Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

viverna napisał(a):
bardzo bardzo ładnie i prawie bez śladu sterylizuje w naszym schronie ta młoda pani (taka drobna blondynka, niestety nie wiem jak się nazywa)

Dominika ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no a ponoć parwo szaleje u szczeniaków :( ostatnio 3 uśpili... i jeszcze ten biedak oddany do uśpienia z powodu chorej skóry, znalazł dom i tydzień po adopcji umarł na parwowirozę :(

Posted

Dziewczyny ,znalazlam ogloszenie -''zaadoptuje szczeniaczka...'',napisalam do tej osoby ,ze szczeniory sa w schronie i o jakiego jej konkretnie chodzi(typ rasy ,wielkosc) ,dostalam odpowiedz:

Witam.
Psiak miałby byc szczeniaczkiem. I szczerze mówiąc najlepiej,żeby był
nieduży jak urośnie,ze względu na metraż mieszkania. Rasa nie gra
najmniejszej roli.
Pozdrawiam serdecznie.

sa jakies dzieciaki w schronie ?
Mysle ,ze tej pani chodzi o maluszka 2,3 miesiecznego..

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dziewczyny proszé o info jesli juz nie bedzie szczeniakow, bo zrobilam ogole allegro zeby po szczeniaki przyjezdzac, i ktos tam mial sie wybrac

Byłam wczoraj i jest około 10 co najmniej + te kilkumiesięczne na boksie 23.

Posted

a zdjęcia tych szczeniaków ktoś może zrobic? kto mial zrobic ogólne allegro dla tych szczenów? bo jak nie to ja mogę zrobic takie, ale potrzebuje info o płciach i zdjęcia, wtedy szybciej "pójdą"

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Rozmawialam z Negri, mowi, ze malych szczeniat nie ma, ze sa same podrostki i kilka poszlo dzisiaj.

Aga, ale to jest tylko chwilowe- lepiej, jak więcej ludzi ma przychodzić po szczeniaki, niż w ogóle...;)