Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już się jakiś czas temu zastanawiałam, czy by nie zrobić kilku nowych wątków, np. takich jak:
- duże kudłatki
- małe kudłatki
- łagodne wrocławiaki
- stróżujące wrocławiaki
- nakolankowe
- nie piękne, ale o wspanialej psychice.

Tak sobie powymieniałam, co mi do głowy przyszło, ale wtedy może ktoś, kto czegoś konkretnego szuka to moze by zajrzał. A ja często cykam nowe foty to i bym zmieniała co tydzień na pierwszej stronie.

Problem mam tylko jedne- mój komp coraz bardziej strajkuje :-(

Goska mam PRZEŚWIETNEGO HUSKY'EGO! Podaj mi swój adres mailowy to Ci foty prześlę, bo za cholerę nie wiem, jak je przekabacić na fotosikowe...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
aaa mnie korcá inne wátki min : Psy ktore czekajá za dlugo....aby byly wszytskie co sa od 2 lat w gore w schronie

No to też jest pomysł! Co prawda psów takich trochę jest, ale też nie za dużo, żeby pierwszy post stał się nieczytelny ;)

Pomyślę, zgram do kupy i jutro se siondnę:lol:

Posted

Razem ze Ślepkiem siedza dwie strasznie fajne sunie- szczupła owczarkopodobna i taka czarna, mocnej budowy z podwójnymi wilczymi pazurami... czy one sa juz gdzieś opisane, bo nie chce dublować? :oops:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Razem ze Ślepkiem siedza dwie strasznie fajne sunie- szczupła owczarkopodobna i taka czarna, mocnej budowy z podwójnymi wilczymi pazurami... czy one sa juz gdzieś opisane, bo nie chce dublować? :oops:

Ja nic nie robiłam, bo ich jeszcze nie widziałam. Kikou chyba też nie. Zapytaj jeszcze Negri dla wypełnienia!;)

Posted

a ja dzis walczylam by zalozyc wątek o ktorym mysłałam..i....jak juz konczylam, to nie wiem co przyciesnęlam i wszytsko mi się zresetowalo :angryy:, jak mi przejdzie złość to moze jeszcze raz się za to weznę

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Dzisiaj o nie pytałam- nikt nic nie wie :roll:

Posted

Dobra od jutra powinno sie dac wklejać fotki, w pt jestem w schronie, to je ładnie obfocę i opiszę- ujęły mnie fantastycznym powitaniem, wesołością i cierpliwością tej czarnej do tej owczarkowatej... ;)

Posted

To może na zachętę dla cioteczek celem dalszego ogłaszania wrocławiaków:

Dropsik- młodziutki, duży, zwariowany i kochany psiak, któremu zrobilam furę zdjęć, żeby założyć wątek, a tu siup! nowy domek się znalazł :)