Natussiaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zrobiłam kilka ogłoszeń psiakom z tej strony: schronisko1 Bezimienny... Wciąż czeka na swojego pana.. / Psy > Pozostałe - Wrocław Bez Ciebie mój świat to wielka udrenka..... / Psy > Pozostałe - Wrocław Suczka Collie szuka domu / Psy > Owczarki Szkockie - Wrocław Taki mały ze mnie łobuz a z tak dużym sercem! / Psy > Pozostałe - Wrocław Jestem Misiek,kocham dzieci! / Psy > Pozostałe - Wrocław Mała ale jaka odważna! / Psy > Pozostałe - Wrocław Śliczny Amorek szuka domu! / Psy > Sznaucery - Wrocław Szukasz stróża? Jestem! / Psy > Pozostałe - Wrocław Błagam Cię uratuj mnie! / Psy > Pozostałe - Wrocław Ps. Na dniach zrobię całej reszcie;) Quote
kikou Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 kawal wspanialych ogloszen Natussiaa :loveu::loveu:bardzo dziekujemy!!!!:loveu::loveu: Quote
koosiek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 koosiek napisał(a):Mam pytanie do osób bywających we wrocławskim schronisku. Ostatnio w jakiejś gazecie czytałam o suni (taka chyba jamnikowata, brązowa), wyrzuconej przez okno. O ile dobrze pamiętam, trafiła właśnie tutaj. W jakim jest stanie? Czy ma może wątek? Pytam, bo jak zobaczyłam zdjęcie i tytuł ("Suczka wyrzucona przez okno" czy jakoś tak), to po prostu takie oczy :crazyeye: i myśl " Matko, co z Sambą?!". Dopiero jak doczytałam, że to we Wrocławiu i przyjrzałam się zdjęciu, okazało się, że to nie moja była tymczasowiczka, tylko jakaś bida bardzo do niej podobna... Przez to podobieństwo zapadła mi na serce, bo Samba to było samo psie serducho :roll: Więc jeżeli ktoś by mógł mi coś o niej napisać, to byłabym bardzo wdzięczna. Ponowię pytanie, bardzo mi zależy, żeby wiedzieć, co z sunią... Quote
Koperek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 koosiek napisał(a):Ponowię pytanie, bardzo mi zależy, żeby wiedzieć, co z sunią... Nie wiem, co z sunią, bo małymi zajmuję się wyrywkowo/bardzo rzadko. Prawdopodobnie jeszcze jest w schronie i sobie czeka na domek. Możesz przedzwonić do schronu w każdej chwili (071)3625674 i zapytać ;) Quote
akira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 wiecie może czy mamy jakieś spaniele w schronisku? Quote
GoskaGoska Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jest cudna spanielka, ktora potrzebuje pomocy - nie widzi, ale to jest do operacji - w schronisku nie zrobią tej operacji juz by musia domek sie tym zając - zas sama sunia jest super Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jest jeszcze jedna 960/09 2 lata, suka, cocker spaniel. Suka jest agresywna w stosunku do innych psów, bardzo broni miski z jedzeniem. Wobec ludzi także potrafi wykazać się charakterem. Suka potrzebuje doświadczonego i stanowczego opiekuna. Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 znaleziono Bokserkę, szczeniak, jakbyście coś słyszały to tu jest jej wątek jest już w schronie niestety http://www.dogomania.pl/forum/f1155/znaleziona-mloda-bokserka-wroclaw-opolska-142723/#post12689409 Quote
GoskaGoska Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 NOWY WĄTEK KOLEJNEJ PSIEJ BIDKI : http://www.dogomania.pl/forum/f28/spanielka-cudna-skazana-na-ciemnosc-blaga-o-wzrok-bo-moze-widziec-potrzebny-dt-142916/ Quote
akira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 a ta niewidoma spanielka toleruje inne suki, psy i koty? i jak to by było z jej operacja? Quote
GoskaGoska Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ona siedzi w szczeniakarni więc dokładnie ci nie powiem, ale jesli jestes zainteresowana, to mozemy się umowić w schronisku i można zobaczyc, ale wydaje się grzeczną sunią. Nie chcę teraz kłamać gdzies notowałam, co to za operacja, ale chyba siatkówki :cool1:, ale niestety teraz nie napiszę dokładnie Quote
akira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Najpierw pogadam z rodzicami. Może zgodza sie ją wziąść chociaż na jakiś czas. A jeśli nie to spróbuje jej coś wykąbinować. Quote
