Seaside Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Koperek napisał(a):dr Rak- schroniskowy wet i dr Popiel- nie wiem, gdzie przyjmuje A macie jakieś namiary? Quote
monika083 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 dr.Rak Telefon: (071) 362-56-74 Adres: Skarbowców 52, 53-025 Wrocław Quote
Slomka22 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Seaside Ja reksiowata alergie leczylam u dr Kanzawy i pomagal mu teraz z Nora wedrujemy do dr Tosia Quote
Seaside Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Slomka22 napisał(a):Seaside Ja reksiowata alergie leczylam u dr Kanzawy i pomagal mu teraz z Nora wedrujemy do dr Tosia monika083 - dziękuję :) słomka22 :) - równiez proszę chociaż o telefony :) Kanzawa - coś mi mówi to nazwisko - ma dobre opinie? Przepraszam psiaki wrocławskie za zaśmiecanie wątku. poproszę więc na PW, żeby tu Wam bajzlu już nie robić ;) Quote
Koperek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Seaside ktoś mi kiedyś powiedział, że google nie gryzie, więc skorzystaj- Ciebie też nie powinno zjeść:evil_lol: Quote
Seaside Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Koperek']Seaside ktoś mi kiedyś powiedział, że google nie gryzie, więc skorzystaj- Ciebie też nie powinno zjeść:evil_lol: nie zjadło - podałam koleżance namiary na wszystkich polecanych wetów. chodziło mi głównie o opinie :razz: Quote
monika083 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Seaside napisał(a):nie zjadło - podałam koleżance namiary na wszystkich polecanych wetów. chodziło mi głównie o opinie :razz: to ja bym jeszcze dr .Mariusza Kniata z ul.Nasturcjowej polecila , w gabinecie przyjmuje jeszcze jedna babka -ale ona nie jest rewelacyjna ,wiec jakby co to trzeba telefonicznie umawiac sie z Kniatem, Quote
GoskaGoska Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 wiecie a ja ma dobre wspomnienia z klinik wroclawskich z lekarze na H,,,,,,,,,,,,,nie pamietam teraz ale mozna na necie znalesc cos podobne do Hildebrand czy jakos tak. jak w google wpiszesz dobry weterynarz Wroclaw , to tez wyskoczy strona do forum gdzie ludzie piszą opinie o wetach, mozna poczytac co i jak . bo wpisow jest sporo Quote
kikou Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ja też do Hildebranda jeździłam z oboma kotkami jak mieszkałam jeszcze we wrocławiu, ale też później jak umierały na raka... On chyba w ogóle onkologiem jest...ale nie jestem pewna.... Quote
monika083 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 nie dostalam odpowiedzi na moje pytanie.:roll: robimy wspolne allegro psiakom ? moge powklejac jakies ze strony kingi ,tylko zeby jeszcze byly w schronie .. Quote
GoskaGoska Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ja na niego trafilam przypadkiem, jak wzielam mojá Nore* kiedys ze schroniska ( nie bylo wtedy tak internetu - jak chodzilam do licemu :roll: oj stare czasy :evil_lol:) to spojrzal i natychmiast powiedzial , ze to nosówka , od razu dal leki nie czekając na wyniki i jakoś się udało po ponad miesiącu leczenia. Quote
Koperek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Hildebrand to specjalista od psów i kotów, który zrobił ten tytuł, jako jeden z pierwszych wetów w Polsce. Jeżeli ktoś chce to mam jego nr kom., bo leczył mojego ś.p. Boy'usia, a później jeździłam do niego z Ciapkiem, Kajtkiem i Nerusiem, a teraz czasem podjadę z kotkami, bądź z Bonusią i Bruńciem. Ma swój gabinet (razem z dwoma innymi lekarzami) na Księżu Małym ;) Quote
Koperek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Coś mi się kojarzy, że któraś ciotka zrobiła poniższemu chłopakowi wątek, ale znaleźć nie mogę:roll: Pomóżcie! Quote
xmartix Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 jedna weterynarz poprosiła mnie o pomoc, znaleziono suczkę mix jamnika, osoba u której obecnie jest jest alergikiem więc sunia nie może zostać, poprosiłam o wydłużenie czasu do 30 maja.. musimy działać oto zdjęcia tego ogłoszenia: Quote
