Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jako, że Aga nie ma telefonu :angryy: i nie ma jak się z nią kontaktować, a tutaj pewnie zaglądnie kiedyś, to piszę tutaj :

Agusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :loveu: Dużo zdrówka, radości, pociechy z Gluta i jeszcze tego czego sobie wymarzysz :loveu:

To już 2 lata jak Aga ma Gustawa :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do jajek to tez dopiero niedawno dowiedzialam sie o tym co Gosia tutaj teraz napisala i tez kupuje tylko 0-bio tutaj sa one nawet w lidlu,dwa razy drozsze ale za to sporo wieksze i smaczne-taki smak z dziecinstwa (z wakacji na wsi;)) te z 3 sa ochydne,smierdza ryba,a do tego jak zobaczylam raz w jakims programie w tv te biedne kury w klatkach to juz nigdy nie kupie tych z 3 ,o 0 w polsce trudniej-teraz we wrocku kupilam z 1 (0 nie bylo) w takim supersamie komunistycznym,

Posted

dziewczyny ,znalazlam takie cosik :

Miasto: Wrocław
Data dodania: 21/04/2009

Zaadoptuję pieska lub suczkę rottweilera lub owczarka niemieckiego (szczenie lub do 3 lat)nie agresywnego!!!przyjaciela, do mieszkania i domu z dużym ogrodzonym terenem.Zwierzaczek będzzie ze mną non stop dosłownie, pracuję w miejscu zamieszkania (Komputer) posiadam domek z działką w lesie nad jeziorem.Na zwierzaka czekam z 9letnią córką, nasz dotychczasowy przyjaciel domu zginął tragicznie przez nastoletniego idiotę za kierownica.
tel. 793-26-07-08 Wrocław.

Posted

a w ogole to dzisiaj ktos tez dzwonil do mnie w sprawie szczeniakow rotweilra:crazyeye::crazyeye:

nic nie wiem o zadnych szczeniakach,

czy moze Wiecie kto w sprawie szczeniakow podal moj telefon?
i o jakie w ogole szczeniaki chodzi?[/quote]

nie wiem :roll:
Twojego numeru tez nikomu nie dawalam ,

Posted

[quote name='monika083']dziewczyny ,znalazlam takie cosik :

Miasto: Wrocław
Data dodania: 21/04/2009

Zaadoptuję pieska lub suczkę rottweilera lub owczarka niemieckiego (szczenie lub do 3 lat)nie agresywnego!!!przyjaciela, do mieszkania i domu z dużym ogrodzonym terenem.Zwierzaczek będzzie ze mną non stop dosłownie, pracuję w miejscu zamieszkania (Komputer) posiadam domek z działką w lesie nad jeziorem.Na zwierzaka czekam z 9letnią córką, nasz dotychczasowy przyjaciel domu zginął tragicznie przez nastoletniego idiotę za kierownica.
tel. 793-26-07-08 Wrocław.

ten Pan dzisiaj do mnie dzwonil, wyslalam mu Atosa i Cedre... zbytnio sie nie orientuje jakie mamy mlodsze rotki czy mieszance rotkow....

a w ogole to dzisiaj ktos tez dzwonil do mnie w sprawie szczeniakow rotweilra:crazyeye::crazyeye:

i o jakie w ogole szczeniaki chodzi?

Posted

[quote name='kikou']ten Pan dzisiaj do mnie dzwonil, wyslalam mu Atosa i Cedre... zbytnio sie nie orientuje jakie mamy mlodsze rotki czy mieszance rotkow....

i o jakie w ogole szczeniaki chodzi?
kikou mamy we Wrocku fajniastego rociaczka- młodziaka- świetnie nadawałby się do tego domu z 9-cio letnią dziewczynką! Czy mam zadzwonić tam jutro i wypytać??

