Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
Mam pytanie do osób bywających we wrocławskim schronisku. Ostatnio w jakiejś gazecie czytałam o suni (taka chyba jamnikowata, brązowa), wyrzuconej przez okno. O ile dobrze pamiętam, trafiła właśnie tutaj. W jakim jest stanie? Czy ma może wątek?
Pytam, bo jak zobaczyłam zdjęcie i tytuł ("Suczka wyrzucona przez okno" czy jakoś tak), to po prostu takie oczy :crazyeye: i myśl " Matko, co z Sambą?!". Dopiero jak doczytałam, że to we Wrocławiu i przyjrzałam się zdjęciu, okazało się, że to nie moja była tymczasowiczka, tylko jakaś bida bardzo do niej podobna... Przez to podobieństwo zapadła mi na serce, bo Samba to było samo psie serducho :roll: Więc jeżeli ktoś by mógł mi coś o niej napisać, to byłabym bardzo wdzięczna.

Ponowię pytanie, bardzo mi zależy, żeby wiedzieć, co z sunią...

Posted

koosiek napisał(a):
Ponowię pytanie, bardzo mi zależy, żeby wiedzieć, co z sunią...

Nie wiem, co z sunią, bo małymi zajmuję się wyrywkowo/bardzo rzadko. Prawdopodobnie jeszcze jest w schronie i sobie czeka na domek. Możesz przedzwonić do schronu w każdej chwili (071)3625674 i zapytać ;)

Posted

jest jeszcze jedna

960/09

2 lata, suka, cocker spaniel. Suka jest agresywna w stosunku do innych psów, bardzo broni miski z jedzeniem. Wobec ludzi także potrafi wykazać się charakterem. Suka potrzebuje doświadczonego i stanowczego opiekuna.

Posted

ona siedzi w szczeniakarni więc dokładnie ci nie powiem, ale jesli jestes zainteresowana, to mozemy się umowić w schronisku i można zobaczyc, ale wydaje się grzeczną sunią.
Nie chcę teraz kłamać gdzies notowałam, co to za operacja, ale chyba siatkówki :cool1:, ale niestety teraz nie napiszę dokładnie

Posted

Akira byłam dzisiaj u tej suńki , jest bardzo pogodna psem , wydaję się być opanowana, mizianko bardzo lubi, jest naprawdę słodka :) jak mi się uda to wkleję jej fotki, chociaż nie są najlepszej jakości, ale zawsze coś, chyba , ze już są gdzieś jej zdjęcia?

Posted

xmartix napisał(a):
jest jeszcze jedna

960/09

2 lata, suka, cocker spaniel. Suka jest agresywna w stosunku do innych psów, bardzo broni miski z jedzeniem. Wobec ludzi także potrafi wykazać się charakterem. Suka potrzebuje doświadczonego i stanowczego opiekuna.

obawiam sie ze o te nalezaloby sie zaczac martwic... z tym charakterem roznie moze sie to skonczyc.....

Posted

dziewczyny co to za kudlacz z tylu za Hera? Rufi?

i jeszcze jedno pytanie ,czy idzie ktoras do schronu w sobote rano?Bo my jestesmy z Yuki umowione ,ale my nie jestesmy wolontariuszkami.

chcialabym tez przekazac wam szelki i obrozki ,mam dwie pary szelek s-m ,nowiutkie i kilka uzywanych ale niezniszczonych.
czy psiaki w schronie dostaja sucha karme? mam jakies 5 kg.

Posted

Monika, to daj Yuki te szelki, Yuki oferowała się z transportem czyli szeleczki zawsze się przydadzą, a karma? a jaką karmę masz? może jakiś bidak nasz Dogowy potrzebuje takiej

Posted

xmartix napisał(a):
Monika, to daj Yuki te szelki, Yuki oferowała się z transportem czyli szeleczki zawsze się przydadzą, a karma? a jaką karmę masz? może jakiś bidak nasz Dogowy potrzebuje takiej

mam rozne rodzaje ,ale zadna specjalistyczna/weterynaryjna to nie jest.

Posted

Dzień dobry dziewczyny:) Monika idzie z nami jeszcze Marta , a ją tam w schronie kojarzą :) A co z tymi szeleczkami itd , xmatrix, przechowujemy je do jakiś transportów czy do schronu? Już doczytałam :)