Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja je Wszytskie kocham.
Coz jesli choc pojedynczym psiakom uda się dzięki ogloszeniu trafic do domu - TO PRZYNAM SIĘ, ZE OGLOSZENIA ROBIĘ Z CZYSTEGO EGOIZMU, BOWIEM JESTEM WTEDY MEGA SUPER SZCZĘSLIWA :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kopereczku drogi czy dzwonil ktos do Ciebie w sprawie suni huskym ma swojego obserwatora na allegro. Wiem , ze to nic nie znaczy, ale z ciekawosci sié pytam. POza tym chciala się upewnc, czy z tych aukcji zbiorowcych rasowych i maluchow wszytskie pieski siedzą w schronie?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Kopereczku drogi czy dzwonil ktos do Ciebie w sprawie suni huskym ma swojego obserwatora na allegro. Wiem , ze to nic nie znaczy, ale z ciekawosci sié pytam. POza tym chciala się upewnc, czy z tych aukcji zbiorowcych rasowych i maluchow wszytskie pieski siedzą w schronie?

Muszę wszystkie przejrzeć, ale raczej tak- okropnie maly ruch w schronie- nawet moja tymczasowa szczeniaczka siedzi u mnie już tydzień- nikt nie chce dzieciaka!:placz:

A jeśli chodzi o tego owczarka z nużycą to foty się zaladowały, ale fotosik nie działał, poza tym czasu na wklejanie brak- wezmę się do tego - obiecuję!

Posted

O sunię husky dzwonił pan, ale ja z premedytacją nie poleciłam jej, niestety :shake: Miala trafić do bloku, poza tym nie jest psią przytulanką, a takiego miłego miała Jego córka- NADAJE SIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA MIŁOŚNIKÓW RASY, a i to dla doświadczonych. Poza tym jest problemowa, a rodzina niedoświadczona- nie chcialam, żeby ją oddali po tygodniu, a tak podejrzewam by się stalo- do bloku się nie nadaje zupełnie!

Posted

doddy napisał(a):
Jak macie mozliwość zróbcie zdjęcia 3 bullowatych ze schroniska i dowiedzcie się o nich jak najwięcej. Poproszę.

Następna chce mnie wykończyć:cool1: Nie dośc Ci, że mam grzebać w archiwum!??

...dobra zrobię, ale ostatni raz!:-D

Posted

GoskaGoska napisał(a):
cd obserwatorow z allegro:
http://allegro.pl/item390873465_mix_labradora_amstaff_3lata_schronisko_wroclaw.html

czy to cudo wogole jest ? w kazdy razie ma obserwatora : http://allegro.pl/item394365404_niebieskooka_slicznotka_jeszcze_psie_dziecko.html

seterowata o ktorej wczoraj pisalam, ma jeszcze innego obserwatora.

Obydwie suczki raczej jeszcze są w schronisku- chyba, że teraz na weekend je ktoś adoptował, ale wątpię, bo ruch w schronie zerowy:shake:

Posted

doddy napisał(a):
Dzis dostałam zdjęcia Dzero.
Potrzebne mi zdjęcia Pongo i ewentualnie jakiś innych bullowatych jeśli som Koperku. :loveu:
Miłego grzebania.

A foty suczki z kojca?? Taka śliczna niunia!

Posted

Hej, mam do was pytanko ;)) czy ktoś może widział jakieś szczeniaki we wrocławskim schronisku? mam zamiar sie tam wybrać w najbliżsyzm czasie :diabloti:

Posted

faza14 napisał(a):
Hej, mam do was pytanko ;)) czy ktoś może widział jakieś szczeniaki we wrocławskim schronisku? mam zamiar sie tam wybrać w najbliżsyzm czasie :diabloti:

Praktycznie ciągle są jakieś dzieciaki w schronie, ale ostatnio stał się cud i nie było żadnego.

Najlepiej zadzwoń i zapytaj przed wyjazdem.

Nawet ja mam jednego w domu, ale ten musi iść na specjalnych warunkach :diabloti:

Posted

faza14 napisał(a):

A w jakim wieku Cię interesują pieski . bo schronisku to sunia jest sliczna:
http://allegro.pl/item394365404_niebieskooka_slicznotka_jeszcze_psie_dziecko.html
a tu masz link z aukcji gdzie są młodziutkie pieski :
http://allegro.pl/item391363171_mlodziutkie_juniorki_w_schronisku_czekaja_na_dom.html
a tu masz link do psow z wroclawskiego schroniska ale zaznaczam, ze to nie wszytskie psy i zupelne maluszki nie są uwzględnione :

http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/glowna.htm - więk

Posted

Dziękuję za odpowiedzi ;) interesują mnie jak najmłodsze psiurki, koło 3-6 miesięcy... i żeby nie wyrosły na potworzyska :diabloti: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, czy piesek dla mnie znajdzie się? dziś zakupiłam smyczkę i obrożę, wybiorę się w końcu do tego schroniska, chyba że znajdę (lub znajdziecie:cool3:) jakieś bidy na dogo ;>

Posted

faza14 napisał(a):
Dziękuję za odpowiedzi ;) interesują mnie jak najmłodsze psiurki, koło 3-6 miesięcy... i żeby nie wyrosły na potworzyska :diabloti: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, czy piesek dla mnie znajdzie się? dziś zakupiłam smyczkę i obrożę, wybiorę się w końcu do tego schroniska, chyba że znajdę (lub znajdziecie:cool3:) jakieś bidy na dogo ;>

Jak się jutro pofatygujesz do schronu to mogę Ci co nieco podpowiedzieć :cool3: