Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koperek napisał(a):
Już Ci odpowiadam Gosieńko- z tego, co wiem to:

1. jest- pies z mętnym charakterkiem, niezależny; ani przymilny, ani agresywny- pojęcia nie mam, jak go reklamować; do pilnowania też średnio się nadaje, bo w ogóle nie szczeka:roll:

No jak to jak :) pies lubiący niezależność a mimo to kochający człowieka, nie jest agresywny i ani hałaśliwy, ale jego wielkość i wygląd wzbudza respekt

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']Slomka- ten wzbudzający respekt to chyba u właściciela :evil_lol:
jak kto woli :)
Moja Nora tez fluś a wszyscy jej sie obawiają ;) - co prawda leci na opini Reksa, ktory w ramach rozrywki biegal wzdluz ogrodzenia i obszczekwial wszelkie stworzenie...

Posted

Koperek napisał(a):
Już Ci odpowiadam Gosieńko- z tego, co wiem to:

1. jest- pies z mętnym charakterkiem, niezależny; ani przymilny, ani agresywny- pojęcia nie mam, jak go reklamować; do pilnowania też średnio się nadaje, bo w ogóle nie szczeka:roll:

No proste- "Trzyma dystans, dumny i niezależny pies. Na jego miłośc trzeba sobie będzie zasłużyć..." :diabloti:

Posted

a który boks to boks śmierci? 16-tka? bo ten peisek czarny jak owczarek belgijski z zacma na oku jest w innym boksie (on nie byl do uspienia?)

bylam dzis w schronie i jest taki szczeniak wlochaty jasny z ciemniejsza mordką, wyglada na rasowca, przydaloby sie go oglosic (jest prawie na przeciwko 16-tki w jakims boksie), czy ktos ma jak zrobic mu zdjecia?

Posted

Prosze o kolejne bo jak robie na jednym ogłoszenia to odrazu wszystkim.jak niektóre ogłoszenia sie powtarzaja:oops:to przepraszam ale za duzo czasu by mi zajelo przegladanie wszytskich watków.

Posted

xmartix napisał(a):
a który boks to boks śmierci? 16-tka? bo ten peisek czarny jak owczarek belgijski z zacma na oku jest w innym boksie ...

w 16tce są małe rozmiarowo "staruchy"

a jak sie trafia wiekszy staruszek to siedzi z duzymi psami...

sam boks jeszcze nie jest wyznacznikiem do uspienia...:cool1:

Posted

dzis do wroclawskiego schronu przywiózł pan suczke jamnisie dlugowlosa taka maleńka, starsza, porobilam zdjecia komórka (jutro wkleje z rana), jamniczka zostala porzucona pod magnolia na parkingu (ten pan mowil ze jego corka widziala to bo pracuje gdzies tam), wzieli ja na 3 tyg ale ze podobno podsiusiwala w domu i jets histeryczka to ja oddali do schronu

http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-wystraszona-jamnisia-w-schronie-wroclaw-123196/#post11106510

Posted

wiecie, wczoraj w schronie tyle przeżyć, że szok.
byłam obczaić po boksach dla panienek małych i wszytsko szczekało na mnie, ale ona....

nic!! zero szczekania, tylko usiadła i się patrzyła:placz:ale mnie urzekła! i ten jej uśmiech na pyszczku, jakby coś chciała powiedzieć

Posted

Witam
CZY KTORAS Z WOLONTARIUSZEK MOGLABY SPRAWDZIC JAK SIE TINKA (http://www.dogomania.pl/forum/f28/nikt-jej-nie-chce-ona-tak-bardzo-teskni-za-domem-prosze-o-ds-119883/) ZACHOWUJE DO DZIECI.
dOMEK CZEKA NA ODP. OD 1,5 TYGODNIA I JESZCZE CHWILE I DOMEK ZNIKNIE....
Mnie jest glupio bo wrzucilam ja na watek http://www.dogomania.pl/forum/f97/katowice-dom-dla-malej-suczki-122416/index2.html i domek sie zainteresowal a teraz nie jestem w stanie odpowiedziec na pytania. Poprosilam Kioku ale ona teraz jest w Niemczech wiec gdyby Koper, Ulv lub Agnieszka moglybyscie to sprawdzic. Fredzia i Xmartix jezeli Wy ze swojej strony moglybyscie tez to sprawdzic.