Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yuki napisał(a):
Pytanie, czy ktoś się jutro wybiera do schronu i ma apart , bo zdjęcia psiakom potzrebne, a moje nie są najlepszej jakośći ??? chociaż godzinkę czasu ?

Ja się wybiram, tylko nie wiem, czy się czasowo zgramy, bo ja postaram się tam być około 9 lub 10...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WOW!
to znowu grupa wolontariuszek przejmie na chwilę schron :cool1:
dziewczyny jakbym się nie mogła dodzwonić do schronu albo zapomniała to sprawdźcie mi co z dogiem/cc, czy jest po zabiegu, jak się czuje itd.
dziękuję serdecznie:loveu:

Posted

Doddy jest jedna łagodna suka, podchodziłam do niej, od razu padła na ziemię. Wydała mi się bardzo uległa, zaraz zaczęła lizać mnie po rękach i przytulała się przez kraty. Pytałam o nią pielęgniarza i powiedział , że jest przyjazna w stosunku do innych psów i do ludzi również. Wkleję potem jej zdjęcie. Gruba jest okropnie :cool3:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']takiego meila dostalam:

witam,

W środę zaadoptowałam piękną sunię (mieszaniec teriera i owczarka niemieckiego) - Bronię (949/09) z boksu 12.
Chciałam poinformować, że dziewczynka ma się świetnie - zamieszkała w domku z dużym ogrodem w Łomnicy (małej wiosce koło Wałbrzycha) i widać, że możliwość pobiegania po podwórku bardzo ją cieszy. Oprócz tego uwielbia się bawić, pieścić (najbardziej lubi głaskanie po brzuszku) i zawierać nowe znajomości ze wszystkim co się rusza :)

pozdrawiamy i dziękujemy pielęgniarzom i wolontariuszom za świetną opiekę

(Bronia była bardzo zadbana)

Aneta

Byłam przy jej adopcji :loveu::loveu::loveu: Ludzie są naprawdę w porządku :loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
WOW!
to znowu grupa wolontariuszek przejmie na chwilę schron :cool1:
dziewczyny jakbym się nie mogła dodzwonić do schronu albo zapomniała to sprawdźcie mi co z dogiem/cc, czy jest po zabiegu, jak się czuje itd.
dziękuję serdecznie:loveu:
CC nie jest ciachnięty ale mają to w planach. Kasia chyba wie więcej?

Posted

jaanna019 napisał(a):
Dziewczyny potrzebuję kogoś do sprawdzenia domku w Oleśnicy. Pomożecie?
Pakuję ulv do bagażnika i możemy jechać :p A jeśli nie Magda, to może jakaś inna wrocławska cioteczka, mam samochód ;)

Posted

Wczoraj przechodząc przez boksy zobaczyłam... :crazyeye: ZWŁOKI!

Ale po pewnym czasie zwłoki wstały i podbiegły do krat :lol:

Śmiejcie się, ale to naprawdę dziwnie wyglądało :oops: :evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):
FiGa, jak masz więcej info o powyższej panience kremowej to załóż wątek. Mam dwie normalne fotki, a to młodziak jeszcze i może coś się ruszy w jej sprawie ;)
Interesowała się nią pewna rodzinka wtedy, nie wiem czy przypadkiem nie poszła do domku. Ale jeśli nie to jutro być może będę w schronie to dowiem się więcej na jej temat.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):

zaraz wleze na Twoj profil i wszystko przekopiuje

hehe No może tak zaraz WSZYSTKO to nie- tylko te wątki psów, co potrzebują domów! :evil_lol: ;)