Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksiu21 napisał(a):
Koreniu, ja nadal niedostalam tych adresowek. Probowalam wyslac pw do Amensalizm, ale ma pelna skrzynke.

Jak tylko doszły adresówki to Amensalizm przyjechała do mnie i zabrała - i swoje, i Twoje. Teraz mnie nie ma w domu, jestem na wyjeździe i nie mam gg, ale jak wrócę to napiszę do niej na gg.

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Garamond]PILNIE potrzeba wolontariusza, osoby, która będzie miała czas posiedzieć z psem w domu (swoim lub córki właścicielki psa- Śródmieście, okolice Sienkiewicza) od pn do pt w godzinach od 8 do 16 przez 2 tygodnie!! Pani mówiła że odpłatnie (oczywiście nie za jakąś mega wielką sumę). Chodzi o sunię (mix teriera) z lękiem separacyjnym, 12 kg, 10 lat, zgadza się z kotami i psami, z sukami średnio. i nie chodzi o czyjeś wakacje, a to, że właścicielka psa trafiła do szpitala.

jeżeli ktokolwiek może pomóc proszę dzwonić do mnie: 726714598
[/FONT]

Posted

diuna_wro napisał(a):
Bylam dzisiaj z moim psem pod nowym schronem, a Pan ochroniarz do mnie: nie, nie, pieski to dopiero od 6 września można przyprowadzać!

no właśnie.... co za podejście, a co z psami przed 6 września?
jak zadzwoniłam na tel kierowców wczoraj to z pyskiem do mnie wyskoczyli.. a kłamali jak z nut

Posted

A my wczoraj odwieźliśmy tego czarnego spod bloku do starego schroniska i ja prawie całą noc nie spałam,bo myślałam o nim. A niestety nie mogę go wziąć do siebie. Ciekawe, czy on sobie jakoś tam poradzi....
Jak trzeba będzie umieścić go w hotelu, to oczywiście się dołożę i postaram sie, by reszta "ekipa" też coś dała:)

Posted

witam
kontaktowała sie ze3 mna Pani z legnicy która chce adoptowac pieska. wiecej info podam na pw podaje tez maila do mnie marta_tamm@wp.pl i tel 668432511 Pani mówiła ze do 150km po pieska podjechac moze, ja jestem z zachodniopomorskiego szukam domow dla pieskow z wlkp. schroniska w jędrzejewie wiec to daleko dlatego napisałam na tym wątku