czerda Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 soory-może macie do adopcjii szczeniaczka , od wczoraj pan z Wrocłąwia poszukuje -w typie głądkowłosego terierowatego Quote
GoskaGoska Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ULV ma w typie collie krótkowłosego, a w schronie są jakieś szczeniaki i to z różnych miotów Quote
Koperek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='iwa77']Ja też pisałabym się na metalową[/QUOTE] I ja!!!!!!!!!!!!! :) Quote
amensalizm Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Mamy 10% rabat, może będzie większy. Ogólnie 5,5 aluminiowe, 6,5 z mosiądzu. A wyglądają tak: Gwiazdka z mosiądzu Kostka z aluminium Kółko z aluminium Aluminiowe kostki sa w czterech kolorach: Więc kto chętny? - Kikou 10-15 ;) - Gosia-1 - Koperek 1 (?) - Iwa77 1 - ja x 2 (albo 3...) - Hitoshi (na wątku spacery) x 2 - korenia miała 7 osób chętnych. - bros x 1 - Reksiu21 x 4 To daje razem w najmniejszej ilości- 26. Utarguje darmową przesyłkę ;) :evil_lol: Quote
Korenia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [SIZE="6"]Osoby, które chcą zawieszkę proszone są o pisanie mi na maila reniako@o2.pl tekstu, który ma byc na zawieszce :) i jaką chce opcję - tzn. czy kółeczko, czy gwiazdeczka, czy kosteczka :) Amensalizm napisz facetowi, że będę zamawiać z konta Eveliina_Suomi :) Quote
Koperek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja poproszę kostkę z aluminiu- będą raczej dwie od razu, dla jakiegoś tymczasa z telefonem hehe ;), ponieważ nie rdzewieje, nie śniedzieje, a moje po rowach łażą, kąpią się wszędzie, po błocie, deszczu, śniegu i w ferworze szkolenia, więc MUSZĄ BYĆ wytrzymałe!!! :) Korenia- zapodaj się proszę na gg, bo na dogo do końca roku nic Ci nie napiszę :D 13140537 Quote
GoskaGoska Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 ja się chwilę zastanowię jaką chcę dokładnie i dam znać :) Quote
Bączek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Czy do Krakowa też mogę zamówić. Wzięłabym trzy gwiazdki mosiężne. Jedną powiesze sobie na szyji taka ładna. Quote
Korenia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Bączek']Czy do Krakowa też mogę zamówić. Wzięłabym trzy gwiazdki mosiężne. Jedną powiesze sobie na szyji taka ładna.[/QUOTE] Do Krakowa będziesz musiała opłacic sobie przesyłkę ;) W razie czego ja mogę wysłac. Możesz też bezpośrednio u Pana na aukcji zamówic :) Reksiu - dojszło :) Quote
Bączek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jaki jest adres tej aukcji bo nie moge znaleźć. Quote
Korenia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 http://www.allegro.pl/item973735270_metalowy_identyfikator_dla_psa_z_grawerem_kosc.html Quote
Bączek Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Na tej stronie są tylko aluminiowe kostki. A ja szukam gwiazdki. Są na allegro gwiazdki po 6.90 za szt ale nie takie same. Przede wszystkim mają inną zawieszkę. Najpierw jest małe kółeczko a potem dopiero duże. To małe urwie sie przy pierwszej okazji. Już znalazłam http://www.allegro.pl/item978789825_metalowy_identyfikator_dla_zwierzaka_gwiazdka.html i kupiłam Quote
kikou Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 watek Elli: http://www.dogomania.pl/threads/183087-kiedyA-miaA-am-dom-teraz-mam-tylko-raka Quote
demi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Korenia'][SIZE="6"]Osoby, które chcą zawieszkę proszone są o pisanie mi na maila reniako@o2.pl tekstu, który ma byc na zawieszce :) i jaką chce opcję - tzn. czy kółeczko, czy gwiazdeczka, czy kosteczka :) Amensalizm napisz facetowi, że będę zamawiać z konta Eveliina_Suomi :) mam nadzieję, ze aktualne:) bo zamówiłam 11 sztuk :D Quote
demi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 CZERDA, dzieki za fajny domek dla krótkowłosego ciapka:D poszedł ode mnie szczeniak od Szczotki:D Quote
Korenia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='demi']mam nadzieję, ze aktualne:) bo zamówiłam 11 sztuk :D[/QUOTE] Tak aktualne :) Na razie zbieram zamówionko ;) Quote
czerda Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 fajnie że szczeniaczek znalazł dom dzisiaj znów facet poszukuje szczeniaczka !ratujcie!!! już od kilku godz. przeglądam wątki w poszukiwaniu szczeniaka A Quote
Anemon Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 tu jest pelno szczeniaczkow! http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-OGLOSZENIA-POTRZEBNE Quote
Korenia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dotyczy zamówienia! Utargowałam kosteczki po 4,88 zł, gwiazdeczki po 6,10 zł :) Przesyłka wynosi 0,74 zł na głowę :) (ludzką:evil_lol:) Każdemu wysłałam maila/pw z wiadomością ile ma zapłacic :) Proszę o szybki wpłaty, to szybko zamówie :) Osoby, które zamówiły: Amensalizm - 2 sztuki (gwiazdki) Reksiu21 - 4 sztuki (gwiazdki) Koperek - 3 sztuki (kostki) Kikou - 15 sztuk (kostki) Ulvhedinn - 7 sztuk (gwiazdka, kółko i 5 kostek) Iwa77 - 1 sztuka (gwiazdka) Bros - 1 sztuka Demi - 11 sztuk(kostki) Agnieszkal 2- 5 sztuk (kostki) +ja :) Sprawdzcie czy wszystko ok :) Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ja w sumie poproszę 2 kostki- juz wysyłam pv Quote
amensalizm Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Napisałam na wetach, ale tu chyba więcej osób wchodzi. Gdzie mi zrobią tanio morfologie? Nie ma to być dobry wet. Ma się umieć wkuć w żyłę i wysłać próbkę do badań. Bo panie z ludzkich laboratoriów jakoś zawsze wiedzą, że to psie... skąd? nie wiem. Chce chamy wykastrować a bez sprawdzenia nerek i wątroby się nie podejmę. (szczyl wyje za suką od 3 godzin, nie chce ktos miłego pieska? :evil_lol: ) Przy tym jak ostatnio robiłam to mi wyjdzie 120 zł za komplet psów a to mi się nie uśmiecha. Quote
Reksiu21 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziewczyny, blagam, pomozcie. Probuje sie skontaktowac z Koperkiem, ale jej zlapac niemoge, a wejscie na internet mam ograniczone. Chce zabrac psa ze schronu z wroclawia w sobote, ale wczesniej go wykastrowac, i niemam jak tego sama zalatwic. Niebedzie zadna z was w schronie dzisiaj? Ja za ta kastracje zaplace, zeby go wzieli poza kolejke, ale niemam jak tego sama tu zalatwic, a we wrocku bede dopiero jutro wieczor, to znowu 2 dni przepadna. To jest piesek z numerem 33/10, 7letni, i chce go wziasc na DS. Prosze was, dowiedzcie sie czy on tam wogole jeszcze jest. Ja bede w schronie w czwartek, ale moze da sie go do kastracji wczesniej wcisnac. Gosiu, a ty jestes teraz we Wroclawiu? Moze mi ktos z was pomoc? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 http://www.tvk-gaj.pl/~schronisko-wroclaw/images/photoalbum/album_285/tk2.jpg - dla ulatwienia dziewczynom Quote
Recommended Posts