Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy 10% rabat, może będzie większy.

Ogólnie 5,5 aluminiowe, 6,5 z mosiądzu.

A wyglądają tak:

Gwiazdka z mosiądzu

Kostka z aluminium

Kółko z aluminium

Aluminiowe kostki sa w czterech kolorach:

Więc kto chętny?
- Kikou 10-15 ;)
- Gosia-1
- Koperek 1 (?)
- Iwa77 1
- ja x 2 (albo 3...)
- Hitoshi (na wątku spacery) x 2
- korenia miała 7 osób chętnych.
- bros x 1
- Reksiu21 x 4

To daje razem w najmniejszej ilości- 26.
Utarguje darmową przesyłkę ;)
:evil_lol:

Posted

[SIZE="6"]Osoby, które chcą zawieszkę proszone są o pisanie mi na maila reniako@o2.pl tekstu, który ma byc na zawieszce :) i jaką chce opcję - tzn. czy kółeczko, czy gwiazdeczka, czy kosteczka :)

Amensalizm napisz facetowi, że będę zamawiać z konta Eveliina_Suomi :)

Posted

Ja poproszę kostkę z aluminiu- będą raczej dwie od razu, dla jakiegoś tymczasa z telefonem hehe ;), ponieważ nie rdzewieje, nie śniedzieje, a moje po rowach łażą, kąpią się wszędzie, po błocie, deszczu, śniegu i w ferworze szkolenia, więc MUSZĄ BYĆ wytrzymałe!!! :)

Korenia- zapodaj się proszę na gg, bo na dogo do końca roku nic Ci nie napiszę :D 13140537

Posted

[quote name='Bączek']Czy do Krakowa też mogę zamówić. Wzięłabym trzy gwiazdki mosiężne. Jedną powiesze sobie na szyji taka ładna.[/QUOTE]

Do Krakowa będziesz musiała opłacic sobie przesyłkę ;) W razie czego ja mogę wysłac. Możesz też bezpośrednio u Pana na aukcji zamówic :)

Reksiu - dojszło :)

Posted

[quote name='Korenia'][SIZE="6"]Osoby, które chcą zawieszkę proszone są o pisanie mi na maila reniako@o2.pl tekstu, który ma byc na zawieszce :) i jaką chce opcję - tzn. czy kółeczko, czy gwiazdeczka, czy kosteczka :)

Amensalizm napisz facetowi, że będę zamawiać z konta Eveliina_Suomi :)

mam nadzieję, ze aktualne:) bo zamówiłam 11 sztuk :D

Posted

fajnie że szczeniaczek znalazł dom dzisiaj znów facet poszukuje szczeniaczka !ratujcie!!!
już od kilku godz. przeglądam wątki w poszukiwaniu szczeniaka A

Posted

Dotyczy zamówienia!

Utargowałam kosteczki po 4,88 zł, gwiazdeczki po 6,10 zł :)
Przesyłka wynosi 0,74 zł na głowę :) (ludzką:evil_lol:)

Każdemu wysłałam maila/pw z wiadomością ile ma zapłacic :) Proszę o szybki wpłaty, to szybko zamówie :)

Osoby, które zamówiły:
Amensalizm - 2 sztuki (gwiazdki)
Reksiu21 - 4 sztuki (gwiazdki)
Koperek - 3 sztuki (kostki)
Kikou - 15 sztuk (kostki)
Ulvhedinn - 7 sztuk (gwiazdka, kółko i 5 kostek)
Iwa77 - 1 sztuka (gwiazdka)
Bros - 1 sztuka
Demi - 11 sztuk(kostki)
Agnieszkal 2- 5 sztuk (kostki)
+ja :)

Sprawdzcie czy wszystko ok :)

Posted

Napisałam na wetach, ale tu chyba więcej osób wchodzi.

Gdzie mi zrobią tanio morfologie? Nie ma to być dobry wet. Ma się umieć wkuć w żyłę i wysłać próbkę do badań. Bo panie z ludzkich laboratoriów jakoś zawsze wiedzą, że to psie... skąd? nie wiem. Chce chamy wykastrować a bez sprawdzenia nerek i wątroby się nie podejmę. (szczyl wyje za suką od 3 godzin, nie chce ktos miłego pieska? :evil_lol: )

Przy tym jak ostatnio robiłam to mi wyjdzie 120 zł za komplet psów a to mi się nie uśmiecha.

Posted

Dziewczyny, blagam, pomozcie. Probuje sie skontaktowac z Koperkiem, ale jej zlapac niemoge, a wejscie na internet mam ograniczone. Chce zabrac psa ze schronu z wroclawia w sobote, ale wczesniej go wykastrowac, i niemam jak tego sama zalatwic. Niebedzie zadna z was w schronie dzisiaj? Ja za ta kastracje zaplace, zeby go wzieli poza kolejke, ale niemam jak tego sama tu zalatwic, a we wrocku bede dopiero jutro wieczor, to znowu 2 dni przepadna. To jest piesek z numerem 33/10, 7letni, i chce go wziasc na DS. Prosze was, dowiedzcie sie czy on tam wogole jeszcze jest. Ja bede w schronie w czwartek, ale moze da sie go do kastracji wczesniej wcisnac. Gosiu, a ty jestes teraz we Wroclawiu? Moze mi ktos z was pomoc?