Roman]MIKI[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ten przesympatyczny 5-letni psiak czeka w schronisku od maja. Mimo to wciąż nie stracił nadziei na nowy domek. Jest pojętnym psem i szybko się uczy. Jego numer to 886/08 Kontakt: 603 616 546 lub 071 / 362 56 74[/FONT]

[FONT=Times New Roman]PUNIA[/FONT]
[FONT=Times New Roman]6 letnia suczka, która straciła dom po śmierci jej Pani. Niestety jej pan nie chciał się nią zająć i wolał ją wyrzucić na ulicę. Suczka jest spokojna, nieszczekliwa, łagodna, rezolutna, milutka dla człowieka, potrafi żyć z innymi zwierzakami... kontakt: 0792 333 938 (nr 1258/08)[/FONT]

[FONT=Times New Roman]KOKA[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Roczna sunia czeka na swój nowy domek. Jest wesołą psiną, która potrzebuje domu, w którym zostanie obdarzona miłością. Nie lubi zostawać sama, więc najlepiej nadaje się do domu, w którym zwykle ktoś jest.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W SPRAWIE PIESKA PROSZĘ DZWONIC W GODZINACH 20 – 22 (071)3115586[/FONT]

[FONT=Times New Roman]CZUPURKA[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mała 7 letnia suczka czeka na nowy dom. Ze względu na swoje filigranowe rozmiary jest gryziona przez inne psy. W sprawie psa proszę dzwonić 0792 333 938 (nr 1346/08)[/FONT]

[FONT=Times New Roman]NORA[/FONT]
[FONT=Times New Roman]To 3 letnia średniej wielkości łagodna suczka. Nora zanim zaprzyjaźni się z człowiekiem to trzeba zdobyć jej zaufanie gdyż jest nieufna wobec obcych. Czeka w schronisku wrocławskim od 2 lat, jej nr to 1427/06. Jeżeli możesz dać jej dom zadzwoń: 0 792 333 938 lub napisz info@sewo-life.com[/FONT]

[FONT=Times New Roman]DENAR[/FONT]
[FONT=Times New Roman]We wrocławskim schronisku czeka przesympatyczny 3-letni psiak o wielkim sercu i dużym temperamencie. Denar będzie idealnym towarzyszem wspólnego joggingu. Jego numer to 1314/06. Kontakt: 603 616 546 lub 071 / 362 56 74[/FONT]

[FONT=Times New Roman]ALBUŚ[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Duży 4-letni pies. Do schroniska trafił 2 lata temu pogryziony i wychudzony. W stosunku do ludzi bardzo przymilny i kontaktowy, zalizałby człowieka. Wobec innych psów niezbyt tolerancyjny. Jego numer 293/06. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt: 603 616 546 lub 071 / 362 56 74[/FONT]

[FONT=Times New Roman]MAKS[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ten psiak czeka już 3 lata w schronisku. Jest to przecudowny rodzinny pies, zgodny z innymi zwierzętami i łagodny. Jego numer 1707/05. Kontakt: 603 616 546 lub 071 / 362 56 74[/FONT]

[FONT=Times New Roman]CHRISTA[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tą śliczną 7-letnia suczkę na spacerach wciąż świat dziwi i zachwyca. Niestety pobyt w schronisku nie jest dla niej dobrym rozwiązaniem, gdyż wywołuje w niej lęki i może doprowadzić do depresji. Pomóż jej i daj jej ciepły domek. Jej numer to 806/08. Kontakt: 603 616 546 lub 071 / 362 56 74[/FONT]

[FONT=Times New Roman]DIDA[/FONT]
[FONT=Times New Roman]To 3-miesięczna suczka, która została porzucona przez handlarza i czeka na nowego właściciela. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Tel. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]0609 325 217 lub mail:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] info@sewo-life.com[/FONT]

Mam nadzieje, ze wydrukuja i przyniesie im to szczescie
Ja dzis jestem nie do zycia i smutno mi jakos...

Posted

[quote name='Fredzia:)']W tym momencie mała jedzie do domu:multi:Martama z pania jechały po jamnisia kacperka z mojego watk on znalazl domek i zabrały ta oto psinke tez juz troche sie nasiedziała biedaczka.

Dokładnie czarnulka właśnie jest na spacerku z nowa rodzinką, a pozniej bedzie sie tulila do wlasciceli w ciepłym domku:loveu::loveu:

Posted

[quote name='xmartix']a ten piesek tez jest młody i jest w schronie:

co wiemy o tym psiaku?

A ON JUŻ NIE ZOSTAŁ ADOPTOWANY, DZISIAJ IDENTYCZNEGO WIDZIAŁAM NA SPACERZE z panem, w okolicy ulicy hallera.

W niedziele jak byłam to też był, jacyś państwo czekali z nim chyba do weta w schronie, ale na 100% pewna nie jestem.

Posted

super wieści że ta czarnulka ma domek :multi:
i super jakby ten beżowy tez miał :multi:
a z tym naszym mikruskiem, to nie wiem kto i jak ma przekonać w schronie żeby go wykastrować

Posted

ja chyba byłam w schronie na pocz. października jak przyjechał ten szczeniak.....i przyjechał jeszcze z trójka rodzeństwa...(wyrzucone z bagażnika na parkingu...ludzie opowiadali, że wszyscy myśleli, że facet tylko na spacer je wypuszcza, a on wsiadł i odjechał.....a ludzie zaczęli łapać maluchy....)
więc nie dziwota, że wszędzie widać takie sama pieski.....

Posted

no ale jeszcze tej masie chętnych go nie oddali, więc jest szansa na to, że albo staranniej dobiorą opiekuna, albo, że czekają z wydaniem, bo też myślą o kastracji... kto ma tam wtyki???

Posted

POTRZEBUJE PILNIE NUMERU DO IRYSKA zeby dogadac sprawe transportu bassetki jutro ja odbiera ze schroniska a w sobote Irysek zawozi ja do radomia musimy ustalic o której i co a nie wiem czy moje pw podochodzily.

Posted

zaraz bedzie drugi bazarek...nie wiem na kogo,moze ewentualny zysk z bazarku przekaze sie po trochu na potrzeby psiakow?
chyba napisze ,ze ogolnie na wroclawskie psiaki:roll:

tym razem wystawiam obrazy(wlasnorecznie malowany) bo u mnie juz miejsca na scianach nie ma:evil_lol: