Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny kojarzycie może suczkę Suri rasy Alaskan Malamute adoptowaną przez Panią z Katowic? Dzwoniła do mnie właśnie ta Pani zainteresowana adopcją mojej DONki. Jeśli tak, to poproszę o namiary na osobę zajmującą się jej adopcją. Z góry dziękuje

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, wczoraj skończyłam bazarek dla psiej rodzinki z Pszczyny. Chętnie więc założę następny dla jakiegoś potrzebującego psiaka. Macie takiego? ;)

Posted

Czy w Schronie nadal potrzebni są wolontariusze do wyprowadzania psów?Mogłabym przyjeżdżać w piątki po południu gdzieś od 14.00.A czy schron nadal jest na Skarbowców?Na jakiej ulicy jest ten nowy schron bo nie pamiętam:oops:

Posted

xmartix napisał(a):
tak, jakos tak

z tego co ja pamietam, do końca sierpnia ma być już wszystko przeniesione, ale czynny może bedzie już wcześniej:)

Posted

Kochani

wczoraj rozmawialam z pania z okolic Wroclawia, ktora odpowiedziala na moj post o szukaniu domu dla pieknego psa znalezionego przez nas dwa tygodnie temu. Ale chciala psa ktory by byl na lancuchu przy gospodarstwie. Dla psiaka ktoremu szukamy domu to nie jest opcja, to jest pies do towarzystwa, wybitny charakter, duza inteligencja, ale moze ktorys z waszych pieskow samotnych wolalby taka opcje niz schornisko? Ludzie w tym gospodarstwie dbaja o psy, jest jedzenie i dbalosc o zwierze- mialby miesiwa pod dostatkiem i dobra ciepla bude. Gospodarwsto jest przy drodze, wiec wlasciciele chca psiaka na lancuch...

to w Swietej Katarzynie.

Pozdrawiam cieplo, Martyna Bizdra

Posted

nicky71 napisał(a):
Dziewczyny kojarzycie może suczkę Suri rasy Alaskan Malamute adoptowaną przez Panią z Katowic? Dzwoniła do mnie właśnie ta Pani zainteresowana adopcją mojej DONki. Jeśli tak, to poproszę o namiary na osobę zajmującą się jej adopcją. Z góry dziękuje

eeee chyba Ci nie chodzi o Marte?

ona jest z Chorzowa i jest nowa włascicielka Suri. nie bardzo kaman o co chodzi :P

Posted

[quote name='Martyna Bizdra']Kochani

wczoraj rozmawialam z pania z okolic Wroclawia, ktora odpowiedziala na moj post o szukaniu domu dla pieknego psa znalezionego przez nas dwa tygodnie temu. Ale chciala psa ktory by byl na lancuchu przy gospodarstwie. Dla psiaka ktoremu szukamy domu to nie jest opcja, to jest pies do towarzystwa, wybitny charakter, duza inteligencja, ale moze ktorys z waszych pieskow samotnych wolalby taka opcje niz schornisko? Ludzie w tym gospodarstwie dbaja o psy, jest jedzenie i dbalosc o zwierze- mialby miesiwa pod dostatkiem i dobra ciepla bude. Gospodarwsto jest przy drodze, wiec wlasciciele chca psiaka na lancuch...

to w Swietej Katarzynie.

Pozdrawiam cieplo, Martyna Bizdra
U nas mnie wydaje się psów na łańcuch. Jak Państwo zrobią kojec dla psa mogą się zacząć starać o psa.

Posted

Witam serdecznie!
Kochani bardzo potrzebuje pomocy w wizytach przedadopcyjnych. mamy kilkanascie szczeniakow mix dobkow do oddania i dwie chetne osoby , z ul.Jabłecznej i ul. Strachowskiego 13 OŁTASZYN.
Blagam,czy ktos zgodzilby sie przeprowadzic wizyte??

Posted

Bardzo potrzebny tranport dla Lenki, która ma zaburzenia równowagi i umówioną diagnozę u neurologa, dr Wrzoska we Wrocławiu na 15.06 po godzinie 15

Być może Lenka zostanie we Wrocławiu na bezpłatnym DT, jeśli dogada się z psimi rezydentami.

Sunia przebywa w schronisku As w Jamrozowiźnie, 25 km od Częstochowy

Potrzebny więc transport

Jamrozowizna k/Częstochowy - Wrocław na 15.06

Jeśłi sunia się nie dogada z psiakami i nie będzie mogła zostać, musiałaby zostać odwieziona do Jamrozowizny, do schroniska.

Bardzo prosimy o pomoc!!!

Posted

[quote name='xmartix']ja nie mam jak...

zajrzyjcie na wątek 6 letniej staficzki do pilnej adopcji! Miała dziś trafić do schronu ale dostała jeszcze trochę czasu...
http://www.dogomania.pl/threads/184696-szukam-domu-dla-suni-staffika

Co z tym linkami? Znowu wychodzi mi "nieznaleziona strona"... wrrrrrrr!

Muszę przeprosić Was dziewczyny, te które chciały jutro pomóc mi w schronie wyprowadzić dzieciaczki na spacery- ja być nie mogę- pracuję :(

Jeżeli któraś ma czas TYLKO jutro to nie widzę problemu- zadzwonię do schronu, uprzedzę co i jak i smycz w łapkę i po psa :)

Dajcie znać najlepiej do mnie na gg, czy dzwonić, czy nie zawracać sobie głowy? ;)

Posted

[quote name='Koperek']Co z tym linkami? Znowu wychodzi mi "nieznaleziona strona"... wrrrrrrr!

http://www.dogomania.pl/threads/184696

jeśli w oknie przeglądarki po kliknięciu na link wyświetla ci się błaąd zwróć uwagę jaki jest adres - przeważnie pojawia się taki: http://www.dogomania.184696-szukam-domu-dla-suni-staffika/ - jak widać to nie jest poprawny adres dlatwgo wyświetla się błąd. we wszystkich wątkach na dogo link powinien wyglądać tak: http://www.dogomania.pl/threads/184696 - numerek w zależności od wątku.

jak naprawić taki popsuty link? po prostu po kropce po dogomanii dopisać "pl/threads/" i już będzie działać.

a żeby zawsze linki działały poprawnie najlepiej kopiować je z okna przeglądarki gdy ma się otwarty wątek.