Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

głosujemy od 16 listopada, głosy oddane teraz, bez ankiety są nieważne !!!!!!!!!!!!!!!! mozna sie wpisać a od 16 trzeba oddać właściwy głos w ankiecie !!!!!!!

Posted

bros cos ci się troszeczkę pomieszało , to co daje Korenia to głosowanie na dogo- na kogo ma glosować dogomania :evil_lol: i ta co wygra jest kandydyatem dogomanii i całe miau i dogo ma głosować po 16 na krakvecie. ALe własnie ustala się kto to ma byc narazie poprzez glosowanie

Posted

GoskaGoska napisał(a):
bros cos ci się troszeczkę pomieszało , to co daje Korenia to głosowanie na dogo- na kogo ma glosować dogomania :evil_lol: i ta co wygra jest kandydyatem dogomanii i całe miau i dogo ma głosować po 16 na krakvecie. ALe własnie ustala się kto to ma byc narazie poprzez glosowanie

oki :oops: nie wiedziałam ze takie są reguły - ja od razu wpisałam kandydature Magdy - nie wiedziałam ze jest to połączone z dogo - PRZEPRASZAM

Posted

Dziewczyny ,moja kolezanka robi bardzo ladne fotki ..obrabia je pozniej fajnie w fotoshopie.Myslicie ,ze takie ''profesjonalne'' fotki naszych Biduli moglyby sie przydac.Ja sobie tak mysle- interesujaca fotka (np na allegro=wieksza ogladalnosc=wieksza szansa na dom) Co Wy na to ?
Kolezanka bardzo chce jakos pomoc,pracuje caly tydzien ,ale weekendy ma wolne ,moglaby sie umowic z ktoras z Was w schronie na sesyjke.

Posted

Dziewczyny dzisiaj z interwencji przywieźli psiaka, który został strasznie pogryziony. Pies wygląda na zadbanego, może komuś uciekł. Może się ktoś po niego zgłosi, ale tak myślę może jakieś darmowe ogłoszenia mu zrobić, jak myślicie?? Taki był kochany w trakcie zabiegu bez znieczulenia. Znalazłam go w klatce w schronie w morzu krwi. Okazało się że rano miał zabieg, ale później wszystko to rozwalił. Dobrze że go wypatrzyłam. Od razu z Ulv wyciągnęłyśmy go na stół. W takim stanie lepiej jakby dochodził w domu do siebie. Ta duża rana jest nie do zszycia, jest taki kawał wyrwany, a z jajeczek została miazga.