Negri Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 viverna napisał(a):bardzo bardzo ładnie i prawie bez śladu sterylizuje w naszym schronie ta młoda pani (taka drobna blondynka, niestety nie wiem jak się nazywa) Dominika ;) Quote
viverna Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 pani Dominika zatem jest mistrzynią sterylek :D Quote
Slomka22 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Prawdopodobnie do schroniska trafi to biedne stworzenie - mozecie miec na nia baczenie http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-przez-zwyrodnialca-pijaka-ratunku-dt-smierc-w-schronisku-124213/ Quote
monika083 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Slomka22 napisał(a):Prawdopodobnie do schroniska trafi to biedne stworzenie - mozecie miec na nia baczenie http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-przez-zwyrodnialca-pijaka-ratunku-dt-smierc-w-schronisku-124213/ Misi musimy szybko znalezc chocby DT !!!! Quote
viverna Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no a ponoć parwo szaleje u szczeniaków :( ostatnio 3 uśpili... i jeszcze ten biedak oddany do uśpienia z powodu chorej skóry, znalazł dom i tydzień po adopcji umarł na parwowirozę :( Quote
monika083 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dziewczyny ,znalazlam ogloszenie -''zaadoptuje szczeniaczka...'',napisalam do tej osoby ,ze szczeniory sa w schronie i o jakiego jej konkretnie chodzi(typ rasy ,wielkosc) ,dostalam odpowiedz: Witam. Psiak miałby byc szczeniaczkiem. I szczerze mówiąc najlepiej,żeby był nieduży jak urośnie,ze względu na metraż mieszkania. Rasa nie gra najmniejszej roli. Pozdrawiam serdecznie. sa jakies dzieciaki w schronie ? Mysle ,ze tej pani chodzi o maluszka 2,3 miesiecznego.. Quote
ulvhedinn Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Zatrzęsienie.... i dobrze, żeby szły do domów, bo oststnio trójka została uśpiona z powodu parwo :placz: reszta niby szczepiona, ale im dłużej są, tym więsze ryzyko... Quote
GoskaGoska Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 to ja zrobie ogolne allegro ze jest masa szczeniakow w schronisku do adopcji Quote
monika083 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 czy ten psiak jest jeszcze w schronie? szukam domu!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław dalam go dzis na gumtree..i maluszka: maly szczeniaczek w typie Jack Russel Terrier !!!! szuka domu! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 moniczko- ten pierwszy powinien być (przynajmniej Negri ma go jeszcze na stronie- no chyba, że wydała...), a szczeniaczek też jest, bo ma kwarantannę jescze ;) Quote
GoskaGoska Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 dziewczyny proszé o info jesli juz nie bedzie szczeniakow, bo zrobilam ogole allegro zeby po szczeniaki przyjezdzac, i ktos tam mial sie wybrac Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 GoskaGoska napisał(a):dziewczyny proszé o info jesli juz nie bedzie szczeniakow, bo zrobilam ogole allegro zeby po szczeniaki przyjezdzac, i ktos tam mial sie wybrac Byłam wczoraj i jest około 10 co najmniej + te kilkumiesięczne na boksie 23. Quote
GoskaGoska Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 niech sie chodziaz zrobi miejsce w szczeniakarni to moze jakies dziadki tam dadzą Quote
monika083 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 dziewczyny ,bardzo male zainteresowanie ta sunia::shake: *WROCŁAW*PILNIE!!dt/ds Misia została na 'lodzie'-skrzywdzona przez zwyrodnialca. ( 1 2 3 ... Ostatnia Strona) ona jest teraz w schronisku. Dzisiaj 11:54 Quote
xmartix Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 a zdjęcia tych szczeniaków ktoś może zrobic? kto mial zrobic ogólne allegro dla tych szczenów? bo jak nie to ja mogę zrobic takie, ale potrzebuje info o płciach i zdjęcia, wtedy szybciej "pójdą" Quote
Korenia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jak ja ostatnio byłam, to były takie: "] Quote
GoskaGoska Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ja zrobilam ogolne allegro z jakimś zdjęciem szczeniak i napisala ze duzy wybor;) i zeby jechac do schroniska zobaczyc i adoptowac Quote
Koperek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gosiu tylko jedna zmyłka: koszt adopcji psiaka to 35 zł, a nie 30 ;) Wiesz, w sumie niewielka różnica, ale piątka do piątki... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Rozmawialam z Negri, mowi, ze malych szczeniat nie ma, ze sa same podrostki i kilka poszlo dzisiaj. Quote
Koperek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Rozmawialam z Negri, mowi, ze malych szczeniat nie ma, ze sa same podrostki i kilka poszlo dzisiaj. Aga, ale to jest tylko chwilowe- lepiej, jak więcej ludzi ma przychodzić po szczeniaki, niż w ogóle...;) Quote
GoskaGoska Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 nie ma juz :-o to sie szybko rozeszly :crazyeye: i cale szczescie , to nie wiem czy wycofac juz ogloszenie?bo ono jeszcze 6 dni ma byc Quote
Recommended Posts