Inez de Villaro Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Drogie wrocławianki, bardzo prosze o pomoc w zrobieniu wizyty przedadopcyjnej pod Wrocławiem ( Kamieniec Wrocławski) pomóżcie.........:-( Quote
Reksiu21 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Koperek napisał(a):Coś mi się kojarzy, że któraś ciotka zrobiła poniższemu chłopakowi wątek, ale znaleźć nie mogę:roll: Pomóżcie! A to ten Mix Akity, tak? Chyba on watku niema, tylko ktoras robila mu gumtree, i dala mu na imie Aki, ale na dogo to chyba nikt nierobil... Quote
xmartix Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Drogie wrocławianki, bardzo prosze o pomoc w zrobieniu wizyty przedadopcyjnej pod Wrocławiem ( Kamieniec Wrocławski) pomóżcie.........:-( chłopak z Tozu od nas jest stamtąd zaraz go zapytam czy podejdzie Quote
Inez de Villaro Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Bardzo dziękuję za odzew...ale pani się rozmyśliła :( przepraszam za zawracanie głowy Quote
Koperek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 GoskaGoska napisał(a):sluchajcie czy ktoras by mogla sié cos dowiedziec o tym psiaku ponoc przywieziona go do schroniska jest sliczny i mlody porobilam by mu ogloszenia , zeby znalaz szybko dom i nie marnial w schronisku: ImageShack - Image Hosting :: img2538rw4.jpg ImageShack - Image Hosting :: img2539nm7.jpg ImageShack - Image Hosting :: img2543aw4.jpg ImageShack - Image Hosting :: img2547le3.jpg W sobotę jeszcze go nie było, więc widzocznie na dniach go oddano. A w schronie będę w następnym tygodniu. Quote
Koperek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Reksiu21 napisał(a):A to ten Mix Akity, tak? Chyba on watku niema, tylko ktoras robila mu gumtree, i dala mu na imie Aki, ale na dogo to chyba nikt nierobil... Acha- ok, dzięki Reksiu. Więc wąteczek czas rozpocząć ;) Jutro będzie miał. Quote
GoskaGoska Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ja do aki nazwalam a jest na zbiorowce beznadziejnych przypakow. Ojojoj a z tym psem to ja przesadzila :( szukalam sniezki z wroclawskiego schroniska i rpzegladalam ogloszenia o psach znalezionych i trafila na jego ogloszenie i to bylo z maja ale 2008 a mamy 2009 sorry Quote
GoskaGoska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 dziewczyny jednorazowo potrzeba ok 200zl na diagnozé lapki tego psa : http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiaczek-ze-zle-zrosnieta-lapka-kalectwo-smutek-133011/index2.html ktora sié dolozy? Oczywiscie tyle ile moze 5zl bardzo mile widziane ;) Quote
wiska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 moja kolezanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu dla niej jakiegoś odpowiedniego psa do adopcji. Jest to odpowiedzialny dom, dziewczyna może poświęcić na zabawę i tresure ok 1,5h dziennie. W weekendy oczywiście więcej. W jej okolicy nie ma jednak parku więc będą to spacery po okolicznym ,polu,. Obojętne jej jest czy będzie to pies czy sunia, ale warunkiem jest wzrost-docelowo do 50cm w kłębie. Chętnie weźmie psa trochę odchowanego- może nawet 2letniego. Jest taki piesek w okolicach wrocławia? Postaram się ją namówić na adopcję psa trochę starszego, ale narazie jej wymagania są takie jakie opisałam powyżej. :) Quote
GoskaGoska Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 no takich pieskow jest cala masa :-( rowniez na pewno ktoraś wolontariuszka napiszę więcej, a piesek rozumiem w mieszkaniu by miał być? moze coś więcej napisac w jakim wieku, czy są dzieci itd ja podaje tylko parę ze strony Negri: 515/08 1 rok, pies, niewielki. Miły, spokojny i pojętny. Szuka kontaktu z człowiekiem. Będzie wspaniałym towarzyszem. 1314/08 1 rok, suczka, niewielka. Bardzo czujna, rezolutna i szczekliwa. Wspaniale pilnuje. Właścicielom oddana. Szybko sie przywiązuje do opiekuna. 1189/08 3 lata, pies, mały. Bardzo miły, grzeczny i spokojny. Idealny pies towarzysz. 866/08 1,5 roku, pies, niewielki. Został znaleziony. Miły, kontaktowy i rezolutny. Będzie wspaniałym psem do towarzystwa. Quote
Recommended Posts