yuki Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Akira byłam dzisiaj u tej suńki , jest bardzo pogodna psem , wydaję się być opanowana, mizianko bardzo lubi, jest naprawdę słodka :) jak mi się uda to wkleję jej fotki, chociaż nie są najlepszej jakości, ale zawsze coś, chyba , ze już są gdzieś jej zdjęcia? Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 proszę wszytskie romowy na temat spanielki tu prowadzic , bo po to jest jej wątek: Spanielka cudna skazana na ciemność -BŁAGA O WZROK BO MOZE WIDZIEC! POTRZEBNY DT!!! zdjęcia tez na jej wątek. Quote
yuki Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ok, nie doczytałam , że ma wątek , zaznaczę sobie. Quote
kikou Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 xmartix napisał(a):jest jeszcze jedna 960/09 2 lata, suka, cocker spaniel. Suka jest agresywna w stosunku do innych psów, bardzo broni miski z jedzeniem. Wobec ludzi także potrafi wykazać się charakterem. Suka potrzebuje doświadczonego i stanowczego opiekuna. obawiam sie ze o te nalezaloby sie zaczac martwic... z tym charakterem roznie moze sie to skonczyc..... Quote
Natussiaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nastepne ogloszenia Piękna Delajla o mądrych oczach szuka domu... / Psy > Owczarki Niemieckie - Wrocław Wilczasta suczka szuka domu.. / Psy > Pozostałe - Wrocław Roczna,Bernardynka szuka domu / Psy > Bernardyny - Wrocław Duży czarno-podpalany pies szuka domu.. / Psy > Pozostałe - Wrocław Duża suczka w typie Amstafa..Szuka domu.. / Psy > Pozostałe - Wrocław Duży rudy pies szuka domu / Psy > Pozostałe - Wrocław Miodowe oczy mam..tak wyjątkowe jak ja.. / Psy > Pozostałe - Wrocław Duży pies..w schronisku juz od 2007roku... / Psy > Pozostałe - Wrocław Hades,duzy pies szuka domu.. / Psy > Pozostałe - Wrocław Długowłosy owczarek niemiecki szuka domu / Psy > Owczarki Niemieckie - Wrocław Czarna jak węgiel,owczarkowata suczka / Psy > Owczarki Belgijskie - Wrocław Quote
iwa77 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Z powodu przeprowadzki nie będzie mnie przez parę dni na Dogo - gdyby była potrzeba kontaktu ze mną - mój numer telef.605 546 486 Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 sugerując się wypowiedzią kikou też założyłam jej wątek - znaczy drugiej spanielce - jesli ktos coś wie o niej proszę pisać na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wroclaw-2letnia-piekna-spanielka-potrzebuje-pilnie-ratunku-142998/ Quote
Koperek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Z tą "agresorką" coś pomyślę, ale to będzie dopiero pod koniec sierpnia... Quote
monika083 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dziewczyny co to za kudlacz z tylu za Hera? Rufi? i jeszcze jedno pytanie ,czy idzie ktoras do schronu w sobote rano?Bo my jestesmy z Yuki umowione ,ale my nie jestesmy wolontariuszkami. chcialabym tez przekazac wam szelki i obrozki ,mam dwie pary szelek s-m ,nowiutkie i kilka uzywanych ale niezniszczonych. czy psiaki w schronie dostaja sucha karme? mam jakies 5 kg. Quote
xmartix Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Monika, to daj Yuki te szelki, Yuki oferowała się z transportem czyli szeleczki zawsze się przydadzą, a karma? a jaką karmę masz? może jakiś bidak nasz Dogowy potrzebuje takiej Quote
monika083 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 xmartix napisał(a):Monika, to daj Yuki te szelki, Yuki oferowała się z transportem czyli szeleczki zawsze się przydadzą, a karma? a jaką karmę masz? może jakiś bidak nasz Dogowy potrzebuje takiej mam rozne rodzaje ,ale zadna specjalistyczna/weterynaryjna to nie jest. Quote
yuki Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dzień dobry dziewczyny:) Monika idzie z nami jeszcze Marta , a ją tam w schronie kojarzą :) A co z tymi szeleczkami itd , xmatrix, przechowujemy je do jakiś transportów czy do schronu? Już doczytałam :) Quote
xmartix Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 lepiej dla nas :cool3: zawsze jakiegoś psa się gdzieś zawozi \czy wyciąga i nie ma sprzętu Quote
Recommended Posts