GoskaGoska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Koperek napisał(a):schronisko powinno dojść do właściciela- tymbardziej, że ma numerek ewidencyjny :roflt: ale on w Dzierzoniowie wyládowal, a nie we Wroclawiu dlatego sié dziwczyny pytajá na dzierzoniowskim wátku Quote
Koperek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 GoskaGoska napisał(a):ale on w Dzierzoniowie wyládowal, a nie we Wroclawiu dlatego sié dziwczyny pytajá na dzierzoniowskim wátku dobrze, że JEDYNIE w Dzierżoniowie- zdażało się, że nad morzem w Koszlinie wrocławiaki lądowały! :lol: Quote
GoskaGoska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 no o Koszalnie to mi nie przypominaj, bo jak sobié tá dziewuché przypomné :angryy:, od poczátku miałam co do niej złe przeczucia. Moze któraś ciotka we Wroclawiu będzie chciała pomoc ciotko z benkiem -transportowo lub na miejscu : http://www.dogomania.pl/forum/f28/stefan_roczny-bernardyn_dysplazja-zbieramy-na-operacje-139080/#post12400324 Quote
kikou Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 watek Dextera.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/dexter-kiedys-podobno-madrala-teraz-juz-nawet-nie-wychodzi-z-budy-139155/#post12408180 Quote
Koperek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Beznadziejny przypadek- pomocy:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-duzy-smierc-przeciez-takie-proste-prawda-139526/#post12424408 Quote
Koperek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dziewczyna, która zaczęła swoją schroniskową karierę już ROK TEMU! http://www.dogomania.pl/forum/f28/bez-dramatycznego-tytulu-bez-traumy-potrzebuje-domu-jak-kazdy-inny-139542/#post12424589 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 pierwszy post zrobiony, zgodnie z obietnica :oops: Quote
Koperek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']pierwszy post zrobiony, zgodnie z obietnica :oops: WSPANIALE AGUŚ!!! BUZIACZKI WIELKIE :buzi::Rose: ...choć to tylko maleńki kawalątek naszych psiaków i ich wątków na dogo...- rozumiem, że dołożysz resztę, jak czas pozwoli?? ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 zaraz sie za to zabieram ;) Quote
demi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Agniecha, a wiesz może cos wiecej o tej ślepiutkiej astce co siedzi w osobnym kojcu koło Chrumki??? Tak mi jej żal, mamy tam Hariska niestety, tego czarnego :shake: Miałam ostatnio zapytać o tą sunie, ale już czasu brakło :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Ta Astka jest starsza, ok. 10 letnia, straciła wzrok w Schronisku. Jest miła,nie okazuje agresji. Quote
demi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Ta Astka jest starsza, ok. 10 letnia, straciła wzrok w Schronisku. Jest miła,nie okazuje agresji. biedna... a ktoś się nią "zajmuje" ? w sensie ogłasza itd z wolontariuszy? Bo bida z niej tragiczna! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 z tego co wiem, to nigdzie nie była ogłaszana Quote
demi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):z tego co wiem, to nigdzie nie była ogłaszana a jak wygląda jej "status", wiesz może? Bardzo im tam wadzi? Ile jest w schronie? Quote
demi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 demi napisał(a):a jak wygląda jej "status", wiesz może? Bardzo im tam wadzi? Ile jest w schronie? i skąd sie w schronie wzięła...:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 o ile sie nie myle zostala znaleziona, w schronie jest juz dosc dlugo. Nie wiem jakie schronisko ma plany wobec niej, ja raczej sie astow mimo wszystko sie boje i bede szczera , omijam je szorkim lukiem.Tak wiec nie dowiadywalam sie zbytnio o nia. Quote
demi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):o ile sie nie myle zostala znaleziona, w schronie jest juz dosc dlugo. Nie wiem jakie schronisko ma plany wobec niej, ja raczej sie astow mimo wszystko sie boje i bede szczera , omijam je szorkim lukiem.Tak wiec nie dowiadywalam sie zbytnio o nia. dzięki kochana bardzo;) Quote
ulvhedinn Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jeszcze słyszałam, że do psów bywa ... różna. ale do ludzi jest rzeczywiście fantastyczna, strasznie sie garnie, widac że jest spragniona kontaktu, chociaz potężnie zdezorientowana... :-( Quote
kikou Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ulvhedinn napisał(a):Jeszcze słyszałam, że do psów bywa ... różna. ale do ludzi jest rzeczywiście fantastyczna, strasznie sie garnie, widac że jest spragniona kontaktu, chociaz potężnie zdezorientowana... :-( no to wiadomo co z nią bedzie... jak tylko pojawią sie młodziaki do pojedyńczych boksów... Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 to wypadalo by jej zalozyc watek zrobic foto zeby zaczcac dzialac - moze sie wtedy ktos nia zainteresuje z forum astow, nie moze byc zdana sama na siebie, tylko dlatego ze jest takiej rasy:shake: Quote
demi Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 jak bede w schronie, to porobie jej zdjęcia i poprosze dziaszki od astek o pomoc, bo przecież tragedia ta mała :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Musze Wam sie poskarzyc :mad: Kot wujka terroryzuje mojego psa i nie da mu sie spokojnie poruszac po salonie :mad: Biedny Gucio byl przerazony.. Kotka zastawiala mu droge, fuczala, chodzila za nim,nie dala sie odpedzic. Wzielam ja wiec na rece i paaachhh.. jestem cala podrapana lacznie z twarza :razz: Gutek wtedy dostal furii.. zaczal ganiac Kotke i szczekac na nia przerazliwie.. ona hyc na blat, w kuchni jest rozruba.. ale moj kochany obronca mi zaimponowal :diabloti: Quote
hajaa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 demi napisał(a):jak bede w schronie, to porobie jej zdjęcia i poprosze dziaszki od astek o pomoc, bo przecież tragedia ta mała :shake: Ja jej mogę zrobic allegro, jeżeli jest taka potrzeba. Sama mam asta ze schroniska. Dajcie znac jakby co. Quote
kikou Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='demi']jak bede w schronie, to porobie jej zdjęcia i poprosze dziaszki od astek o pomoc, bo przecież tragedia ta mała :shake: tu jest wątek tej biednej panny: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stara-slepa-astka-potrojny-pech-w-schronisku-marne-szanse-139791/#post12441378 a które to dziaszki od astek? prosze zawiadomcie kogo trzeba i wszystkie dodatkowe fotki i nformacje mile widziane... ona faktycznie potrzebuje pomocy, z tymi zamglonymi oczetami nikt z ulicy jej nie weźmie.... Quote
iwa77 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nowy wątek bezimiennego malca z 16-stki : http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-taki-sobie-zwykly-starszy-maly-piesek-139892/#post12449763 Quote
Recommended Posts