Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Współczuję... ja choć bardzo bym chciała tam pomóc to mogę tylko śledzić z daleka co się dzieje... , przekaż mu że będą bezpłatne szczepienia na tężec dla wszystkich którzy mieli kontakt z wodą.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Malwi']Współczuję... ja choć bardzo bym chciała tam pomóc to mogę tylko śledzić z daleka co się dzieje... , przekaż mu że będą bezpłatne szczepienia na tężec dla wszystkich którzy mieli kontakt z wodą.[/QUOTE]

Czytałam właśnie o tym, na pewno pójdzie bo nieciekawie to wygląda...

Posted

tak wiem wiem ;) sama tego linka wrzucałam ;)

czyli plotką było to że nie przeciekają .... albo z tego wszystkiego coś mi się ulice pomieszały ...

Koreniu , zapomniałam dopisać - przekaż kuzynowi żeby Wapno (Calcium C) pił - najlepszy odczulacz ;)

Posted

xmartix napisał(a):
a zdjęcie jakies? duzy? maly? :)

a wstawilam zdjecie ..nie widac? ja widze ,zaraz wstawie jeszcze raz. ONek ,ma czas do soboty ,bo kolezanka wyjezdza i nie bedzie miala co z nim zrobic.

Posted

[quote name='Delph']Przepraszam, że się wtrącam, ale tutaj nowy użytkownik z Wrocławia szuka pilnie pomocy, znalazł dwa jeszcze ślepe kilkudniowe szczeniaki, może możecie jakoś pomóc? Ja jestem za daleko :shake: http://www.dogomania.pl/threads/186616-Pomocy-!!!-szukam-psiej-mamki-dla-dw%C3%B3ch-kilkudniowych-szczeniak%C3%B3w-we-Wroc%C5%82awiu?p=14779645#post14779645

Jak ten człowiek da sobie radę z takimi mikro szczylkami:(:(
Ciotki z wrocka, zajrzyjcie i rady dajecie. Help:(

Posted

dziewczyny alarm!! znalazłam właśnie psa boksera raczej młody, ogon nie przycięty , uszy klapnięte - kurde nie chce go dawać do schroniska, ale moj TZ wyjezdza jutro a ja z dwom duzymi nie mogę zostać w obecnej sytuacji, znalazłam go 15 min trochę się namęczyliśmy , zeby go na smycz złapać, a lecieł na oślep przez ulice , do auto nie wsiadł za cholera na noga trzeba było z nim iść, sytuacja jest trochę patowa proszę o DT dla niego on do moje suki ok. Typowy bokser

Posted

piękny
zgubił się komus

GoskaGoska zgłoś do schronu, moze ktoś szuka, i do fundacji może ktoś szukać bedzie albo maja jakiś dt
a jak się nie znajdzie to w schronie wlasciciel tez go odnajdzie...
cholerka. jakby tak miec dom z gumy...

Posted

Dziewczyny schronisko pęka w szwach, u średnich i dużych samców jest ścisk ponad miare, pogryzienia.
Zero adopcji, od paru tygodni są niemal wyłącznie przyjęcia. Potrzebna pomoc!!!

Posted

Dziewczyny czy któraś z Was jest w stanie znaleźć wątek Iwy dotyczący stareńkiej Figi (ja próbowałam ale niestety nie dałam rady), jej Pani jest w stanie krytycznym,
więc dla maleńkiej pozostaje tylko schronisko, w którym nie ma najmniejszych szans....
potrzebne dt, ds
potrzebne ogłoszenia na wczoraj :( :(