Poniżej link do wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/rottek-roky-pilnie-dt-ds-zmarnieje-w-schronie-wroclaw-135082/

Posted

a moze ta osoba - tak dzwoni się dopytuje, gdzie znajdzie nr do kogos?

dziewczyny piszę tu , moze ktos zauwazy potrzebny DT na parę dni - Kikou anioł znalazla DT- ale trzeba psa zabrac na cito na parę dni i leciec do weta - koszty skarpeta jamnicza tu wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/starszy-jamnis-samookalecza-sie-z-rozpaczy-bez-dt-mozemy-nie-zdazyc-mu-pomoc-135688/ .

i jeszcze moze gdzies zobaczycie w schronisku lub ulicy to :
Pies Pinki, lat 5, foksterier krótko ostrzyżony z charakterystyczną czarną plamą na brzuchu i brązowymi uszami.
Zaginął na osiedlu Szczepin we Wrocławiu, (wczoraj) około godziny 10.

tel: 500 747 197

Posted

dziewczyny co wiecie na temat tego pieska/suczki, bo nie zdążyłam się wywiedzieć w schronie :oops: nie znam numeru klatki bo akurat malowali wszystko.. odświeżali..

to taki jamnik długowłosy czarny ale włos mu się kręci

Posted

mam taka informacje:
we wroclawskim srodmieciu-dokladniej w okolicach górek słowiańskich , podwórko przy ul.roosevelta-blaka sie od kilku dni sunia amstaffka-ruda ,mloda , ok 1,5 roku,
...prawdopodobnie ma cieczke bo laza za nia psy :shake:

Posted

xmartix napisał(a):
juz przekazalam Demi z TOZu

a Patryk dzięki za pomoc

to wlasnie Patryk sunie wypatrzyl,tylkoze napisal o tym na innym watku;)

dzieki ,ze powiadomilas Demi,zeby tylko sunia nie zaciazyla:shake:

Posted

[quote name='Koperek']monika to nie średniowiecze- ciachnie się ją szybko i będzie bez znaczenia, czy zaciążyła, czy też nie ;)

a czasem mi sie wydaje ,ze w pl to ciagle sredniowiecze;)
Jak sie uda zlapac to sie ciachnie ,tylko to znow dodatkowy klopot,

Posted

[quote name='monika083']dzieki ,ze powiadomilas Demi,zeby tylko sunia nie zaciazyla:shake:
monika to nie średniowiecze- ciachnie się ją szybko i będzie bez znaczenia, czy zaciążyła, czy też nie ;)

Posted

Dziewczyny - potrzebuję namiary na dobrego specjalistę od spraw skórnych we Wrocławiu :(
Koleżanki sznaucer okropnie łysieje, a u nas jak to w małym miasteczku - każdy wet rozkłada ręce, nawet nie wiem czy zeskrobinę pobierali
Koleżanka jest zdesperowana i powiedziała, że z psem dojedzie wszędzie, żeby tylko w końcu jakieś konkrety były...
niestety nie znam wrocławskich klinik ani wetów, więc ładnie proszę o pomoc :)

Posted

Seaside napisał(a):
Dziewczyny - potrzebuję namiary na dobrego specjalistę od spraw skórnych we Wrocławiu :(
Koleżanki sznaucer okropnie łysieje, a u nas jak to w małym miasteczku - każdy wet rozkłada ręce, nawet nie wiem czy zeskrobinę pobierali
Koleżanka jest zdesperowana i powiedziała, że z psem dojedzie wszędzie, żeby tylko w końcu jakieś konkrety były...
niestety nie znam wrocławskich klinik ani wetów, więc ładnie proszę o pomoc :)

dr Rak- schroniskowy wet i dr Popiel- nie wiem, gdzie przyjmuje

Posted

dziewczyny ,a moze zrobic allegro wspolne ,dla takich najbardziej potrzebujacych bidulek ze schronu ,
widzialam ,ze takie ogloszenia sa i maja duza ogladalnosc ,
mozna dac fotki i 30 psow na raz ,z krotkim opisiem.co Wy na to ?